wchodzę na mk a tutaj. ...wrrr cisza...spokój . ...i nic się nie dzieje...gdzie wszystkich wcięło??
Seba
14.10.2011 r. 10:25:46
A co ma się dziać?
Seba
14.10.2011 r. 10:52:03
nie sądze,chyba że mówisz o swojej osobie.
Seba
14.10.2011 r. 11:01:10
buzia też Ci strzeliła.
MARKO
14.10.2011 r. 14:06:01
Hej Aniołku ja ze starej ekipy
Miło Cię znów widzieć
Gepard
14.10.2011 r. 17:43:38
O kto sie pojawil Paula fajny motorek widzialem.. szkoda ze tylko jedno miejscowy
Gepard
16.10.2011 r. 09:26:11
krzys to nikt .nic..porownac go mozna do pierdniecia ...niby..jest ale go nie widac tylko czuc.. ..Paulinko nie kus bo .....jeszcze na twoje nieszczescie siew skusze ..ale dzisiaj ..umieram...
Gepard
16.10.2011 r. 09:36:24
czy za duzo chyba wsam raz tylko kuzde nic do picia nie mam..a suszy .. ..a zabrali mi wszystkie klucze od aut..nawet nie wiem gdzie jest moj fon...i nie dosyc tego to jeszcze matka przyszla mnie dobic swoim marudzeniem..i wes tu kuzde ..badz szczesliwy..
Gepard
16.10.2011 r. 09:49:15
dobra bede dla ciebie zywym trupem..jestm w uk .w grudniu jade do polski...
Gepard
16.10.2011 r. 10:01:37
siedz tam i nie marudz...ktos musi miec gorzej zeby ktos mial lepiej...
Gepard
16.10.2011 r. 10:22:12
ja dzisiaj nic nie slysze i inie wiem co mowie pisze... wieczorkiem zalascze gg teraz ..sie relaksuje ..zaraz kupel przyjedzie mnie do sklepu zawiesc..choc mam 300metrow.. i kto mowil ze nie mam prawdziwych przyjaciol..Paulinko a ty jestes moja kolezanka
Gepard
16.10.2011 r. 11:38:05
co wyczailas smierdziela ..ja zawsze wiem co pisz\\e ze to smrod jest..i jak mowie ze smierdzi to smierdzi..
Gepard
16.10.2011 r. 11:40:49
to czemu dalej smierdzisz///
Gepard
16.10.2011 r. 11:47:04
ty pelny kuzwa kto cie znow..w du.psko laduje.. WIDZISZ SARA ..TERAZ .JAK SIE KOGOS NIE LUBI TO SIE GO KASUJE ..A KIEDYS BY DOSTAL W RYJ ..
Gepard
16.10.2011 r. 11:55:44
bo to jest ..takie scierwo durne ze az ..go tez lubie..do mego psa mozna go porownac
łaciaty
17.10.2011 r. 13:36:25
a może na kleczkach he he żarcik miłego i cieplutkiego dnia życze wszystkim
wchodzę na mk a tutaj.
...wrrr cisza...spokój .
...i nic się nie dzieje...gdzie wszystkich wcięło??
A co ma się dziać?
nie sądze,chyba że mówisz o swojej osobie.
buzia też Ci strzeliła.
Hej Aniołku
ja ze starej ekipy
Miło Cię znów widzieć
O kto sie pojawil Paula fajny motorek widzialem..
szkoda ze tylko jedno miejscowy
krzys to nikt .nic..porownac go mozna do pierdniecia ...niby..jest ale go nie widac tylko czuc..
..Paulinko nie kus bo .....jeszcze na twoje nieszczescie siew skusze
..ale dzisiaj ..umieram...
czy za duzo chyba wsam raz tylko kuzde nic do picia nie mam..a suszy ..
..a zabrali mi wszystkie klucze od aut..nawet nie wiem gdzie jest moj fon...i nie dosyc tego to jeszcze matka przyszla mnie dobic swoim marudzeniem..i wes tu kuzde ..badz szczesliwy..
dobra bede dla ciebie zywym trupem..jestm w uk .w grudniu jade do polski...
siedz tam i nie marudz...ktos musi miec gorzej zeby ktos mial lepiej...
ja dzisiaj nic nie slysze i inie wiem co mowie pisze...
wieczorkiem zalascze gg teraz ..sie relaksuje
..zaraz kupel przyjedzie mnie do sklepu zawiesc..choc mam 300metrow..
i kto mowil ze nie mam prawdziwych przyjaciol..Paulinko a ty jestes moja kolezanka
co wyczailas smierdziela ..ja zawsze wiem co pisz\\e ze to smrod jest..i jak mowie ze smierdzi to smierdzi..
to czemu dalej smierdzisz///
ty pelny
kuzwa kto cie znow..w du.psko laduje..
WIDZISZ SARA ..TERAZ .JAK SIE KOGOS NIE LUBI TO SIE GO KASUJE ..A KIEDYS BY DOSTAL W RYJ ..
bo to jest ..takie scierwo durne ze az ..go tez lubie..do mego psa mozna go porownac
a może na kleczkach he he żarcik miłego i cieplutkiego dnia życze wszystkim
zależy o jak starą ekipę chodzi