Ja nic ..waznego .nie szukam...nawet nie warto wspominac szukam tylko
ewan0545
21.10.2011 r. 20:33:06
saro wiadomo są w jednym celu.
Gepard
21.10.2011 r. 20:35:03
wazne by do celu..trafiac ..nie waznw w jakim celu..
ewan0545
21.10.2011 r. 20:37:52
a jest w czym.
ewan0545
21.10.2011 r. 20:45:28
i gdzie te chłopy.
Gepard
21.10.2011 r. 20:46:56
a ..i tak nie uwierzysz mi ..ale dobra sciemnie ...dla mnie sex jest czyms wyjatkowym..z kims wyjatkowym....i na wszystko jest czas ..bo trzeba ..zeby az sie gotowalo..w tobie ..porzadanie ..a nie kuzwa pyknac i spadac mnie juz to nie pociaga..kocham .poznawac ..kocham..patrzec .jak sie usmiecha ..jak sie peszy ..jak dotykam ja a jej cialo drzy to jest piekne ..dla mnie ..czuc sie kochanym...a tego niigdy nie poczujesz za rzadne pieniadze
ewan0545
21.10.2011 r. 20:51:18
jeden odważny, gepcio
Gepard
21.10.2011 r. 20:57:30
wiem ze mam ..troche czasu na to potrzebowalem ....na ..DEJCE SIE ZAOWAZYLEM WSZYSTKO ODWRUCILO ...I DO MNIE DOTARLO..FACET ..TY JUZ NIE CHCESZ..wiece z Goska ..jezdzimy na wczasy ..spotykamy sie ..i wy myslicie ze juz ..swoje a uwierzcie mi .nie...dzisiaj przylatuje do mnie z wroclawia ..za 2 godziny ..ma samolot..zabieram ja gdzies ..
ewan0545
21.10.2011 r. 20:59:12
do raju.
ewan0545
21.10.2011 r. 21:04:22
prawdziwy facet,takich już nie ma.
Gepard
21.10.2011 r. 21:06:56
mam nadzieje bo raj jest wszedzie nie wazne miejsce wazne z kim...a my z goska dalej sie tylko poznajemy..to nie ..jedna wiocha ze kazdy zna kazdego od poszewki...zaufania nie zdobedziesz przez internet...mamy wole rece .w kazdej chwili moze ..wszystko okazac sie tylko znajomoscia bez .pretesji ...a nie udawac .wirtualne zwiazki ...ona i ja dopiero sprawdzamy ..a co ma byc to bedzie...
ewan0545
21.10.2011 r. 21:12:23
to jest piękne gepciu .witaj eljot.
Gepard
21.10.2011 r. 21:15:50
moze kiedys bedzie ..albo nie bedzie ..zycie ..rozdaje karty...z wiekiem czlowiek ..wie ..ze trzeba sie czasami wysilic zeby podjac wlasciwa decyzje ....bo odniej ..zalezy jakie masz zycie ..i szczegoly ..sa najwazniejsze ..nie patrzec na caloksztalt ..gowno tez sie blyszczy w slanicu..ja ...nie wiem czy sie zmienilem ..nie jestem idealny .i nie chce kogos pociagnac na dno..i nie chce probowac tego na kims czy dam rade...nie wazne ze kocham jak kocham i wiem ze gow.no stego bedzie bo jestem i krzywdze kogos odpuszczam..nie tykajac...
ewan0545
21.10.2011 r. 21:24:12
gep,nie ma idealnego związku,miłosc jest piękna ale trudna.
ewan0545
21.10.2011 r. 21:30:57
saro,mamy ten siódmy zmysł,i o miłosci wiemy więcej niż faceci.
Gepard
21.10.2011 r. 21:31:37
ito wiem ..ale juz mam skopana du.pe ..i juz mam worek doswiadczen..i to powoduje ze ..coraz bardziej jestem ostrozny...jak wiekszasc z was ....wiem ze kobiety do 3o stki maja nasra.ne w glowach...chyba ze te co musialy szybko wytrzezwiec ,,,ja juz nie chce bledu popelniac ..teraz musze wszystko wiedziec...zeby zbudowac zaufanie a ja nikomu juz nie ufam ..jak zaufam znoiwu zaczne sie usmiechac..i czekam..kto rozszyfruje .takiego chlopa z wiochy jak ja....
ewan0545
21.10.2011 r. 21:36:17
Eliot wiemy, wiemy,
ewan0545
21.10.2011 r. 21:38:35
pa dobra noc.
Gepard
21.10.2011 r. 21:42:24
dzieci sa modrzejsze od nas ..bo maja jeszcze marzenia ..my juz musimy..przestac marzyc ..i kalkulowac czy nam sie oplaci ..i tu juz nie jest tak pieknie gubimy sens ..czegos pieknego ...ze nie wazne ,,co bedzie nie wazne nic nie jest wazne ,,,abys byla .....a teraz co mamy ..myslimy glowa nie sercem ...bo sie juz boimy...
ewan0545
21.10.2011 r. 21:42:26
nic albo prawie nic....
Gepard
21.10.2011 r. 21:46:18
zawsze bedziemy dla kogos dziecimi ....i mysle ze nie jestes az tak naiwna jak kiedys....
ewan0545
21.10.2011 r. 21:47:57
sentymentalny temat,miłosc jest,,,jak jest.
Gepard
21.10.2011 r. 21:52:57
a ja jestem..mama mi to mowi ..kazdy wierzy ..w Milosc..bo to sens ..naszego zycia....ale czy ona naprawde jest to jak wiara w boga....wierze ....ale czy on jest
Gepard
21.10.2011 r. 21:55:24
a ja tez nie raczej bylem tym gorszym ...co naiwnych szukal...ale tez dostawalem po du.pie ...niczego nie zaluje...takie jest zycie ...wszyscy mamy potrochu wszystkiego...
ewan0545
21.10.2011 r. 21:57:14
gep jest, musi coś być bo inaczej nie ma sensu,to wszystko co nas otacza.
Gepard
21.10.2011 r. 21:59:48
dobra ja narazie spadam do sklepu trza lodowke zapelnic ... ..i odrazu zatankuje auto potem sie nie bedzie chcialo...to opowiadac mi tu kto widzial milosc..i jak ona wyglada ..wroce to przeczytam...
ewan0545
21.10.2011 r. 22:04:35
miłośc nie jest tania,ona kosztuje ,łzy, kompromis,szacunek,pogodzenie,i rostanie.
Ja nic ..waznego .nie szukam...nawet nie warto wspominac szukam tylko
saro wiadomo są w jednym celu.
wazne by do celu..trafiac ..nie waznw w jakim celu..
a jest w czym.
i gdzie te chłopy.
a ..i tak nie uwierzysz mi ..ale dobra sciemnie ...dla mnie sex jest czyms wyjatkowym..z kims wyjatkowym....i na wszystko jest czas ..bo trzeba ..zeby az sie gotowalo..w tobie ..porzadanie ..a nie kuzwa pyknac i spadac mnie juz to nie pociaga..kocham .poznawac ..kocham..patrzec .jak sie usmiecha ..jak sie peszy ..jak dotykam ja a jej cialo drzy to jest piekne ..dla mnie ..czuc sie kochanym...a tego niigdy nie poczujesz za rzadne pieniadze
jeden odważny, gepcio
wiem ze mam ..troche czasu na to potrzebowalem ....na ..DEJCE SIE ZAOWAZYLEM WSZYSTKO ODWRUCILO ...I DO MNIE DOTARLO..FACET ..TY JUZ NIE CHCESZ..wiece z Goska ..jezdzimy na wczasy ..spotykamy sie ..i wy myslicie ze juz ..swoje a uwierzcie mi .nie...dzisiaj przylatuje do mnie z wroclawia ..za 2 godziny ..ma samolot..zabieram ja gdzies
..
do raju.
prawdziwy facet,takich już nie ma.
mam nadzieje bo raj jest wszedzie nie wazne miejsce wazne z kim...a my z goska dalej sie tylko poznajemy..to nie ..jedna wiocha ze kazdy zna kazdego od poszewki...zaufania nie zdobedziesz przez internet...mamy wole rece .w kazdej chwili moze ..wszystko okazac sie tylko znajomoscia bez .pretesji ...a nie udawac .wirtualne zwiazki ...ona i ja dopiero sprawdzamy ..a co ma byc to bedzie...
to jest piękne gepciu .witaj eljot.
moze kiedys bedzie ..albo nie bedzie ..zycie ..rozdaje karty...z wiekiem czlowiek ..wie ..ze trzeba sie czasami wysilic zeby podjac wlasciwa decyzje ....bo odniej ..zalezy jakie masz zycie ..i szczegoly ..sa najwazniejsze ..nie patrzec na caloksztalt ..gowno tez sie blyszczy w slanicu..ja ...nie wiem czy sie zmienilem ..nie jestem idealny .i nie chce kogos pociagnac na dno..i nie chce probowac tego na kims czy dam rade...nie wazne ze kocham jak kocham i wiem ze gow.no stego bedzie bo jestem i krzywdze kogos odpuszczam..nie tykajac...
gep,nie ma idealnego związku,miłosc jest piękna ale trudna.
saro,mamy ten siódmy zmysł,i o miłosci wiemy więcej niż faceci.
ito wiem ..ale juz mam skopana du.pe ..i juz mam worek doswiadczen..i to powoduje ze ..coraz bardziej jestem ostrozny...jak wiekszasc z was ....wiem ze kobiety do 3o stki maja nasra.ne w glowach...chyba ze te co musialy szybko wytrzezwiec ,,,ja juz nie chce bledu popelniac ..teraz musze wszystko wiedziec...zeby zbudowac zaufanie a ja nikomu juz nie ufam ..jak zaufam znoiwu zaczne sie usmiechac..i czekam..kto rozszyfruje .takiego chlopa z wiochy jak ja....
Eliot wiemy, wiemy,
pa dobra noc.
dzieci sa modrzejsze od nas ..bo maja jeszcze marzenia ..my juz musimy..przestac marzyc ..i kalkulowac czy nam sie oplaci ..i tu juz nie jest tak pieknie gubimy sens ..czegos pieknego ...ze nie wazne ,,co bedzie nie wazne nic nie jest wazne ,,,abys byla .....a teraz co mamy ..myslimy glowa nie sercem ...bo sie juz boimy...
nic albo prawie nic....
zawsze bedziemy dla kogos dziecimi
....i mysle ze nie jestes az tak naiwna jak kiedys....
sentymentalny temat,miłosc jest,,,jak jest.
a ja jestem..mama mi to mowi
..kazdy wierzy ..w Milosc..bo to sens ..naszego zycia....ale czy ona naprawde jest to jak wiara w boga....wierze ....ale czy on jest
a ja tez nie raczej bylem tym gorszym
...co naiwnych szukal...ale tez dostawalem po du.pie ...niczego nie zaluje...takie jest zycie ...wszyscy mamy potrochu wszystkiego...
gep jest, musi coś być bo inaczej nie ma sensu,to wszystko co nas otacza.
dobra ja narazie spadam do sklepu trza lodowke zapelnic
...
..i odrazu zatankuje auto potem sie nie bedzie chcialo...to opowiadac mi tu kto widzial milosc..i jak ona wyglada ..wroce to przeczytam...
miłośc nie jest tania,ona kosztuje ,łzy, kompromis,szacunek,pogodzenie,i rostanie.
każda taka sama a jednak inna.
i wzajemnie.