Czy można jeszcze zaufać innej kobiecie po zdradzie żony ??
Minęły dwa lata a ja ciągle szukam w sobie siły i wiary...
Malwina
09.09.2011 r. 22:07:36
TIBI, ty jak zwykle szydzisz a Clive ma poważny dylemat, czy zaufać ponownie kobiecie....jasne, że zaufać - na pewno nie tak od razu ale z drugiej strony, człowiek nie może być długo sam, zaczyna tęsknić za drugą istotą...takie jest prawo natury
Malwina
09.09.2011 r. 22:24:47
każdy sądzi po sobie
Malwina
09.09.2011 r. 22:31:22
widać nigdy nie kochałeś i nie masz pojęcia, jak to może człowieka zaboleć i załamać.....lekkoduchom nie dane jest poznać głębszych uczuć
sam 59
09.09.2011 r. 22:32:23
Wiem coś na ten temat.
Malwina
09.09.2011 r. 22:43:04
zdrada w małżeństwie, to nie błąd - to świadoma decyzja, tylko bez zastanowienia co będzie później
Waldi
12.09.2011 r. 13:58:33
To jest sprawa indywidualna. Każdy człowiek przechodzi przez to inaczej...
Ja po 6-letnim związku już 5 miesięcy staram się podnieść z kolan, na razie marnie.
Ale na każdego przyjdzie czas... Pewnie im bardziej było się uzależnionym od uczucia do tego drugiego człowieka, tym ciężej stanąć na nogi.
Czytałem też gdzieś, że okres \"transformacji\" trwa 1/10 tego, co związek.
Traktuję to w kategoriach żartów i z przymróżeniem oka.
nie pije....co wy domnie z tym piciem macie kuzde zebyscie wszyscy pili tyle co ja .to byscie tak nie marudzili...
Gepard
12.09.2011 r. 22:04:35
O.. i my normalnie tak samo myslimy .. moze cos urosnie
Gepard
12.09.2011 r. 22:16:11
aj szukaja znowu kogos za marudzic ..opowiadalem o swoim kuplu 10 lat po rozwodzie a tylko wypije i zawsze to samo ..kuzwa..kur.wicy mozna bylo dostac..wywalilem go do polski jak tak placze..niech se tam placze ..a juz mi dzwonil wczoraj wracac chce ..i sie kuzwa zastanawiam....bo jest mi potrzebny w robocie ..i moze wrescie zmadrzal..i na szczescie tylko marudzil jak..byl wypity..a tu na trzezo
Gepard
12.09.2011 r. 22:32:05
bo trzeba szybko wytrzezwiec takie marudzenie i zycie przeszloscia ..tylko wciaga na dno..i kto tego nie rozumie ..jest slaby....i do puki sam tego nie zrozumie ..nie ma po co komus innemu du.pe zawracac...bo kogo to jeb.ie ze jest na twoim pogrzebie ..szukajac w takim stanie ..kogos innego to jest marnowanie zycia tej osobie ..
Gepard
12.09.2011 r. 22:42:47
Natalia
12.09.2011 r. 22:58:06
gepciu widzę duże zmiany u ciebie :d ty jak nie ty
Gepard
12.09.2011 r. 23:02:10
a kto ty ..i zadne zmiany..nie nastopily ....pilas cos..czy cpalas..
Natalia
12.09.2011 r. 23:05:12
gepciu olero jak możesz nati nie poznać
Gepard
12.09.2011 r. 23:08:23
a sliczna Warszawianka ..oj .pewnie ze pamietam i powiem ci wiecej .ladnie ci w prostych wlosach..
Amigo
12.09.2011 r. 23:09:09
cze gepard byku
Gepard
12.09.2011 r. 23:12:56
no sie ma ... A CO WY TAK RAZEM Z NIE NACKA ..WPADLISCIE ... .. cos sie szykuje jakies .. garnitor mam..
Natalia
12.09.2011 r. 23:14:21
a no szykuje się popadłam w niewolę pana
Amigo
12.09.2011 r. 23:14:39
No stary szykuje sie cus i stesknilismy sie za wami
Gepard
12.09.2011 r. 23:21:44
tak ..e to super...ale co..cos w ta strone..w tym temacie..
Natalia
12.09.2011 r. 23:28:55
heh w strone ołtarza
Gepard
12.09.2011 r. 23:33:40
juz wiecej nic nie mowcie na ten temat glosno.. bo zaraz ..ja wam bede zazdroscil..i oszaleje.i pujde w wasze slady....a w tedy .... ....co ja bede robil bez kompa .z kim pisal ..kogo bajezyl..zartuje ..fajnie ze ..macie.swuj.sens..w waszym zyciu...no ale kuzde ..znowu jednej ..pieknej kobiety juz brak.na stanie ... ciesz sie..masz z czego..
Amigo
12.09.2011 r. 23:35:20
Dzieki Gep
Gepard
12.09.2011 r. 23:41:39
tak dzieki .. ..daliscie dobra wiadomosc ..a wszyscy po uciekali... ....tu chyba nie mozna sie cieszyc..
Natalia
12.09.2011 r. 23:44:53
poszli szukać swoich połówek
Gepard
12.09.2011 r. 23:47:58
no i ja tesknic zaczelem.. ale jeszcze miesiac..i ..nie bede ..bede jeszcze bardziej ..usmiechniety jak wy ....
Amigo
12.09.2011 r. 23:52:44
No gep i o to chodzi co by sie śmiać
Gepard
12.09.2011 r. 23:59:32
no jakos na odleglosc to tylko serce sie smieje..ze jest cos w nim..ale usta .. ....ale takie zycie cos za cos ..leprze to jak nic..sensownego ....dobra spadam polknac kolejna noc,, ....i naprawde fajnie ze sie znalezliscie..i wpadajcie czesciej kuzde bo nudy tu..milej nocki.. i dla Nati
Czy można jeszcze zaufać innej kobiecie po zdradzie żony ??
Minęły dwa lata a ja ciągle szukam w sobie siły i wiary...
TIBI, ty jak zwykle szydzisz a Clive ma poważny dylemat, czy zaufać ponownie kobiecie....jasne, że zaufać - na pewno nie tak od razu ale z drugiej strony, człowiek nie może być długo sam, zaczyna tęsknić za drugą istotą...takie jest prawo natury
każdy sądzi po sobie
widać nigdy nie kochałeś i nie masz pojęcia, jak to może człowieka zaboleć i załamać.....lekkoduchom nie dane jest poznać głębszych uczuć
Wiem coś na ten temat.
zdrada w małżeństwie, to nie błąd - to świadoma decyzja, tylko bez zastanowienia co będzie później
To jest sprawa indywidualna. Każdy człowiek przechodzi przez to inaczej...
Ja po 6-letnim związku już 5 miesięcy staram się podnieść z kolan, na razie marnie.
Ale na każdego przyjdzie czas... Pewnie im bardziej było się uzależnionym od uczucia do tego drugiego człowieka, tym ciężej stanąć na nogi.
Czytałem też gdzieś, że okres \"transformacji\" trwa 1/10 tego, co związek.
Traktuję to w kategoriach żartów i z przymróżeniem oka.
Pozdrawiam.
gorzkie zale ..kuzwa zaloba..
wy jestescie normalnie po.jebani..az rozje.bani..dac chusteczke
nie pije....co wy domnie z tym piciem macie kuzde zebyscie wszyscy pili tyle co ja .to byscie tak nie marudzili...
aj szukaja znowu kogos za marudzic ..opowiadalem o swoim kuplu 10 lat po rozwodzie a tylko wypije i zawsze to samo ..kuzwa..kur.wicy mozna bylo dostac..wywalilem go do polski jak tak placze..niech se tam placze ..a juz mi dzwonil wczoraj wracac chce ..i sie kuzwa zastanawiam....bo jest mi potrzebny w robocie ..i moze wrescie zmadrzal..i na szczescie tylko marudzil jak..byl wypity..a tu na trzezo
bo trzeba szybko wytrzezwiec takie marudzenie i zycie przeszloscia ..tylko wciaga na dno..i kto tego nie rozumie ..jest slaby....i do puki sam tego nie zrozumie ..nie ma po co komus innemu du.pe zawracac...bo kogo to jeb.ie ze jest na twoim pogrzebie ..szukajac w takim stanie ..kogos innego to jest marnowanie zycia tej osobie ..
gepciu widzę duże zmiany u ciebie :d ty jak nie ty
a kto ty ..i zadne zmiany..nie nastopily ....pilas cos..czy cpalas..
gepciu olero jak możesz nati nie poznać
a sliczna Warszawianka
..oj .pewnie ze pamietam i powiem ci wiecej .ladnie ci w prostych wlosach..
cze gepard
byku
no sie ma ...
A CO WY TAK RAZEM Z NIE NACKA ..WPADLISCIE ...
.. cos sie szykuje jakies ..
garnitor mam..
a no szykuje się
popadłam w niewolę pana
No stary szykuje sie cus
i stesknilismy sie za wami
tak ..e to super...ale co..cos w ta strone..w tym temacie..
heh w strone ołtarza
juz wiecej nic nie mowcie na ten temat glosno.. bo zaraz ..ja wam bede zazdroscil..i oszaleje.i pujde w wasze slady....a w tedy ....
....co ja bede robil bez kompa .z kim pisal ..kogo bajezyl..zartuje ..fajnie ze ..macie.swuj.sens..w waszym zyciu...no ale kuzde ..znowu jednej ..pieknej kobiety juz brak.na stanie ...
ciesz sie..masz z czego..
Dzieki Gep
tak dzieki ..
..daliscie dobra wiadomosc ..a wszyscy po uciekali...
....tu chyba nie mozna sie cieszyc..
poszli szukać swoich połówek
no i ja tesknic zaczelem..
ale jeszcze miesiac..i ..nie bede ..bede jeszcze bardziej ..usmiechniety jak wy
....
No gep i o to chodzi co by sie śmiać
no jakos na odleglosc to tylko serce sie smieje..ze jest cos w nim..ale usta ..
....ale takie zycie cos za cos ..leprze to jak nic..sensownego ....dobra spadam polknac kolejna noc,,
....i naprawde fajnie ze sie znalezliscie..i wpadajcie czesciej kuzde bo nudy tu..milej nocki..
i dla Nati