Jestem osobą prowadzącą zdrowy tryb życia, czyli także zdrową kuchnię. Dawno zrezygnowałam z cukru i syntetycznych słodzików. Ponieważ jestem też łasuchem nie umiem zrezygnować ze słodkości dlatego używam zdrowego ksylitolu. To co mnie do niego najbardziej przekonało to to, ze ma 40% kalorii mniej od cukru i nie psują się po nim zęby. Ostatnio słodzę nim również desery i ciasta. Uważam, że warto o nim się więcej dowiedzieć (np. na: www. ksylitol.com) i chociaż spróbować.
Kill Bill
20.10.2011 r. 15:11:50
tiaa. nie z nami te numery
Kill Bill
20.10.2011 r. 16:00:52
ona tylko tu reklamuje jakiś szajs a sama zęby myje raz na tydzień
Gepard
20.10.2011 r. 17:38:11
a ja pale pije zre gdzie popadnie ..i byle co..aby szybko..i tez prowadze zdrowy tryb zycia ,,kuzde nawet mnie z przychodni wyrejestrowali za to nie bylem uich od 6 lat..
Gepard
20.10.2011 r. 18:34:47
moze i mam . .ale mam to w du.pie niech siebie lepiej przeswietla...
Gepard
20.10.2011 r. 18:58:02
ladniejszy jak twoja pedalska obsperniona przez wies kufajka ..sieku zamotany..
Gepard
20.10.2011 r. 19:07:36
a gdzie ty widzisz sweterek ..przeru,chany przez konia fluku...oczy wytrzyj ze spermy..bo ci muchy sie przykleja ..brudasie
Jestem osobą prowadzącą zdrowy tryb życia, czyli także zdrową kuchnię. Dawno zrezygnowałam z cukru i syntetycznych słodzików. Ponieważ jestem też łasuchem
nie umiem zrezygnować ze słodkości dlatego używam zdrowego ksylitolu. To co mnie do niego najbardziej przekonało to to, ze ma 40% kalorii mniej od cukru i nie psują się po nim zęby. Ostatnio słodzę nim również desery i ciasta. Uważam, że warto o nim się więcej dowiedzieć (np. na: www. ksylitol.com) i chociaż spróbować.
tiaa. nie z nami te numery
ona tylko tu reklamuje jakiś szajs a sama zęby myje raz na tydzień
a ja pale pije zre gdzie popadnie ..i byle co..aby szybko..i tez prowadze zdrowy tryb zycia ,,kuzde nawet mnie z przychodni wyrejestrowali za to nie bylem uich od 6 lat..
moze i mam .
.ale mam to w du.pie niech siebie lepiej przeswietla...
ladniejszy jak twoja pedalska obsperniona przez wies kufajka ..sieku zamotany..
a gdzie ty widzisz sweterek ..przeru,chany przez konia fluku...oczy wytrzyj ze spermy..bo ci muchy sie przykleja ..brudasie
smierdzi ostro bastruk kajstrowany ...
..uciekaj Sylwia...stad
jak ta ciota nigdy nie ma dosyc ,,
..jego powinni za,mknac za molestowanie zwierzat..
to niech on sie najpierw umyje ..bo za nim muchy i inne cholerstwa lataja//
ssil palke tatusiowi scierko ..wytar
ta
tatus i twoja mamusia niech ci wylize bo cie nawet pies nie chce lizac sciero...
przynajmniej chodze a nie leze jak ty ..rozjebaba brudna szmata ,,ktorzy tacy jak ja ,,omijaja z daleka i pluja w twoim kierunku .brudasie z kanalu..
przeciesz gow.no widziales
jak na ciebie sral.em
ostrzegasz mnie cioto..trzeba bylo swuj szanowac..a nie pilnujesz mego cioto..