Ja zawsze staram się przespać aż organizm sam się z tym upora... Tyle że ja po trzech piwach mam niezłą korbę
Konto usunięte
03.05.2009 r. 11:05:46
jest jedna rada niepić niema kaca
Iwona*
03.05.2009 r. 17:03:12
że najlepszym sposobem na kaca jest dzień wcześniej nie pić, ale gdy jest już po zawodach to polecam duuużą dawkę magnezu, potasu i wit.c. Trzymaj się , dasz radę.
Konto usunięte
03.05.2009 r. 18:54:38
A najlepiej dwa, mi z reguły pomaga No i nie zapomnieć otworzyć okna przed snem
Konto usunięte
03.05.2009 r. 19:59:37
nie miałem z tym problemu dużego dziś ale przy okazji zapytałem Pozdrawiam
Remigiusz
03.05.2009 r. 22:28:44
a to coś się zwie 2KC ... każda stacja paliw coś podobnego na stanie powinna mieć ... działa jak marzenie ... 2 przed, 2 w trakcie i 2 przed snem ... a na drugi dzień czujesz sie jak młody Bóg ...
Konto usunięte
04.05.2009 r. 09:38:41
Hahahaha jak moi koledzy mówią najlepsza na kaca jest "kupa kac" i przechodzi
A ja hm... Nigdy nie miałam kaca to nie wiem... Podobno moja pomidorowa pomaga na wszystko
Konto usunięte
04.05.2009 r. 09:55:28
Nie ma lepszego sposobu niż zapobieganie dzień przed , a jeżeli już się zdaży kac to trzeba go po prostu przeżyć
Konto usunięte
07.05.2009 r. 18:31:57
najlepsza jest kroplowka z glukozy 30 min i najwiekszy kac nie ma szans.polecam sprawdzone...dziala w 100% na kazdego.polecam
Remigiusz
07.05.2009 r. 18:33:31
dwa buszki z rana ... nie powiem czego ale chyba wiadomo ;P
Konto usunięte
07.05.2009 r. 18:45:10
najepić tykko pić soki i mleko
Konto usunięte
07.05.2009 r. 18:53:10
Jak w temacie. Jakie znacie sposoby aby zmniejszyć, lub zneutralizować kaca. Jak dla mnie, to węglowodany w tabletkach musujących, mocna kawa i coś ciepłego do zjedzienia. Do tego duuuużo wody mineralnej niegazowanej. A Wy jakie macie sposoby na to niemiłe uczucie po zakrapianej nocy? Hee akurat składa się że w pisze w odpowiadających okolicznościach
Ja zawsze staram się przespać aż organizm sam się z tym upora... Tyle że ja po trzech piwach mam niezłą korbę
jest jedna rada niepić niema kaca
że najlepszym sposobem na kaca jest dzień wcześniej nie pić, ale gdy jest już po zawodach to polecam duuużą dawkę magnezu, potasu i wit.c. Trzymaj się , dasz radę.
A najlepiej dwa, mi z reguły pomaga
No i nie zapomnieć otworzyć okna przed snem
nie miałem z tym problemu dużego dziś ale przy okazji zapytałem
Pozdrawiam
a to coś się zwie 2KC ... każda stacja paliw coś podobnego na stanie powinna mieć ... działa jak marzenie ... 2 przed, 2 w trakcie i 2 przed snem ... a na drugi dzień czujesz sie jak młody Bóg ...
Hahahaha jak moi koledzy mówią najlepsza na kaca jest "kupa kac" i przechodzi
A ja hm... Nigdy nie miałam kaca to nie wiem... Podobno moja pomidorowa pomaga na wszystko
Nie ma lepszego sposobu niż zapobieganie dzień przed , a jeżeli już się zdaży kac to trzeba go po prostu przeżyć
najlepsza jest kroplowka z glukozy 30 min i najwiekszy kac nie ma szans.polecam sprawdzone...dziala w 100% na kazdego.polecam
dwa buszki z rana ... nie powiem czego ale chyba wiadomo ;P
najepić tykko pić soki i mleko
Jak w temacie. Jakie znacie sposoby aby zmniejszyć, lub zneutralizować kaca. Jak dla mnie, to węglowodany w tabletkach musujących, mocna kawa i coś ciepłego do zjedzienia. Do tego duuuużo wody mineralnej niegazowanej. A Wy jakie macie sposoby na to niemiłe uczucie po zakrapianej nocy? Hee akurat składa się że w pisze w odpowiadających okolicznościach
zapobiegać odwodnieniu...