duperele nie problemy..wczoraj zadzw0nili....kuzwa mam kupla stracil prace pije od 7 dni nic nie je./.zabralem go .zawiozlem do szpitala.i co zadowolony bylem ze go przyjeli a ka zali zebym go posadzil na poczekalni bo musi najpierw wytrzwiec bo musza z nim miec jakkis konatkt..i kuzwa jak go nas kopie sprawdzili jezu jaki wstyd ale mialem to w dupiie..ze on 16 razy juz byl ..a w tym szpitalu a ja nic nie wiedzizlem
Gepard
03.09.2011 r. 17:13:27
a w du...bo pije juz wszystko mam i niech nie bedzie ci go szkoda..bo ch.uj wiesz ..wiesz dla czego nie ktorzy ludzie musza pracowac choc nie musza..ale musza zeby ..wlasnie przetrwac w kure.skim .swiecie..
Kajetan
03.09.2011 r. 17:31:15
Spotkaj się z nim niczego nie ryzykujesz jeżeli jesteś sama
Gepard
03.09.2011 r. 17:42:37
kur.rwa ..to nie tak .ch.uj wy rozumiecie ..tak samo tych malolat co u jego mieszkaja glupi pi.zdynic nie umieja nawet .po jezdzic no chyba ze na ch.uju..co ma ..jak chodzi wam o to ze ma .bo was tylko ..kto co ma ku.rwy interesuje to zdychacie ..i tu wlasnie jest problem..ktorego wy nie rozumiecie bo macie oczy go.wnem zaklejone..bo co masz i jest najceniejsze to tylko to zeby ..byc czlowiekiem a nie zwierzeciem ..a jak patrze ..na to kur.estwo nie vda sie na trzezwo .rozumiem kupla ..ale .musze kilka godzin odpoczac..bo zamiast mu pomagac to on ..mnie upil..zamknolem go w dsomu ..tylko te ci.py pewnie wypuszcza go do sklepu a tak sie martwia
Ernest
03.09.2011 r. 19:09:08
Moim zdaniem Sylwia powinnas powiedziec swojemu absztyfikantowi ze jestes chora na jakas chorobe weneryczna to powinno mu dac do myslenia i chlopak sobie odpusci
gepard
03.09.2011 r. 19:19:28
co tam Sylwia masz na sobie
gepard
03.09.2011 r. 19:24:29
pierdzielisz nie wierze ci ..udowodnij zrob fote i wyslij
gepard
03.09.2011 r. 19:29:52
nie pije musze znowu na noc jechac do kupla ..go pilnowac on musi ku.rwa wytrzezwiec ..i cos zjesc....narazie sam zdycham..
gepard
03.09.2011 r. 19:34:29
a JA NIE MOGE ... ale loda mozesz mi postawic
gepard
03.09.2011 r. 19:40:47
e a czemu kude ja znowu mam stawiac.., a kiedy ty coooooooooooo
gepard
03.09.2011 r. 19:48:33
to jak bedziesz chciala sie potem kalori pozbyc ..to wiesz gdzie ..jestem
gepard
03.09.2011 r. 19:54:18
wiesz za toi slatke .grecka ..wszystko bym ci zrobil ..nawet ..wyczyscil patelnie
gepard
03.09.2011 r. 19:55:29
u goski ..sama sie zapytaj jej ..ja z nia narazie nie gadam ..bo jej nie rozumiem..zaczela po chinsku gadac
gepard
03.09.2011 r. 20:07:57
a macie a potem sie dzwicie czemu faceci chinszczyzny ..nie lubia..
gepard
03.09.2011 r. 20:16:32
co ma BYC TO BEDZIE NARAZIE ..probuje sie scowac .nie nawidze chinszczyzny ..bo sr.am po niej zadkim...
gepard
03.09.2011 r. 20:44:49
ja tez\\ zadko robie zadko... ..ale ogurasa bum se pociagal... ..masz gdzies zakiszonego....
gepard
03.09.2011 r. 20:48:16
ty chyba zdurela..jak ja cie nie znam dobrze... jeszcze mnie tam w tej piwnicy zgwalcisz i zakopiesz ..albo odwrotnie zakopiesz i zgwalcisz..
gepard
03.09.2011 r. 20:59:46
tak pewnie ci brakuje do kolekcji pazurkow kota i glowy geparda w salonie nad komonkie,... .......nie spotykamy sie na neutralnym terenie
gepard
03.09.2011 r. 21:04:38
widzisz oskarze cie o molestowanie..
gepard
03.09.2011 r. 21:13:23
to kuzde rozbiez sie i ..lec ...na dworzec...puszki zbierac..oj to bedzie przewrod o 180 stopni..
gepard
03.09.2011 r. 21:23:15
ja to ..tez juz nie ruszam sie ..mialem jechac tego dzia\\da przypilnowac ..ale kto mnie przypilnuje.....jutro pojade sam zdycham.....choc mam ..piwa w ch.uj ...i tak wlasnie sie zastanawiam ..ze jak nie wypije to zdycham ..ale jak wypije to tez bede zdechly ..i wes kuzwa cos zrob....
gepard
03.09.2011 r. 21:28:48
za pozno juz ..o jakies 2 godzinki ..ja mam przeje.banego kaca..nie rusze ci alkocholu ....tylko zobacze to zygam .dla litwica oddalem...i kuzde nie nawidze dymu fajek ...wogle fajek jak zdycham..
gepard
03.09.2011 r. 21:34:10
kuzwa ja maze o takiej kobiecie zeby mnie napie.dalala ..i jej sie bal///przeciesz to mazenie kazdego faceta ..serio mowie..
gepard
03.09.2011 r. 21:38:57
zakim ja latam co ty chrzanisz kuzwa nastemna ..chinka.....
gepard
03.09.2011 r. 21:41:23
jak sara jest taka madra to niech powie 3 najpopularniejsze slowa na swiecie ...
gepard
03.09.2011 r. 21:48:50
ch.uja prawda ..na swiecie mowie ...ale wy jestesacie ..lepiej nie odzywajcie sie ..puki jeszcze mysle ze jestescie ..troche madrzejsze od mojego skrapiego,,,
gepard
03.09.2011 r. 21:52:26
kuzwa ty nie pij tyle ..skrapi to pies.....menelko
gepard
03.09.2011 r. 21:58:20
to co znacie najpopularniejsze ..3 slowa na swiecie ..kuzde wescie ..kolezanki z forum moze wszystkie ..cos wymyslicie...
gepard
03.09.2011 r. 22:02:10
a chu.j ci w du.pe ..kto ci powiedzial
gepard
03.09.2011 r. 22:05:17
a tobie kto zasadzil ze tak oczy wybaluszylas . ..i byla sobie cnotka ..
duperele nie problemy..wczoraj zadzw0nili....kuzwa mam kupla stracil prace pije od 7 dni nic nie je./.zabralem go .zawiozlem do szpitala.i co zadowolony bylem ze go przyjeli a ka zali zebym go posadzil na poczekalni bo musi najpierw wytrzwiec bo musza z nim miec jakkis konatkt..i kuzwa jak go nas kopie sprawdzili jezu jaki wstyd ale mialem to w dupiie..ze on 16 razy juz byl ..a w tym szpitalu a ja nic nie wiedzizlem
a w du...bo pije juz wszystko mam i niech nie bedzie ci go szkoda..bo ch.uj wiesz ..wiesz dla czego nie ktorzy ludzie musza pracowac choc nie musza..ale musza zeby ..wlasnie przetrwac w kure.skim .swiecie..
Spotkaj się z nim niczego nie ryzykujesz jeżeli jesteś sama
kur.rwa ..to nie tak .ch.uj wy rozumiecie ..tak samo tych malolat co u jego mieszkaja glupi pi.zdynic nie umieja nawet .po jezdzic no chyba ze na ch.uju..co ma ..jak chodzi wam o to ze ma .bo was tylko ..kto co ma ku.rwy interesuje to zdychacie ..i tu wlasnie jest problem..ktorego wy nie rozumiecie bo macie oczy go.wnem zaklejone..bo co masz i jest najceniejsze to tylko to zeby ..byc czlowiekiem a nie zwierzeciem ..a jak patrze ..na to kur.estwo nie vda sie na trzezwo .rozumiem kupla ..ale .musze kilka godzin odpoczac..bo zamiast mu pomagac to on ..mnie upil..zamknolem go w dsomu ..tylko te ci.py pewnie wypuszcza go do sklepu a tak sie martwia
Moim zdaniem Sylwia powinnas powiedziec swojemu absztyfikantowi ze jestes chora na jakas chorobe weneryczna to powinno mu dac do myslenia i chlopak sobie odpusci
co tam Sylwia masz na sobie
pierdzielisz nie wierze ci ..udowodnij zrob fote i wyslij
nie pije
musze znowu na noc jechac do kupla ..go pilnowac on musi ku.rwa wytrzezwiec ..i cos zjesc....narazie sam zdycham..
a JA NIE MOGE ... ale loda mozesz mi postawic
e a czemu kude ja znowu mam stawiac..,
a kiedy ty coooooooooooo
to jak bedziesz chciala sie potem kalori pozbyc ..to wiesz gdzie ..jestem
wiesz za toi slatke .grecka ..wszystko bym ci zrobil ..nawet ..wyczyscil patelnie
u goski ..sama sie zapytaj jej ..ja z nia narazie nie gadam ..bo jej nie rozumiem..zaczela po chinsku gadac
a macie a potem sie dzwicie czemu faceci chinszczyzny ..nie lubia..
co ma BYC TO BEDZIE NARAZIE ..probuje sie scowac .nie nawidze chinszczyzny ..bo sr.am po niej zadkim...
ja tez\\ zadko robie zadko...
..ale ogurasa bum se pociagal...
..masz gdzies zakiszonego....
ty chyba zdurela..jak ja cie nie znam dobrze...
jeszcze mnie tam w tej piwnicy zgwalcisz i zakopiesz ..albo odwrotnie zakopiesz i zgwalcisz..
tak pewnie ci brakuje do kolekcji pazurkow kota i glowy geparda w salonie nad komonkie,...
.......nie spotykamy sie na neutralnym terenie
widzisz
oskarze cie o molestowanie..
to kuzde rozbiez sie i ..lec ...na dworzec...puszki zbierac..oj to bedzie przewrod o 180 stopni..
ja to ..tez juz nie ruszam sie ..mialem jechac tego dzia\\da przypilnowac ..ale kto mnie przypilnuje.....jutro pojade sam zdycham.....choc mam ..piwa w ch.uj ...i tak wlasnie sie zastanawiam ..ze jak nie wypije to zdycham ..ale jak wypije to tez bede zdechly ..i wes kuzwa cos zrob....
za pozno juz ..o jakies 2 godzinki ..ja mam przeje.banego kaca..nie rusze ci alkocholu ....tylko zobacze to zygam .dla litwica oddalem...i kuzde nie nawidze dymu fajek ...wogle fajek jak zdycham..
kuzwa ja maze o takiej kobiecie zeby mnie napie.dalala ..i jej sie bal///przeciesz to mazenie kazdego faceta ..serio mowie..
zakim ja latam co ty chrzanisz kuzwa nastemna ..chinka.....
jak sara jest taka madra to niech powie 3 najpopularniejsze slowa na swiecie ...
ch.uja prawda ..na swiecie mowie ...ale wy jestesacie ..lepiej nie odzywajcie sie ..puki jeszcze mysle ze jestescie ..troche madrzejsze od mojego skrapiego,,,
kuzwa ty nie pij tyle ..skrapi to pies.....menelko
to co znacie najpopularniejsze ..3 slowa na swiecie ..kuzde wescie ..kolezanki z forum moze wszystkie ..cos wymyslicie...
a chu.j ci w du.pe ..kto ci powiedzial
a tobie kto zasadzil ze tak oczy wybaluszylas .
..i byla sobie cnotka ..