moze ja nie kocham...juz nie umiem ..tylko mi sie wydaje ..bo ktos sie nie bal i strzalki mojemu Amorkowi zaj.ebal..nic nie wiem nic nie rozumiem ..moze juz ..tak sie przyzwyczailem do swego zycia ze juz jest dla mnie zapozno ..na stale zwiazki .. sam nie wiem czego chce ..i ..jak nie wiem to odpuszczam probujac wytlumaczyc ..ja nie jestem wart zadnej .lzy ..osoby .na ktorej ..jej na mnie zalezy....niechce sprawdzac ..na kims czy dam rade czy nie dam rady ..zrobic zeby ona nie zalowala wyboru ..nie wiem..nie moge .powiedziec ..jak ci wspaniali jestem romantic ..wierny ..nie zdradzam nie klamie ...i same ..samokomplementy.. bo ja ..jestem jaki jestem i jeszcze nie czas mi na takiw wybryki.... ..i nawet nie wiem co ja teraz pie,rdole
Gepard
19.10.2011 r. 22:59:02
romatyczny sie nie jest,,,to jest chwila ktora sama przychodzi..i nie wiesz co robisz..wazne ze jest zaskujaco pieknie i ..nawet tego nie planowales...nic nie jest romantyczne gdy to planujesz ..to moje zdanie ..
Gepard
19.10.2011 r. 23:16:10
zanuc ja ..bo nie wiem o co biega.. ..uwierz mi ja tez nie planuje ..wystarczy mi gps..i tylko jade jak mam jechac...a DALEJ NIC NIE WIEM CO MA BYC TO BEDZIE ..OSTATNIO BEZ PLANOW WYLADOWALEM SZCZECIN POTEM STALOWA WOLA .KRAKOW AZ DOPIERO PORZADNIE SIE WYSPALEM PO 400TYS KM I PRAWIE DWUCH DNIACH ..W GRYFOWIE SLASKIM.. nawet nie bylem u siebie na podlasiu ani na pomorzu ..a nie wbylem z goska zajezdzalem..jak bezplanowanego morza wracalismy dla mnie bylo super ..gorzej z druga strona
Gepard
19.10.2011 r. 23:24:09
no lepiej ..nie spewaj bo dzieci przestraszysz..
Gepard
19.10.2011 r. 23:32:38
co ty wiesz jak nic nie wiesz to co to byla za pisenka..polska choc
Gepard
19.10.2011 r. 23:38:23
&feature=related
Gepard
19.10.2011 r. 23:48:30
jak ty mnie lubisz to ja cie za to nie lubie... ...chcesz
ja lubie tych ..ktorzy lubia mnie .a reszta nie wazna....&ob=av2e
Malwina
20.10.2011 r. 07:53:38
Gep, są ludzie , którzy dojrzewają do bycia z kimś już w wieku dwudziestu paru lat ale są i takie osoby, które do tego nigdy nie dojrzeją, będą gonić i szukać czegoś przez całe swoje życie i nigdy tego nie znajdą, bo same nie wiedzą czego poszukują
lipek162
20.10.2011 r. 10:14:12
kuku
ewan0545
21.10.2011 r. 16:56:07
czesc natuś,są gusta i guściki.
ewan0545
21.10.2011 r. 17:09:59
wiem fil.oni mają ubaw,lubią prowokować ,ja staram się ich unikać nie wdawać w pogaduszki,bo nie ma sensu. dzisiaj masz ten panieński.
ewan0545
21.10.2011 r. 17:12:20
super,nie utop się.
ewan0545
21.10.2011 r. 17:26:31
bo kobitki najlepsze są z małych pipidówek.
ewan0545
21.10.2011 r. 17:29:57
fil, ale ciąży nie będzie.
ewan0545
21.10.2011 r. 17:36:56
natuś kiedyś trzeba.
ewan0545
21.10.2011 r. 17:45:18
na bzykanko za pózno na upicie też,chyba tylko sie smiać.
moze ja nie kocham...juz nie umiem ..tylko mi sie wydaje ..bo ktos sie nie bal i strzalki mojemu Amorkowi zaj.ebal..nic nie wiem nic nie rozumiem ..moze juz ..tak sie przyzwyczailem do swego zycia ze juz jest dla mnie zapozno ..na stale zwiazki ..
sam nie wiem czego chce ..i ..jak nie wiem to odpuszczam probujac wytlumaczyc ..ja nie jestem wart zadnej .lzy ..osoby .na ktorej ..jej na mnie zalezy....niechce sprawdzac ..na kims czy dam rade czy nie dam rady ..zrobic zeby ona nie zalowala wyboru ..nie wiem..nie moge .powiedziec ..jak ci wspaniali jestem romantic ..wierny ..nie zdradzam nie klamie ...i same ..samokomplementy.. bo ja ..jestem jaki jestem i jeszcze nie czas mi na takiw wybryki....
..i nawet nie wiem co ja teraz pie,rdole
romatyczny sie nie jest,,,to jest chwila ktora sama przychodzi..i nie wiesz co robisz..wazne ze jest zaskujaco pieknie i ..nawet tego nie planowales...nic nie jest romantyczne gdy to planujesz ..to moje zdanie ..
zanuc ja ..bo nie wiem o co biega..
..uwierz mi ja tez nie planuje ..wystarczy mi gps..i tylko jade jak mam jechac...a DALEJ NIC NIE WIEM CO MA BYC TO BEDZIE ..OSTATNIO BEZ PLANOW WYLADOWALEM SZCZECIN POTEM STALOWA WOLA .KRAKOW AZ DOPIERO PORZADNIE SIE WYSPALEM PO 400TYS KM I PRAWIE DWUCH DNIACH ..W GRYFOWIE SLASKIM.. nawet nie bylem u siebie na podlasiu ani na pomorzu ..a nie wbylem z goska zajezdzalem..jak bezplanowanego morza wracalismy
dla mnie bylo super ..gorzej z druga strona
no lepiej ..nie spewaj bo dzieci przestraszysz..
co ty wiesz jak nic nie wiesz to co to byla za pisenka..polska choc
&feature=related
jak ty mnie lubisz to ja cie za to nie lubie...
...chcesz
">
ja lubie tych ..ktorzy lubia mnie .a reszta nie wazna....&ob=av2e
Gep, są ludzie , którzy dojrzewają do bycia z kimś już w wieku dwudziestu paru lat ale są i takie osoby, które do tego nigdy nie dojrzeją, będą gonić i szukać czegoś przez całe swoje życie i nigdy tego nie znajdą, bo same nie wiedzą czego poszukują
kuku
czesc natuś,są gusta i guściki.
wiem fil.oni mają ubaw,lubią prowokować ,ja staram się ich unikać nie wdawać w pogaduszki,bo nie ma sensu.
dzisiaj masz ten panieński.
super,nie utop się.
bo kobitki najlepsze są z małych pipidówek.
fil, ale ciąży nie będzie.
natuś kiedyś trzeba.
na bzykanko za pózno na upicie też,chyba tylko sie smiać.
fil.chuchaj,może ja też zaszaleje.
Spoko ja też się umówię
Witaj Nastus,
coś nowego,czy bez zmian.
Doberek
to co mnie nie zawołałaś
witaj natuś,czas na
przy ognisku,jeszcze lepsza