no, nie wiem, znam takiego co ma 100 lat ale i tak jeszcze nie dojrzał
Malwina
19.09.2011 r. 13:17:11
oki, Sarka, do końca roku ma czas
Malwina
19.09.2011 r. 13:22:22
serek
19.09.2011 r. 13:25:28
Wtedy kiedy będą w du-pie szwedy
Malwina
19.09.2011 r. 13:30:08
może powiedziałabym tak - większość mężczyzn nigdy nie dojrzewa do małżeństwa, są tylko nieliczne wyjątki, bardzo nieliczne
serek
19.09.2011 r. 13:36:04
Ale wy zle pojmujecie nasz mechanizm slicznotki
My gdybyśmy nie musieli pewnie nigdy bysmy nie skorzystali z takiej instytucji jaką jest małżenstwo. Robimy to ze względu na was. To wy jesteście do tego stworzone, by nam matkować, opiekować się
serek
19.09.2011 r. 13:45:16
Ja na daną chwilę nie potrzebuję ani tego ani tego
Chodziło mi o to ze macie taka nature by matkować....
Malwina
19.09.2011 r. 13:48:35
Serek, a kto nie radzi sobie z gotowaniem, praniem, prasowaniem, szyciem, wychowywaniem dzieci etc. kobiety czy mężczyźni?, nie wspomnę już o tym, gdy facet zachoruje masakra, wtedy dopiero potrzebuje matkowania i opieki, gorzej niż małe dziecko
serek
19.09.2011 r. 13:50:00
No właśnie Malwinko Jesteście nam potrzebne ale po co zaraz małżenstwo
Malwina
19.09.2011 r. 13:51:35
bo nie stać was na kucharkę, sprzątaczkę, pielęgniarkę, opiekunkę i dlatego się żenicie, tak macie dużo taniej i wygodniej
serek
19.09.2011 r. 13:53:10
I seks za darmo hura! oj wy mnie zaraz zakraczecie, niebezpieczne jestescie
serek
19.09.2011 r. 13:55:00
wcale nie musi byc małżenstwo
Malwina
19.09.2011 r. 13:56:45
spokojnie, dopuki będziesz dla nas miły, nic ci nie grozi
serek
19.09.2011 r. 14:01:02
Sylwester nie buntuj mi kobiet, to nie etyczne
Malwina
19.09.2011 r. 14:03:22
chcę zauważyć, że mnie nikt nie musi buntować, ja mam to we krwi
serek
19.09.2011 r. 14:05:55
zakakały
serek
19.09.2011 r. 14:08:00
kobiety nie baby
Malwina
19.09.2011 r. 14:09:19
Serek, masz za sprostowanie
serek
19.09.2011 r. 14:14:20
No własnie wykreciłas kota ogonem Dagmara. Czy tak trudno pojąć, że to wy macie ciągoty do takich spraw. Juz od dziecinstwa bawicie sie w dom, chcecie sie prowadzac za raczki, faceci unikają tego ale to nie ma zadnego związku z zakochaniem! To inna bajka, mi do tego nie jest papier potrzebny
serek
19.09.2011 r. 14:16:21
jeśli kobieta mnie kocha ja ją, dazymy się zaufaniem szacunkiem, i zyjemy razem, wspieramy w zdrowiu i chorobie to znaczy ze jesteśmy w pełni oddani! Ja mam ja ona mnie! A świstkiem papieru to ja moge sobie co najwyżej tyłek podetrzeć No co innego już przysiegać przed Bogiem...to inna kwesia
antek
19.09.2011 r. 14:18:28
małżeństwo jet po żeby coś było jak się kończy miłość uczucie trwa do 5 lat czyli do wykarmienia berbecia po prostu tysiące lat ewolucji i nic na to nie poradzimy pory bez ślubu po 5 latach najczęściej się rozchodzą
serek
19.09.2011 r. 14:19:25
Słuchajcie znam parę która była ze sobą 10 lat! Ślub wszystko popsuł
Malwina
19.09.2011 r. 14:20:10
Antoś, masz rację
serek
19.09.2011 r. 14:25:25
Ale przysiega przed Bogiem to co innego. Ale i to mi nie jest potrzebne. Choć nie twierdzę ze jesli moja kobieta kiedyś bedzie chciała wziąć slub związac sie tym cyrografem to pewnie się zgodze
antek
19.09.2011 r. 14:26:04
Fila popieram w całości
serek
19.09.2011 r. 14:26:05
No Sylwek o to mi chodzi w pewnym sensie.
serek
19.09.2011 r. 14:26:48
W zasadzie to głównie o to
Malwina
19.09.2011 r. 14:29:05
Filka, najczęściej to facet ma takie odczucie, kobieta stara się stworzyć miły i spokojny dom i zapewnić dzieciom bezpieczeństwo a wiadomo, że najbezpieczniej można czuć się razem, to facet z reguły zapomina a jak nie jest związany węzłem małżeńskim, to po prostu.....odchodzi w siną dal
antek
19.09.2011 r. 14:31:24
Człowieki nie przesadzajcie z tym Bogiem tyle podłości popełniono z Jego imieniem na ustach .Tu to jest sprawa między dwojgiem ludzi , którzy są na początku drogi i nie wiadomo co ich wżyciu spotka .Jak się sami nie poszanują to żadna moc Boska czy ludzka nic na to nie poradzi
kedy facet jest dojrzaly do malzenstwa ?
no, nie wiem, znam takiego co ma 100 lat ale i tak jeszcze nie dojrzał
oki, Sarka, do końca roku ma czas
Wtedy kiedy będą w du-pie szwedy
może powiedziałabym tak - większość mężczyzn nigdy nie dojrzewa do małżeństwa, są tylko nieliczne wyjątki, bardzo nieliczne
Ale wy zle pojmujecie nasz mechanizm slicznotki
My gdybyśmy nie musieli pewnie nigdy bysmy nie skorzystali z takiej instytucji jaką jest małżenstwo. Robimy to ze względu na was. To wy jesteście do tego stworzone, by nam matkować, opiekować się
Ja na daną chwilę nie potrzebuję ani tego ani tego
Chodziło mi o to ze macie taka nature by matkować....
Serek, a kto nie radzi sobie z gotowaniem, praniem, prasowaniem, szyciem, wychowywaniem dzieci etc. kobiety czy mężczyźni?, nie wspomnę już o tym, gdy facet zachoruje
masakra, wtedy dopiero potrzebuje matkowania
i opieki, gorzej niż małe dziecko
No właśnie Malwinko
Jesteście nam potrzebne
ale po co zaraz małżenstwo
bo nie stać was na kucharkę, sprzątaczkę, pielęgniarkę, opiekunkę i dlatego się żenicie, tak macie dużo taniej i wygodniej
I seks za darmo
hura! oj wy mnie zaraz zakraczecie, niebezpieczne jestescie
wcale nie musi byc małżenstwo
spokojnie, dopuki będziesz dla nas miły, nic ci nie grozi
Sylwester nie buntuj mi kobiet, to nie etyczne
chcę zauważyć, że mnie nikt nie musi buntować, ja mam to we krwi
kobiety nie baby
Serek, masz
za sprostowanie
No własnie wykreciłas kota ogonem Dagmara. Czy tak trudno pojąć, że to wy macie ciągoty do takich spraw. Juz od dziecinstwa bawicie sie w dom, chcecie sie prowadzac za raczki, faceci unikają tego
ale to nie ma zadnego związku z zakochaniem! To inna bajka, mi do tego nie jest papier potrzebny
jeśli kobieta mnie kocha ja ją, dazymy się zaufaniem szacunkiem, i zyjemy razem, wspieramy w zdrowiu i chorobie to znaczy ze jesteśmy w pełni oddani! Ja mam ja ona mnie! A świstkiem papieru to ja moge sobie co najwyżej tyłek podetrzeć
No co innego już przysiegać przed Bogiem...to inna kwesia
małżeństwo jet po żeby coś było jak się kończy miłość
uczucie trwa do 5 lat czyli do wykarmienia berbecia
po prostu tysiące lat ewolucji i nic na to nie poradzimy
pory bez ślubu po 5 latach najczęściej się rozchodzą
Słuchajcie znam parę która była ze sobą 10 lat! Ślub wszystko popsuł
Ale przysiega przed Bogiem to co innego. Ale i to mi nie jest potrzebne. Choć nie twierdzę ze jesli moja kobieta kiedyś bedzie chciała wziąć slub związac sie tym cyrografem to pewnie się zgodze
Fila popieram w całości
No Sylwek o to mi chodzi w pewnym sensie.
W zasadzie to głównie o to
Filka, najczęściej to facet ma takie odczucie, kobieta stara się stworzyć miły i spokojny dom i zapewnić dzieciom bezpieczeństwo a wiadomo, że najbezpieczniej można czuć się razem, to facet z reguły zapomina a jak nie jest związany węzłem małżeńskim, to po prostu.....odchodzi w siną dal
Człowieki nie przesadzajcie z tym Bogiem tyle podłości popełniono z Jego imieniem na ustach .Tu to jest sprawa między dwojgiem ludzi , którzy są na początku drogi i nie wiadomo co ich wżyciu spotka .Jak się sami nie poszanują to żadna moc Boska czy ludzka nic na to nie poradzi