Rosemary Chakwizira (24 lata), Sophie Nhokwara (26 lat) i Netsai Nhokwara (24 lata) zostały aresztowane w ubiegłą niedzielę. Śledztwo w ich sprawie trwało dwa lata. Kobiety zabierały do swojego samochodu autostopowiczów, po czym gwałciły ich.
Kilkadziesiąt ofiar gwałcicielek rozpoznało je na policji. Śledczy podejrzewają, ze kobiety utrzymywały się ze sprzedaży spermy.
Gepard
16.10.2011 r. 14:01:18
nikech tak bedzie krzysiu..jak ci to tu pomoze ..to liz du.py im ..bo ja ci nie dam..polizac...bo wiesz ze ..nie bede sie powtarzal..bo to czuc....
Gepard
16.10.2011 r. 14:09:42
leze na du.pie .i ..go bacznie obserwuje ...przy nim .trzeba byc ostrozny..
Gepard
16.10.2011 r. 15:18:50
gdzie bylas ... ..na gwaltach ..pewnie..
Gepard
16.10.2011 r. 15:23:08
bo po weekendzie kazdy lezy w lozku ..i nic nie wycztujesz..to szkoda nog .. siedz w domu a nie po lasach sie szlajasz
Gepard
16.10.2011 r. 15:27:51
a doczego ci potrzebna ta wena.. ......
Gepard
16.10.2011 r. 15:34:39
kuzde .oj mi problem naszczescie masz kolege ..co ci pomoze . . o to ma byc..i napisz ..wesolych swiat ..
Gepard
16.10.2011 r. 15:46:39
no co ty .chumorku troche trzeba dac,,,mysle ze im sie spodoba ,,jeszcze doloz
Gepard
16.10.2011 r. 16:54:28
i co mowilas ze kobiety nie gwalco i co zatkalo kakao
Gepard
16.10.2011 r. 16:58:40
no kuzwa ..teraz strach na ulice wychodzic ..zaraz trzeba bedzie placic za to zeby nie byc zgwalconym..
Gepard
16.10.2011 r. 17:28:40
nie strasz mnie sylvia ..ja jestem katolikiem i trzymam do slubu
ewan0545
16.10.2011 r. 17:31:50
kto kogo zgwałcił.
Gepard
16.10.2011 r. 17:32:33
dobrze ze choc w lesie pracuje...ale tam tez nie jest bezpiecznie obok sa krawcowe same kobiety.. trza chyba przypomniec jak sie spawa i ..majty z golfem se wyspawac..
Gepard
16.10.2011 r. 17:39:38
spokojna twoja rozczochrana.. ..mialem 5tke ze spawania ..cala klasa chciala mi za to wj.ebac.. ..moge mosty spawac..
Gepard
16.10.2011 r. 17:43:45
a co ty tak o mego drozdza sie przejmujesz ch.uj go nie wezmie..
Gepard
16.10.2011 r. 17:49:07
tychcesz zeby iro mego drozdza nosil a niech cholera wezmie ..i co jeszcze mam oddac mam samymi torbami zostac
Rosemary Chakwizira (24 lata), Sophie Nhokwara (26 lat) i Netsai Nhokwara (24 lata) zostały aresztowane w ubiegłą niedzielę. Śledztwo w ich sprawie trwało dwa lata. Kobiety zabierały do swojego samochodu autostopowiczów, po czym gwałciły ich.
Kilkadziesiąt ofiar gwałcicielek rozpoznało je na policji. Śledczy podejrzewają, ze kobiety utrzymywały się ze sprzedaży spermy.
nikech tak bedzie krzysiu..jak ci to tu pomoze ..to liz du.py im ..bo ja ci nie dam..polizac...bo wiesz ze ..nie bede sie powtarzal..bo to czuc....
leze na du.pie .i ..go bacznie obserwuje ...przy nim .trzeba byc ostrozny..
gdzie bylas ...
..na gwaltach ..pewnie..
bo po weekendzie kazdy lezy w lozku ..i nic nie wycztujesz..to szkoda nog .. siedz w domu a nie po lasach sie szlajasz
a doczego ci potrzebna ta wena..
......
kuzde .oj mi problem
naszczescie masz kolege ..co ci pomoze .
.
o to ma byc..i napisz ..wesolych swiat ..
no co ty .chumorku troche trzeba dac,,,mysle ze im sie spodoba ,,jeszcze doloz
i co mowilas ze kobiety nie gwalco
i co zatkalo kakao
no kuzwa ..teraz strach na ulice wychodzic ..zaraz trzeba bedzie placic za to zeby nie byc zgwalconym..
nie strasz mnie sylvia
..ja jestem katolikiem i trzymam do slubu
kto kogo zgwałcił.
dobrze ze choc w lesie pracuje...ale tam tez nie jest bezpiecznie obok sa krawcowe same kobiety..
trza chyba przypomniec jak sie spawa i ..majty z golfem se wyspawac..
spokojna twoja rozczochrana..
..mialem 5tke ze spawania ..cala klasa chciala mi za to wj.ebac..
..moge mosty spawac..
a co ty tak o mego drozdza sie przejmujesz
ch.uj go nie wezmie..
tychcesz zeby iro mego drozdza nosil
a niech cholera wezmie ..i co jeszcze mam oddac mam samymi torbami zostac
a z torbami mam mu oddac..