kuzde mam biznesa bez kitu..serio pisze..jak chcecie zarobic.. moj kumpel ma za duzo ziemniakow i burakow moze wam .je dostarczyc pod dowolny adres..i wy bedziecie je sprzedawac..na straganach..pod sklepem w parkach zreszto to wasz juz biznes gdzie ..nawet mozecie ..do swoich uslug wciskac dla klijetow ..z kilogram za wizyte..biznes jest biznes .. nie ..co wam szkodzi zarobic na boku..
Gepard
16.09.2011 r. 19:24:04
ty pazerny jestes nosisz cygle djametowe a chcesz biednym dziewczynom ..biznesa zabierac...wstydz sie..
Gepard
16.09.2011 r. 19:32:05
e a co jest wiekszy wstyd hadlowac burakami i kartoszkami ..czy zeby jakis ham z wiochy lepiej im buraki w du.psko wsadzal za kilka set zl..ile teraz wogle dziwki biora za wizyte z piec kartonow fajek w przeliczeniu..znasz jasku ceny.
kuzde mam biznesa bez kitu..serio pisze..jak chcecie zarobic..
moj kumpel ma za duzo ziemniakow i burakow moze wam .je dostarczyc pod dowolny adres..i wy bedziecie je sprzedawac..na straganach..pod sklepem w parkach zreszto to wasz juz biznes gdzie ..nawet mozecie ..do swoich uslug wciskac dla klijetow ..z kilogram za wizyte..biznes jest biznes ..
nie ..co wam szkodzi zarobic na boku..
ty pazerny jestes nosisz cygle djametowe a chcesz biednym dziewczynom ..biznesa zabierac...wstydz sie..
e a co jest wiekszy wstyd hadlowac burakami i kartoszkami ..czy zeby jakis ham z wiochy lepiej im buraki w du.psko wsadzal za kilka set zl..ile teraz wogle dziwki biora za wizyte z piec kartonow fajek w przeliczeniu..znasz jasku ceny.
TIBI i kto Ci da wiarę?
jakoś nie mam weny by sponsorować Tibiemu
Problem nie w kasie a w motywacji