cześć czy sa jeszcze normalni faceci ktorzy nie myślą tylko o seksie?sami sami dewianci i zboczency masakra pozdrawiam
Gepard
28.08.2011 r. 18:44:07
cos ci sie pokrecilo widze ...po fotce ..ale sa jeszcze tacy faceci ... ,,,jak ja ...przy tobie nie mysle o sexie
Gepard
28.08.2011 r. 18:46:24
Apropo tyle sie mowi o tym sexie a KUZDE A CO TO WOG.LE JEST
Gepard
28.08.2011 r. 19:03:07
no i znalazlem co to jest sex ..kuzde najlepsze sa komentarze .. ja mam 10 lat ..i jeszcze chlopaka nie ma.. Co to jest sex?
aniolekdiabelek | 23 Lipiec, 2008 17:25
Hmm.. sex jest dopełnieniem miłości, praktycznie jej dowodem. czymś fajnym i ciekawym, ale trzeba uważać żeby, jakiegoś problemu nie stworzyć. Jest dużą przyjemnością, a za razem namietnością. Każdy się wkońcu na to decyduje, dziewczyny myślą jak to jest, troche je to kusi, lecz maja lekkie obawy......niektóre są nieśmiałe inne są odważne.Niektóre się boją a inne nie... to zależy od dziewczyny i charakteru,ale nie tylko...duży wpływ ma także chłopak z którym mają to zrobić.Przecież jeżeli chłopk nawet trochę sie nie postara to co to za przyjemność dla dziewczyny???ŻADNA!ale jak już się raz sprónuje to już potem jest o wiele łatwiej i przyjemniej..Takie jest moje zdanie,ale oczywiście każdy może myśleć inaczej...
ja mam 10 lat i nawet nie mam chłopaka ta 10-latka co uprawiła chyba nie ma co robić
szukam chlopaka
Natalia | 11/07/2011, 18:23
czesc mam na imie Natalia. szukam chlopaka mam 12 lat ale nie robilam tego jeszcze ale mam ochote
sex
renia | 08/06/2011, 17:15
fujjj
ruchankoo
Patrysia( ruchalkaa) | 07/06/2011, 13:13
ja mam 12 lat i sie ruchałam jestem w 7 miesiacu ciązy i nadal to robie od 2 lat to jest super robie to nawet w ciazy będe miała 4 raczki robie nawet to teraz z moim chłopakiem z mojej klasy robie to codziennnie i nie zamierzam przeztawać pisać chetni na barabara aha oje uu ootak yh yh uu
Sex
Ktoś | 01/06/2011, 15:55
Co to jest sex to chyba czeba być deb*ilem
sxs
ewa | 19/05/2011, 20:30
wiecie co mam 15 lat nie uprawiałam sxsu ale mam na to ochotę lecz nie będę tego robiła dopóki nie ukończę 18 lat.
sex
Anka | 29/04/2011, 17:53
mam 29 lat i patrze a tu jakeś małolatu uprawiały sex...
sex
nati | 26/04/2011, 16:20
nie robiłam tego i narazie naie zamierzam natlia 12 lat
Hehe wajne
Muffinka | 07/03/2011, 16:24
A ty laura czy jak ci tam... Fajne sie pisze przez F a nie przez W.
OMG
Muffinka | 07/03/2011, 16:20
Czy wy oszaleliście ja mam 12 lat i jeszcze tego nie robiłam... I nie mam narazie zamiaru. Moja siostra ma 16 i też JESZCZE tego nie robiła. A jak czytałam komentarze to patrzę a 10-latka to robiła... Ogarnijcie sie Halo... Ja pitole... OMG...
sex
maja | 23/01/2011, 11:25
to jest sex
Re: Co to jest sex?
AŚKA | 21/01/2011, 04:28
KU.. NIE STRAWIE JEDNA PISZE 12.. DRUGA 10 LAT !CO TO JEST
kapciu | 30/12/2010, 19:54
to jest tylko dla osub dojrzalych nie dla smarkaczy ta osoba co ma 12 lat to jest dziecko
Re:
Renata | 27/12/2010, 11:12
wszystko to nieprawda sex zaczyna się od rozbierania i tego chce dziewczyna potem on całuje ci piersi a ona mu lize **cenzura** a i tak sie robi bobaska
Nata
Natalia | 13/12/2010, 13:58
mam 12 lat i juz to robilam przyjemne
sex
Natalia | 13/12/2010, 13:57
Moim zdaniem sex jest przyjemny jesli oboje partnerów tego chce
sex
laura | 13/11/2010, 21:57
sex to wajna rzecz mam 10 lat ale już robiłam i to wajne
MARTA | 09/11/2010, 20:43
sex to fajna zabawa
mattii
mati |
AGATA
28.08.2011 r. 19:11:28
jesli mysli o sexie to normalny , zdrowy facet
scorpione
28.08.2011 r. 23:31:36
Są tacy tak zwani normalni inaczej.
Gepard
29.08.2011 r. 09:54:27
a ja czasami sie tak zastanawiam czy ..nie ktorzy tu ..naprawde sa tak ..po.jebani..czy tylko udaja...
antek
29.08.2011 r. 11:03:20
Basia i o demnie wszystko czego tylko chcesz
Gepard
29.08.2011 r. 11:36:35
to pie.dolcie sie wszyscy jak kroliczki ..jak to dla was takie proste na jaki.chuj..jeszcze tu siedzicie ..zrobcie se wielka orgie i kazdy kazda i spowrotem..
Gepard
29.08.2011 r. 12:00:24
oj wyspalem sie nawet do pracy wyjechalem ale ..wrocilem sie.. ......i tak czytam te **cenzura** y ..wiecie ..ja tak samo mysle jak nie ktorzy stad jak jestem piany ..mam wszystko w du.pie ..niczym sie nie przejmuje ..chyba musze codziennie pic ..zeby byc normalny .bo jak wytrzezwieje to ..juz jestem poje.bany ..pale paliwo jezdze tys km..zeby tylko byc ..przy osobie ..przy ktorej oniczym innym nie mysle ..tylko o niej ..widze jak jest szczesliwa ze ..jestem..robie wszystko ..zeby wypelnic ..maxymalnie czas ..zadnej minuty nie zmarnowac tego nie da sie opisac ..to jest jak ..pierwsza milosc..i nic nie jest wazne tylko ..to ze kiedy znowu sie spotkamy....a nie uprawianie sexu dla sportu...lezy lafiryda ..i .w dup.ie cie ma ..bo mysli ze nastepnego zaliczy ..majac za sciano ..dzieci ..albo ..ku.rwy kto.re ..patrza na ciebie ..jak ..na banknoty ...ze po twoim wyjsciu ..w 20 minut zapominaja jak ty wygadasz..bo potobie ..jeszcze jest 10 ..takich co koch.aja sex ..kuzwa ..nie jestem ..aniolkiem..ale dawno juz wytrzezwialem ..bo musialem jak mnie padlina juz nie pociaga...
Mario72
29.08.2011 r. 12:03:04
Witaj,
wszytscy faceci myślą o seksie tak jak kobiet , ale wszyscy to dewianci i zboki.
Pozdrawiam
PS. Bo kto nie lubi seksu
PS 2. I seks nie jest myślą przewodnią wszystkich facetów...
Mario72
29.08.2011 r. 12:09:00
oczywiście miało byc \"nie wszyscy faceci\"
No i pytanie co jest dwewjacją
Pozdrawiam
Mario72
29.08.2011 r. 12:20:24
No nic czas wracac do pracy dosyc myslenia o seksie
Gepard
29.08.2011 r. 12:24:11
no co Daria ..moze kuzde wogle myslec tak co poniektorzy stad..ze sex to ..jest ..to czego .wszyscy pragna ..i on ..kieruje naszm zyciem..fajnie by bylo zebym w to wierzyl...owiele prosciej ..by mi sie zylo..po co tracic czas ..kase..tesknic..ukladac plany..przeciesz pi.pe do rzniecia ..bez wychodzenia z domu znaisc.......no ale jest jeden problem ja jestem po. jeba.ny...i....sorry..jakos inaczej czuje sie szczesliwy ...nie sztucznie..
Gepard
29.08.2011 r. 12:59:03
stawaj rakiem i nie gadaj...
Gepard
29.08.2011 r. 13:16:56
pa naszemu ..widac ze jakus innu specjalnu szkolu skaniczylas
Gepard
29.08.2011 r. 13:24:46
a ja nie paniemaju szto ty gawarysz ..zaciagasz za bardzo akcentem ostrowskim..
Witaj.Przecież wiem,że nie łatwo poznać miłego ,normalnego mężczyznę.Z poczuciem humoru,który zabierze was dziewczyny w podróż,którą ludzie prozaicznie życiem zwą.
Gepard
29.08.2011 r. 14:11:02
Sylwia zalatuja tylka ci co siebie nie czuja.a ucza innych..a najwazniejsze ..jest ..tylko zeby byc soba..bo tak naprawde to tylko to ..mamy ..stalego ..i jak juz ci to ukradna ..albo sie wstydzisz ..juz nie masz nic...to na kolana i ..pros o przebaczenie ...
Gepard
29.08.2011 r. 14:28:06
a to kara boska za to ze codze chwalisz a swego nie dajesz
Gepard
29.08.2011 r. 14:36:18
ej to ty szybka jestes ... .i co ja mam dalej robic...ja jeszcze nie skaczylem..
Gepard
29.08.2011 r. 16:46:41
uze wstala ..i madrosci swoje skazala ..
Gepard
29.08.2011 r. 17:01:33
oj juz sie boje mi ciemnoty nie wcisniesz .. ...za duzy jestem ..milosci nie ma...
Gepard
29.08.2011 r. 17:16:32
moze masz racje..kazdy ma inny punkt widzenia ..i inaczej dostrzega ..milosc..bo nie ma prostej instrukcji.co to jest kuzwa ta milosc..jednakowa dla wszystkich..a mamy tylko .....myslenie ..i moim zdaniem ..oczywiscie skromnym bo wiesz ze ja .prosty chlopak z podlasia jestem...ze ja widze milosc tak.. ..na milosc sie cale zycie pracuje..loczymy sie w pary zeby ..miec sens ..budowania ..jej...i juz ..jak dobiegnie nasz koniec zeby moc powiedziec najblizszej osobie..nie zaluje ..ani sekundy spedzonej z toba..i zebym mogl cofnac czas .. chcialbym zeby nic sie nie zmienilo..nie zmarnowalem swego zycia .bo cie spotkalem.. .fajnie wierzyc w bajki CO.....
Gepard
29.08.2011 r. 17:37:32
nie tobie jednej nie jestes sama jest nas miljony .. .ze jeszcze w cos wierzymy...ale warto wierzyc .bo to daje nam sens ..zeby jeszcze byc czlowiekiem..spojz ..na gownia.ry ..co szukaja ..kasy ..sprzedajac siebie ..ledwo weszly w zycie a juz na starcie przegraly..swoje zycie..a myslenie ..odroznia nas od zwierzat.mamy wolna wole ..i sami tworzymy swoja przyszlosc..nie mozemy zwalic winny na nikogo ..
Gepard
29.08.2011 r. 17:44:58
eliot ..wiekszosc tu widzi .milosc .. .od 200zl za godzine ..i sa takie ze biora wiecej bo se cenia .... ..tak teraz gow.niaze widza to ..znaja sie po 2 miesiace narobia bachorow..i skacza ..szukajac ..nastepnej tak zwanej .milosci bo stara im sie znudzila ..niech ..choc jeden ..malolat napisze jak on widzi milosc ..czemu tu jest tyle debilnych tematow..w opisach maja romantyczni ..wiedzacy co chca od zycia ..wierni..a jak cos palnie to zygac sie chce..
Gepard
29.08.2011 r. 17:47:44
tez widzialem ..kuzde ja proponuje zrobic koncik .....najlepszych tekstow ...z mk...i raz w tygodniu wybierac ..opis tygodnia ... ..kuzde czasami czytam ..kuzde tam na online...to nudzic sie za ch.uja nie mozna..
Gepard
29.08.2011 r. 17:51:58
e bo kierownika zamieszania nie bylo.. ..i nie widzialem tego tematu ale nadrobimy ..
Gepard
29.08.2011 r. 17:57:21
to odswiezaj ..a jak mi cos sie zuci w oczy to dam zaje.bisty opis ..narazie nie chce sie mi teraz...szukac bo zawsze wchodze tam jak chce poprawic sobie chumor .a..NARAZIE MAM DOBRY...
cześć czy sa jeszcze normalni faceci ktorzy nie myślą tylko o seksie?sami sami dewianci i zboczency masakra pozdrawiam
cos ci sie pokrecilo widze ...po fotce ..ale sa jeszcze tacy faceci ...
,,,jak ja ...przy tobie nie mysle o sexie
Apropo tyle sie mowi o tym sexie a KUZDE A CO TO WOG.LE JEST
no i znalazlem co to jest sex ..kuzde najlepsze sa komentarze ..
ja mam 10 lat ..i jeszcze chlopaka nie ma..
Co to jest sex?
Ogarnijcie sie Halo... Ja pitole... OMG...
aniolekdiabelek | 23 Lipiec, 2008 17:25
Hmm.. sex jest dopełnieniem miłości, praktycznie jej dowodem. czymś fajnym i ciekawym, ale trzeba uważać żeby, jakiegoś problemu nie stworzyć. Jest dużą przyjemnością, a za razem namietnością. Każdy się wkońcu na to decyduje, dziewczyny myślą jak to jest, troche je to kusi, lecz maja lekkie obawy......niektóre są nieśmiałe inne są odważne.Niektóre się boją a inne nie... to zależy od dziewczyny i charakteru,ale nie tylko...duży wpływ ma także chłopak z którym mają to zrobić.Przecież jeżeli chłopk nawet trochę sie nie postara to co to za przyjemność dla dziewczyny???ŻADNA!ale jak już się raz sprónuje to już potem jest o wiele łatwiej i przyjemniej..Takie jest moje zdanie,ale oczywiście każdy może myśleć inaczej...
Sex | Następny | Poprzedni | Komentarze (25) | Trackbacki (0)
Komentarze
1 2 Następny»
co to jest sex
sylwia | 22/08/2011, 22:14
trzeba wziąść ogurkai popić śmietaną
sex
misia | 18/07/2011, 16:39
ja mam 10 lat i nawet nie mam chłopaka ta 10-latka co uprawiła chyba nie ma co robić
szukam chlopaka
Natalia | 11/07/2011, 18:23
czesc mam na imie Natalia. szukam chlopaka mam 12 lat ale nie robilam tego jeszcze ale mam ochote
sex
renia | 08/06/2011, 17:15
fujjj
ruchankoo
Patrysia( ruchalkaa) | 07/06/2011, 13:13
ja mam 12 lat i sie ruchałam jestem w 7 miesiacu ciązy i nadal to robie od 2 lat to jest super robie to nawet w ciazy będe miała 4 raczki robie nawet to teraz z moim chłopakiem z mojej klasy robie to codziennnie i nie zamierzam przeztawać pisać chetni na barabara aha oje uu ootak yh yh uu
Sex
Ktoś | 01/06/2011, 15:55
Co to jest sex to chyba czeba być deb*ilem
sxs
ewa | 19/05/2011, 20:30
wiecie co mam 15 lat nie uprawiałam sxsu ale mam na to ochotę lecz nie będę tego robiła dopóki nie ukończę 18 lat.
sex
Anka | 29/04/2011, 17:53
mam 29 lat i patrze a tu jakeś małolatu uprawiały sex...
sex
nati | 26/04/2011, 16:20
nie robiłam tego i narazie naie zamierzam natlia 12 lat
Hehe wajne
Muffinka | 07/03/2011, 16:24
A ty laura czy jak ci tam... Fajne sie pisze przez F a nie przez W.
OMG
Muffinka | 07/03/2011, 16:20
Czy wy oszaleliście ja mam 12 lat i jeszcze tego nie robiłam... I nie mam narazie zamiaru. Moja siostra ma 16 i też JESZCZE tego nie robiła. A jak czytałam komentarze to patrzę a 10-latka to robiła...
sex
maja | 23/01/2011, 11:25
to jest sex
AŚKA | 21/01/2011, 04:28
KU.. NIE STRAWIE JEDNA PISZE 12.. DRUGA 10 LAT !CO TO JEST
kapciu | 30/12/2010, 19:54
to jest tylko dla osub dojrzalych nie dla smarkaczy ta osoba co ma 12 lat to jest dziecko
Re:
Renata | 27/12/2010, 11:12
wszystko to nieprawda sex zaczyna się od rozbierania i tego chce dziewczyna potem on całuje ci piersi a ona mu lize **cenzura** a i tak sie robi bobaska
Nata
Natalia | 13/12/2010, 13:58
mam 12 lat i juz to robilam przyjemne
sex
Natalia | 13/12/2010, 13:57
Moim zdaniem sex jest przyjemny jesli oboje partnerów tego chce
sex
laura | 13/11/2010, 21:57
sex to wajna rzecz mam 10 lat ale już robiłam i to wajne
MARTA | 09/11/2010, 20:43
sex to fajna zabawa
mattii
mati |
jesli mysli o sexie to normalny , zdrowy facet
Są tacy tak zwani normalni inaczej.
a ja czasami sie tak zastanawiam czy ..nie ktorzy tu ..naprawde sa tak ..po.jebani..czy tylko udaja...
Basia
i o demnie wszystko czego tylko chcesz
to pie.dolcie sie wszyscy jak kroliczki ..jak to dla was takie proste na jaki.chuj..jeszcze tu siedzicie ..zrobcie se wielka orgie i kazdy kazda i spowrotem..
oj wyspalem sie nawet do pracy wyjechalem ale ..wrocilem sie..
......i tak czytam te **cenzura** y ..wiecie ..ja tak samo mysle jak nie ktorzy stad jak jestem piany ..mam wszystko w du.pie ..niczym sie nie przejmuje ..chyba musze codziennie pic ..zeby byc normalny .bo jak wytrzezwieje to ..juz jestem poje.bany ..pale paliwo jezdze tys km..zeby tylko byc ..przy osobie ..przy ktorej oniczym innym nie mysle ..tylko o niej ..widze jak jest szczesliwa ze ..jestem..robie wszystko ..zeby wypelnic ..maxymalnie czas ..zadnej minuty nie zmarnowac tego nie da sie opisac ..to jest jak ..pierwsza milosc..i nic nie jest wazne tylko ..to ze kiedy znowu sie spotkamy....a nie uprawianie sexu dla sportu...lezy lafiryda ..i .w dup.ie cie ma ..bo mysli ze nastepnego zaliczy ..majac za sciano ..dzieci ..albo ..ku.rwy kto.re ..patrza na ciebie ..jak ..na banknoty ...ze po twoim wyjsciu ..w 20 minut zapominaja jak ty wygadasz..bo potobie ..jeszcze jest 10 ..takich co koch.aja sex ..kuzwa ..nie jestem ..aniolkiem..ale dawno juz wytrzezwialem ..bo musialem jak mnie padlina juz nie pociaga...
Witaj,
wszytscy faceci myślą o seksie tak jak kobiet , ale wszyscy to dewianci i zboki.
Pozdrawiam
PS. Bo kto nie lubi seksu
PS 2. I seks nie jest myślą przewodnią wszystkich facetów...
oczywiście miało byc \"nie wszyscy faceci\"
No i pytanie co jest dwewjacją
Pozdrawiam
No nic czas wracac do pracy dosyc myslenia o seksie
no co Daria ..moze kuzde wogle myslec tak co poniektorzy stad..ze sex to ..jest ..to czego .wszyscy pragna ..i on ..kieruje naszm zyciem..fajnie by bylo zebym w to wierzyl...owiele prosciej ..by mi sie zylo..po co tracic czas ..kase..tesknic..ukladac plany..przeciesz pi.pe do rzniecia ..bez wychodzenia z domu znaisc.......no ale jest jeden problem ja jestem po. jeba.ny...i....sorry..jakos inaczej czuje sie szczesliwy ...nie sztucznie..
stawaj rakiem i nie gadaj...
pa naszemu ..widac ze jakus innu specjalnu szkolu skaniczylas
a ja nie paniemaju szto ty gawarysz ..zaciagasz za bardzo akcentem ostrowskim..
to powinnas byc dumna ..ze ..jestes wybranka ..krolewskiego szczepu ...
...zazdroszcza ci...
Witaj.Przecież wiem,że nie łatwo poznać miłego ,normalnego mężczyznę.Z poczuciem humoru,który zabierze was dziewczyny w podróż,którą ludzie prozaicznie życiem zwą.
Sylwia zalatuja tylka ci co siebie nie czuja.a ucza innych..a najwazniejsze ..jest ..tylko zeby byc soba..bo tak naprawde to tylko to ..mamy ..stalego ..i jak juz ci to ukradna ..albo sie wstydzisz ..juz nie masz nic...to na kolana i ..pros o przebaczenie ...
a to kara boska za to ze codze chwalisz a swego nie dajesz
ej to ty szybka jestes ...
.i co ja mam dalej robic...ja jeszcze nie skaczylem..
uze wstala ..i madrosci swoje skazala ..
oj juz sie boje mi ciemnoty nie wcisniesz ..
...za duzy jestem ..milosci nie ma...
moze masz racje..kazdy ma inny punkt widzenia ..i inaczej dostrzega ..milosc..bo nie ma prostej instrukcji.co to jest kuzwa ta milosc..jednakowa dla wszystkich..a mamy tylko
.....myslenie ..i moim zdaniem ..oczywiscie skromnym bo wiesz ze ja .prosty chlopak z podlasia jestem...ze ja widze milosc tak..
..na milosc sie cale zycie pracuje..loczymy sie w pary zeby ..miec sens ..budowania ..jej...i juz ..jak dobiegnie nasz koniec zeby moc powiedziec najblizszej osobie..nie zaluje ..ani sekundy spedzonej z toba..i zebym mogl cofnac czas .. chcialbym zeby nic sie nie zmienilo..nie zmarnowalem swego zycia .bo cie spotkalem..
.fajnie wierzyc w bajki CO.....
nie tobie jednej nie jestes sama
jest nas miljony ..
.ze jeszcze w cos wierzymy...ale warto wierzyc .bo to daje nam sens ..zeby jeszcze byc czlowiekiem..spojz ..na gownia.ry ..co szukaja ..kasy ..sprzedajac siebie ..ledwo weszly w zycie a juz na starcie przegraly..swoje zycie..a myslenie ..odroznia nas od zwierzat.mamy wolna wole ..i sami tworzymy swoja przyszlosc..nie mozemy zwalic winny na nikogo ..
eliot ..wiekszosc tu widzi .milosc .. .od 200zl za godzine
..i sa takie ze biora wiecej bo se cenia ....
..tak teraz gow.niaze widza to ..znaja sie po 2 miesiace narobia bachorow..i skacza ..szukajac ..nastepnej tak zwanej .milosci bo stara im sie znudzila ..niech ..choc jeden ..malolat napisze jak on widzi milosc ..czemu tu jest tyle debilnych tematow..w opisach maja romantyczni ..wiedzacy co chca od zycia ..wierni..a jak cos palnie to zygac sie chce..
tez widzialem
..kuzde ja proponuje zrobic koncik .....najlepszych tekstow ...z mk...i raz w tygodniu wybierac ..opis tygodnia ...
..kuzde czasami czytam ..kuzde tam na online...to nudzic sie za ch.uja nie mozna..
e bo kierownika zamieszania nie bylo..
..i nie widzialem tego tematu ale nadrobimy ..
to odswiezaj ..a jak mi cos sie zuci w oczy to dam zaje.bisty opis ..narazie nie chce sie mi teraz...szukac bo zawsze wchodze tam jak chce poprawic sobie chumor .a..NARAZIE MAM DOBRY...