jak myslicie jak kobieta da **cenzura** na pierszej randce? moze zdradzać później ?
Malwina
27.09.2011 r. 20:36:57
a po co?
Malwina
27.09.2011 r. 20:43:25
dla świętego spokoju , to ja tak wcześnie urodzona (hej Filka)nie miałam o tym pojęcia
Malwina
27.09.2011 r. 20:50:30
TIBI nie przesadzaj, Ania jest jeszcze młoda i może się zrazić do facetów
Malwina
27.09.2011 r. 20:57:04
domyślam się, jakie \"nieszczęście\" byś wolał
Gepard
27.09.2011 r. 21:30:44
ja tam na pierwszej randce daje .. .a co tam.....
Gepard
27.09.2011 r. 21:47:44
patrz bo jeszcze pszelecisz
Gepard
27.09.2011 r. 21:56:59
bo chamulce slabe masz .. .chwytaj za wajche odrecznego..musi stanac.. nie ma takiego bata...
Gepard
27.09.2011 r. 22:08:41
moze linka juz stara.a.nie tykasz czasami pedalow.. ...
Gepard
27.09.2011 r. 22:26:23
przeciesz masz dziuke w podwoziu zaprzyi sie dwoma nogami ..musisz na jakiegos bolca wskoczyc wtedy staniesz w miejscu .. ...dobra ...ide na dul do gozdzikowej ..glowa mnie boli a potem lulu...
gepard
27.09.2011 r. 22:43:46
a to odrazu mow ze late ci wstawili.. i se teraz latasz jak dziewica ..czekaj jak jutro kupie red bula to .polatamy razem..
Romantyk
30.09.2011 r. 12:52:29
Witaj.Rozumiem,że każdy z nas szuka milo.ść.Tylko seks po pierwszej randce mnie się w głowie nie mieści.Uważam,że seks to po ślubie z dziewczyną jak nas polubi.
Zuzanna
30.09.2011 r. 12:56:11
Romantyk
30.09.2011 r. 12:59:05
Witaj.Przecież seks jest ważny lecz nie najważniejszy.Najpierw jest przyjaźń,później jest miłość.Gdy lepiej się poznamy i porozmawiamy z dziewczyną jest małżeństwo.Czyli seks to po ślubie jak dziewczyna nas po lubi.
Romantyk
30.09.2011 r. 13:18:15
Witaj.Przecież pisałem,że najpierw jest przyjaźń,później jest milość.Póżniej jeśli dobrze poznamy dziewczynę,porozmawiamy o przyszłości jest małżeństwo.Nie każda kobieta chce kochać się z mężczyzną przed ślubem. Znam przypadek ,ze mężczyzna pokochał się przed ślubem,a później został oskarżony przez dziewczynę o gwałt.Wówczas mężczyzna nie ma żadnych szans przed prokuratorem.Nie ma szans aby wybronił go nawet najlepszy adwokat.
...
01.10.2011 r. 11:21:38
numerolodzy, jakie znaczenie ma na której randce.. albo ludzie czują chemię i chcą być razem albo traktują to jako przygodę... ważne by myśleleli tak samo...
jak myslicie jak kobieta da **cenzura** na pierszej randce?
moze zdradzać później
?
dla świętego spokoju
, to ja tak wcześnie urodzona (hej Filka)nie miałam o tym pojęcia
TIBI nie przesadzaj, Ania jest jeszcze młoda i może się zrazić do facetów
domyślam się, jakie \"nieszczęście\" byś wolał
ja tam na pierwszej randce daje ..
.a co tam.....
patrz bo jeszcze pszelecisz
bo chamulce slabe masz ..
.chwytaj za wajche odrecznego..musi stanac..
nie ma takiego bata...
moze linka juz stara.a.nie tykasz czasami pedalow..
...
przeciesz masz dziuke w podwoziu zaprzyi sie dwoma nogami ..musisz na jakiegos bolca wskoczyc
wtedy staniesz w miejscu ..
...dobra ...ide na dul do gozdzikowej ..glowa mnie boli
a potem lulu...
a to odrazu mow ze late ci wstawili..
i se teraz latasz jak dziewica ..czekaj jak jutro kupie red bula to .polatamy razem..
Witaj.Rozumiem,że każdy z nas szuka milo.ść.Tylko seks po pierwszej randce mnie się w głowie nie mieści.Uważam,że seks to po ślubie z dziewczyną jak nas polubi.
Witaj.Przecież seks jest ważny lecz nie najważniejszy.Najpierw jest przyjaźń,później jest miłość.Gdy lepiej się poznamy i porozmawiamy z dziewczyną jest małżeństwo.Czyli seks to po ślubie jak dziewczyna nas po lubi.
Witaj.Przecież pisałem,że najpierw jest przyjaźń,później jest milość.Póżniej jeśli dobrze poznamy dziewczynę,porozmawiamy o przyszłości jest małżeństwo.Nie każda kobieta chce kochać się z mężczyzną przed ślubem. Znam przypadek ,ze mężczyzna pokochał się przed ślubem,a później został oskarżony przez dziewczynę o gwałt.Wówczas mężczyzna nie ma żadnych szans przed prokuratorem.Nie ma szans aby wybronił go nawet najlepszy adwokat.
numerolodzy, jakie znaczenie ma na której randce.. albo ludzie czują chemię i chcą być razem albo traktują to jako przygodę... ważne by myśleleli tak samo...