Do kobiet zyjacych ze sponsoringu.Co w zamian oczekujecie od takich sponsorow,macie cenniki swoje cenniki za to ze dajecie przyjemnosc?
Gepard
28.08.2011 r. 13:26:07
to sa ku.rwy .i krutko i na temat ..szkoda o gow.nie pisac..zreszto nie ma oczym..
Gepard
28.08.2011 r. 14:05:24
ku.rwa kur,rwie .ku.rwa mac..jeb.ac kur.wy w du.pe ..zeby czuly ze sa ku.rwy...ze by im sraki roznioslo..za to ze sa sz.maTY ..I NIE MAJA TEGO czegos pod kopula ..na glowie to rznac..je w du.psko ..az po jadra ...a bron boze nie placic ..bo tylko glupsi od kur.ew placa ..a uwierz cie mi ze sa ..tacy..kuzw jak mozna byc glubszym od ku.rwy
Gepard
28.08.2011 r. 14:19:12
i dawajcie zrobim polowanie na ..szmaty ..przynajmniej nudno nie bedzie ... ....kto usunie ..z nas najwiecej .ku.rew..z mk...10 puktowq ..za 1 dziwe...tylko wpisywac nicki..jakie pogoniliscie..
Gepard
28.08.2011 r. 14:29:38
nigdy w zyciu nie uderzylem kobiety ..tylko cioty to robia ..zeby poczuc wladze...ze sa cioty bo rzna ich w dup.e ..a nic nie moga zrobic wiec wyzywaja sie na slabszych..zreszto dostaja po pysku tylko osoby na ..ktorchg nam nie zalezy i oni maja za to wielkie szczescie ze tylko dostali po pysku ..najwiekszym ciosem jest cios psychiczny ..wykaniczanie ..kogos powoli ..psychicznie ..to jest bul..ze ..kontrolujesz ..potem ..kogos jak ..warzywko ..nie ma ten ktos nic do gatki
Gepard
28.08.2011 r. 15:09:35
e nie otwieraj tak szeroko buzi .....
Gepard
28.08.2011 r. 15:34:06
a ja juz dzialam wzielem se 4 ry dziwy.na raz.a co tam ...ale jakos sie bawic ze mna nie chca..
Gepard
28.08.2011 r. 15:41:15
no chyba nie ..maja ..bo za duzy jestem..nie chwalac sie..mam szczescie...
Gepard
28.08.2011 r. 16:40:55
zeby zmiescil sie im w du.pie
Gepard
28.08.2011 r. 16:50:03
nie pale ..i palaczy nie nawidze...
Gepard
28.08.2011 r. 16:58:52
i z czego ty sie cieszysz ..chcesz na raka..stanac..
Gepard
28.08.2011 r. 17:03:19
..p0rostytutki sa dla idjotow..tylko oni musza placic za swoja glupote..no ..i sa ..to sie ciesz ..i wytrzyj piane z buzi..
Gepard
28.08.2011 r. 17:10:02
no i wszystkich by tylko rznol w pu.pe
Gepard
28.08.2011 r. 17:14:49
mysle ze to jest jakas ci.pa ze sponsoringu..ktora sie wku.rzyla ..ze okres ma..
Gepard
28.08.2011 r. 17:19:29
bo jestes samolubna ...ja to mysle ..o wszystkich nawet ..zaproponowalem im wzamian za cale 2 kilo ..kartofli ..a jednej nawet ..worek burakow...
Gepard
28.08.2011 r. 17:26:44
barszczyk zdrowy...co tam miesiac ..nastepny ..polecisz na frytkach
Gepard
28.08.2011 r. 17:36:03
no jak sie troche postarasz to ..nawet olej ..doloze ..i tak musze wymienic we frytkownicy...
Gepard
28.08.2011 r. 17:43:10
no co nie skusisz sie biez jak daja ..a nie zawracasz ..du.psko
Gepard
28.08.2011 r. 17:53:22
mysle sobie jeszcze tego brakowalo zebym ja placil ...no to co kiedy i gdzie...poczekaj troche jednak musze po fajki podjechac..
Gepard
28.08.2011 r. 17:57:11
a skad ziemniaki i buraki sa chyba nie z drzewa
Gepard
28.08.2011 r. 18:01:03
jak buraki i ziemniaki to nie warzywa tylko owoce
Gepard
28.08.2011 r. 18:06:31
widac ze ..chleb ze smalcem jadasz ...bo o wedlinie nie masz pojecia .wedlina tobie jak banany za komuny
Gepard
28.08.2011 r. 18:38:34
dlamnie ..wszyscy ,sa ku.rwy ...i nie wazne czy sie ru.cha...nierucha ..nie szanuje ..i brzydze sie ludzimi co nie maja chonoru ..jakiejs wartosci ..ze jest czlowiekiem..a nie go.wnem ..z syfem w glowie
30.08.2011 r. 18:34:27
Te sponsorowane to prostytutki amatorki, ale w końcu i tak skończą jako profesjonalistki.
Sebastian
01.09.2011 r. 11:37:58
Może one chcą robić to z jednym a konkretnym panem
Do kobiet zyjacych ze sponsoringu.Co w zamian oczekujecie od takich sponsorow,macie cenniki swoje cenniki za to ze dajecie przyjemnosc?
to sa ku.rwy .i krutko i na temat ..szkoda o gow.nie pisac..zreszto nie ma oczym..
ku.rwa kur,rwie .ku.rwa mac..jeb.ac kur.wy w du.pe ..zeby czuly ze sa ku.rwy...ze by im sraki roznioslo..za to ze sa sz.maTY ..I NIE MAJA TEGO czegos pod kopula ..na glowie to rznac..je w du.psko ..az po jadra ...a bron boze nie placic ..bo tylko glupsi od kur.ew placa
..a uwierz cie mi ze sa ..tacy..kuzw jak mozna byc glubszym od ku.rwy
i dawajcie zrobim polowanie na ..szmaty ..przynajmniej nudno nie bedzie ...
....kto usunie ..z nas najwiecej .ku.rew..z mk...10 puktowq ..za 1 dziwe...tylko wpisywac nicki..jakie pogoniliscie..
nigdy w zyciu nie uderzylem kobiety ..tylko cioty to robia ..zeby poczuc wladze...ze sa cioty bo rzna ich w dup.e ..a nic nie moga zrobic wiec wyzywaja sie na slabszych..zreszto dostaja po pysku tylko osoby na ..ktorchg nam nie zalezy i oni maja za to wielkie szczescie ze tylko dostali po pysku ..najwiekszym ciosem jest cios psychiczny ..wykaniczanie ..kogos powoli ..psychicznie ..to jest bul..ze ..kontrolujesz ..potem ..kogos jak ..warzywko ..nie ma ten ktos nic do gatki
e nie otwieraj tak szeroko buzi
.....
a ja juz dzialam wzielem se 4 ry dziwy.na raz.a co tam ...ale jakos sie bawic ze mna nie chca..
no chyba nie ..maja ..bo za duzy jestem..nie chwalac sie..mam szczescie...
zeby zmiescil sie im w du.pie
nie pale ..i palaczy nie nawidze...
i z czego ty sie cieszysz ..chcesz na raka..stanac..
..p0rostytutki sa dla idjotow..tylko oni musza placic za swoja glupote..no ..i sa ..to sie ciesz ..i wytrzyj piane z buzi..
no i wszystkich by tylko rznol
w pu.pe
mysle ze to jest jakas ci.pa ze sponsoringu..ktora sie wku.rzyla ..ze okres ma..
bo jestes samolubna ...ja to mysle ..o wszystkich nawet ..zaproponowalem im wzamian za
cale 2 kilo ..kartofli ..a jednej nawet ..worek burakow...
barszczyk zdrowy...co tam miesiac ..nastepny ..polecisz na frytkach
no jak sie troche postarasz to ..nawet olej ..doloze ..i tak musze wymienic we frytkownicy...
no co nie skusisz sie biez jak daja ..a nie zawracasz ..du.psko
mysle sobie jeszcze tego brakowalo zebym ja placil
...no to co kiedy i gdzie...poczekaj troche jednak musze po fajki podjechac..
a skad ziemniaki i buraki sa chyba nie z drzewa
jak buraki i ziemniaki to nie warzywa tylko owoce
widac ze ..chleb ze smalcem jadasz ...bo o wedlinie nie masz pojecia .wedlina tobie jak banany za komuny
dlamnie ..wszyscy ,sa ku.rwy ...i nie wazne czy sie ru.cha...nierucha ..nie szanuje ..i brzydze sie ludzimi co nie maja chonoru ..jakiejs wartosci ..ze jest czlowiekiem..a nie go.wnem ..z syfem w glowie
Te sponsorowane to prostytutki amatorki, ale w końcu i tak skończą jako profesjonalistki.
Może one chcą robić to z jednym a konkretnym panem