kuzde ostatni raz jak sprobowalem to mi wciagnelo ..i tak walczylem z jadrami zeby ich nie wcielo...az mama przyszla po 2 godzinach i wtyczke wylaczyla z gniazdka..nie uprawiam juz sexu..z maszynami.. ..juz jak musze to wole naturalny sex..
Gepard
24.08.2011 r. 19:54:43
Ty dostalas dzieki ze troszczysz sie o moje ..jaja.. ale to ja chodzilem przez tydzien w badarzu..a w szoku jaki bylem....i po co takie silniki w odkurzaczach mocne wstawiaja.. dobrze ze ..parowego odkurzacza nie sprawdzalm ....
Gepard
24.08.2011 r. 20:07:13
a co dmuchal by z drugiej strony w rure zeby odbilo..
Gepard
24.08.2011 r. 20:12:55
nie z takimi rurami dawalem sam sobie rade .. ...o jeszcze o pomoc prosic ..to ja moge ci pomoc
Gepard
24.08.2011 r. 20:20:12
we wszystkim ja ogolno budowlaniec ..moje zycie polega na burzeniu ..budowaniu..cos tam wsadzic ..podlozyc polozyc.. wyczyscic..
Gepard
24.08.2011 r. 20:29:21
a to juz ci nic nie pomoze...
Gepard
24.08.2011 r. 20:32:39
kuzde wy to macie wymagania ..
Gepard
24.08.2011 r. 20:37:24
..na zime golebnik ..powiadasz.
Gepard
24.08.2011 r. 20:43:28
O Kuzde jak ci z salateksu ocieple to nago bedziesz mogla spac..
Gepard
24.08.2011 r. 20:55:32
to jest taka pianka .ktura wytwarza cieplo..i izoluje ...wyglusza..teraz wlasnie ocieplam tym dach.jest.grubosci 4inczy i pokryta z kazdej strony ..folia aluminiowa ..wodoszczelna ..styropian to go.wno ..tyle z niego pozytku zeby oczy tylko cieszyl.
Gepard
24.08.2011 r. 21:19:28
jak nie.. jest idealny tyle ze ..daja tylko na poddasza ..bo jest jeb,itnie drogi..zreszto.nie mozesz niczego innego dac w tym pomieszczeniu gdzie .mieszkaja ///inspektor by nie odebral roboty ..wszystko moga sprawdzic poziom chalasu kuzwy raz sprawdzali jak szkole przerabialismy na flaty ..
Gepard
24.08.2011 r. 21:21:40
i wiesz jak daja 4 inczowy w krokfie a potem 2 inczowy..po calosci ..a potem dopiero plasterbordy
Gepard
24.08.2011 r. 21:33:09
i sa salasteksy odrazu z przyklejona plyta ,,drewniana ..to tylko sa przeznaczone na dachy..zeby .mniej roboty bylo..ale to na nowe dachy sie daje jak od poctaw robisz nie poprawiasz ta na podlogi daja tez saleteks ..2 inczowy .ale raczej wrzucaja kto ma wiecej kasy siatke elektryczna..podgrzewajaca... ...
Gepard
24.08.2011 r. 21:37:01
jutro fotek ..troche porobie i uczcie sie ja w polsce tez ..bede z tad materialy ciagnal co nie ma . sa lepsze ..wytrwalsze i szybsze,,,
Gepard
24.08.2011 r. 21:42:11
a co do wentylacji masz racje tylko ..idjota posowal by saloteks do konica plytek ..zawsze trzeba zostawic odstep..w srodku ..tu wymagane jest minimum gdzies z 4 cm
Gepard
24.08.2011 r. 21:52:15
ja nie wiem oczym ty gadasz ..wszystkie krokwie wuchodza na zewnatsz i konicza sie obcinasz je rowno dajesz panel potem idzie na niego rynna....podspodem dajesz panel z wywietrznikami ..wsrodku w budynku ..jak mowilem ..przed tem ocieplasz salateksami a przestrzen miedzy dachem i imi wentylacja idzie na zewnatrz ..jzreszto tu to nic nie zrobisz ionaczej jak ci inspektor nie powie..zrobisz dach musisz wzywac go kladziesz salateks musi odebrac ..dopiero plasterbordy a potem ..juz mozesz leciec tu sie wiecej czeka na dziadow jak sie robi..
Gepard
24.08.2011 r. 22:03:09
a zasadzil ci ktos kiedys smarkulo ..dobrego kopa w sam srodek..
Gepard
24.08.2011 r. 22:17:49
kuzwa robie z braciakiem ..i z 2ma angolami u krola ogorkow zatrudna maze z 2 tysoce polakow romunicow na szklarniach..kuzde .chate to ma ....ale dobrze sie u jego robi ..tylko cos wniesc ciezkiego ..juz ekipe przywiezie dobudowalismy mu z tylu nastepna chate ..i w tym tygodniu .poloczylismy..w calosc chata ..teraz jak palac ..kuzde ale ile szyn poszlo..cala przestrzen na dole zachciala otwarta ..a masz jeszcze 2 pietra na gorze..ze scianami dzialowymi...tyle pracy .i jeszcze wszystko potpieraja akrosy..bo trzeba w poprzek szyny wstawiac ..zeby te z gory trzymaly 2 metry w dul rozwalac kawalek starego fundamentu ..potem podkopac sie i dwa metry kwadratowe ..zrobic dziure .i zel beton..lac..a na tym stanie szyna ..kuzde zdaje sie malo ale z 3 miechy jeszcze nam zleci...chce do sylvestra skaczyc i jade do polski..na dluzszy okres
Gepard
24.08.2011 r. 22:38:53
to twoim zdanie seleteksy tylko na podlogi wymyslili..tu to podstawa..jak ocieplasz ..poddasza..dachy gdzie jest duzo szkla..malo wiesz ..tez sie kiedys smialem ze angole to tumany ..ale nie..oni mnie nauczyli ..powoli dokladnie ..a zrobisz wiecej .i szybciej ..bez poprawek..a przyjechalem chojrak budowlany..a po co to a po co tam to ..tak szybciej teraz sam sie z siebie smieje..ja umiem robic to co umiem a ..nigdy nie narzekam na brak pracy ..moge wrocic po kilku miesiacach i w tydzien bede mial prace..teraz jestem pewien..a temu salateksow w polsce nie kladna bo tam jest tak ze se robisz co chcesz nikt cie nie sprawdza ja w kwidzyniu kochalem robic bo sam se sciany stawialem gdzie chce nikt mi nic nie kazal nie pilnowal ..a seleteks tu kosztuje ponad 50 funtow za 120 cm na 240 cxm a to starczy na jeden pasek na krokwi.. to juz nie drobne ida na podloge 10 metrow cz 20 metrow to juz tam se w polsce u ciulaja ale malo kto sie zgodzi zeby dach ocieplac..zreszto ..unas dalej jak najtaniej ..
Gepard
24.08.2011 r. 23:01:52
alej se..temu ..biore ruskich na remonty w polsce...bo sie przynajmniej sluchaja ..to nie zarty ..jak topisz kase bo sluchasz ..fachowcow a kazdy polak jest fachowiec od jeb.ania owiec...duzo wie i jest najlepszy tak jak ja teraz ...o z Goska mi mowila ze jakis expert budowlany starszy gosc jej dom w bloku robi kuzwa ..jak pamietam to wstyczniu minie rok.. ..kuzde co on tam robi tyle ..ja bym juz od niego czynsz pobieral normalnie :laughto nie jest smieszne sara...jak ktos ci spier.doli robote ..od jednego gow,na moze sie wszystko posypac..a to juz nie zarty .mamy troche domow w polsce i ich remonty kosztowaly nas 2 razy wiecej jak ..za nie zaplacilismy..komunistyczne budownictwa..niby wszystko jest oki ..wyglada fajnie ale jak spojrzysz w srodek..wszystko do wyrzutu..za rodzinna moj dom daja troche ponad 250 tys..ja wiecej wnia wsadzilem ..upiekszajac wille komunistyczna w zyciu jej nie sprzedam ..choc kuzwa mysle bo moj braciak ksiadz se osrodek wypoczynkowy dla ruskich z niej zrobil..a chcialem miec tylko zeby kazdy mogl z rodziny..spokojnie tam odpoczol..i ch.uj z tego mam ..w blokach tez lokatorow ruskich powsadzal nawet nie wiem placa ....jedno wiem czym wiecej masz tym wiecej musisz zapi.erdalac..zeby wszystko utrzymac w porzadku..i taka syzyfowa praca..bez konica..najlepiej opierd.olic wszystko i przepic ..i ch.uj ..
Gepard
24.08.2011 r. 23:14:41
cale zycie cos probujemy budowac..i...fachowcow i poradnikow tu jest w ch.uj.. ucza innych ..choc sami nic nie zbudowali..jedno ci powiem nie slucham takich ludzi i nie szanuje ..ja mam swuj rozum ..i jakos ciagne do przodu..wiec ..po co mi cos zmieniac..a domy kocham stawiac ..bo w nich jest moj sens jak dotychczas cos po sobie zostawiam...jak juz mnie nie bedzie ..a one beda staly....Chyba jak nie runa kuzde wiecej cementu bede dodawal do kazdej betoniarki od dzis
Gepard
24.08.2011 r. 23:30:23
a po co ci... .....lec po czyjs dach ..jest mniej nerwow i sresu
Gepard
24.08.2011 r. 23:36:06
no spij dobrze ..s temu pisze o budowach bo dostalem zje.bke ze romansuje tu sobie to ..popisalem o budownictwie ..to taki szyfr ..wiesz o co chodzi nie
Gepard
24.08.2011 r. 23:51:42
dobra zmykaj bo zaraz zaczne pisac o budowie spawarki elektrycznej .. ....ja jeszcze lige mistrzow ogladam..
jakie lubicie lody
a ja lubie darmowe
nie siegne ..kuzwa....plecy bola..
kuzde ostatni raz jak sprobowalem to mi wciagnelo ..i tak walczylem z jadrami zeby ich nie wcielo...az mama przyszla po 2 godzinach i wtyczke wylaczyla z gniazdka..nie uprawiam juz sexu..z maszynami..
..juz jak musze to wole naturalny sex..
Ty dostalas dzieki ze troszczysz sie o moje ..jaja..
ale to ja chodzilem przez tydzien w badarzu..a w szoku jaki bylem....i po co takie silniki w odkurzaczach mocne wstawiaja..
dobrze ze ..parowego odkurzacza nie sprawdzalm ....
a co dmuchal by z drugiej strony w rure zeby odbilo..
nie z takimi rurami dawalem sam sobie rade ..
...o jeszcze o pomoc prosic ..to ja moge ci pomoc
we wszystkim ja ogolno budowlaniec ..moje zycie polega na burzeniu ..budowaniu..cos tam wsadzic ..podlozyc polozyc..
wyczyscic..
a to juz ci nic nie pomoze...
kuzde wy to macie wymagania ..
..na zime golebnik ..powiadasz.
O Kuzde jak ci z salateksu ocieple to nago bedziesz mogla spac..
to jest taka pianka .ktura wytwarza cieplo..i izoluje ...wyglusza..teraz wlasnie ocieplam tym dach.jest.grubosci 4inczy i pokryta z kazdej strony ..folia aluminiowa ..wodoszczelna ..styropian to go.wno ..tyle z niego pozytku zeby oczy tylko cieszyl.
jak nie.. jest idealny tyle ze ..daja tylko na poddasza ..bo jest jeb,itnie drogi..zreszto.nie mozesz niczego innego dac w tym pomieszczeniu gdzie .mieszkaja ///inspektor by nie odebral roboty ..wszystko moga sprawdzic poziom chalasu kuzwy raz sprawdzali jak szkole przerabialismy na flaty ..
i wiesz jak daja 4 inczowy w krokfie a potem 2 inczowy..po calosci ..a potem dopiero plasterbordy
i sa salasteksy odrazu z przyklejona plyta ,,drewniana ..to tylko sa przeznaczone na dachy..zeby .mniej roboty bylo..ale to na nowe dachy sie daje jak od poctaw robisz nie poprawiasz ta na podlogi daja tez saleteks ..2 inczowy .ale raczej wrzucaja kto ma wiecej kasy siatke elektryczna..podgrzewajaca... ...
jutro fotek ..troche porobie i uczcie sie ja w polsce tez ..bede z tad materialy ciagnal co nie ma . sa lepsze ..wytrwalsze i szybsze,,,
a co do wentylacji masz racje tylko ..idjota posowal by saloteks do konica plytek ..zawsze trzeba zostawic odstep..w srodku ..tu wymagane jest minimum gdzies z 4 cm
ja nie wiem oczym ty gadasz ..wszystkie krokwie wuchodza na zewnatsz i konicza sie obcinasz je rowno dajesz panel potem idzie na niego rynna....podspodem dajesz panel z wywietrznikami ..wsrodku w budynku ..jak mowilem ..przed tem ocieplasz salateksami a przestrzen miedzy dachem i imi wentylacja idzie na zewnatrz ..jzreszto tu to nic nie zrobisz ionaczej jak ci inspektor nie powie..zrobisz dach musisz wzywac go kladziesz salateks musi odebrac ..dopiero plasterbordy a potem ..juz mozesz leciec tu sie wiecej czeka na dziadow jak sie robi..
a zasadzil ci ktos kiedys smarkulo ..dobrego kopa w sam srodek..
kuzwa robie z braciakiem ..i z 2ma angolami u krola ogorkow zatrudna maze z 2 tysoce polakow romunicow na szklarniach..kuzde .chate to ma ....ale dobrze sie u jego robi ..tylko cos wniesc ciezkiego ..juz ekipe przywiezie dobudowalismy mu z tylu nastepna chate ..i w tym tygodniu .poloczylismy..w calosc chata ..teraz jak palac ..kuzde ale ile szyn poszlo..cala przestrzen na dole zachciala otwarta ..a masz jeszcze 2 pietra na gorze..ze scianami dzialowymi...tyle pracy .i jeszcze wszystko potpieraja akrosy..bo trzeba w poprzek szyny wstawiac ..zeby te z gory trzymaly 2 metry w dul rozwalac kawalek starego fundamentu ..potem podkopac sie i dwa metry kwadratowe ..zrobic dziure .i zel beton..lac..a na tym stanie szyna ..kuzde zdaje sie malo ale z 3 miechy jeszcze nam zleci...chce do sylvestra skaczyc i jade do polski..na dluzszy okres
to twoim zdanie seleteksy tylko na podlogi wymyslili..tu to podstawa..jak ocieplasz ..poddasza..dachy gdzie jest duzo szkla..malo wiesz ..tez sie kiedys smialem ze angole to tumany ..ale nie..oni mnie nauczyli ..powoli dokladnie ..a zrobisz wiecej .i szybciej ..bez poprawek..a przyjechalem chojrak budowlany..a po co to a po co tam to ..tak szybciej
teraz sam sie z siebie smieje..ja umiem robic to co umiem a ..nigdy nie narzekam na brak pracy ..moge wrocic po kilku miesiacach i w tydzien bede mial prace..teraz jestem pewien..a temu salateksow w polsce nie kladna bo tam jest tak ze se robisz co chcesz nikt cie nie sprawdza ja w kwidzyniu kochalem robic bo sam se sciany stawialem gdzie chce nikt mi nic nie kazal nie pilnowal ..a seleteks tu kosztuje ponad 50 funtow za 120 cm na 240 cxm a to starczy na jeden pasek na krokwi..
to juz nie drobne ida na podloge 10 metrow cz 20 metrow to juz tam se w polsce u ciulaja ale malo kto sie zgodzi zeby dach ocieplac..zreszto ..unas dalej jak najtaniej ..
alej se..temu ..biore ruskich na remonty w polsce...bo sie przynajmniej sluchaja ..to nie zarty ..jak topisz kase bo sluchasz ..fachowcow a kazdy polak jest fachowiec od jeb.ania owiec...duzo wie i jest najlepszy tak jak ja teraz
...o z Goska mi mowila ze jakis expert budowlany starszy gosc jej dom w bloku robi kuzwa ..jak pamietam to wstyczniu minie rok..
..kuzde co on tam robi tyle ..ja bym juz od niego czynsz pobieral normalnie :laughto nie jest smieszne sara...jak ktos ci spier.doli robote ..od jednego gow,na moze sie wszystko posypac..a to juz nie zarty .mamy troche domow w polsce i ich remonty kosztowaly nas 2 razy wiecej jak ..za nie zaplacilismy..komunistyczne budownictwa..niby wszystko jest oki ..wyglada fajnie ale jak spojrzysz w srodek..wszystko do wyrzutu..za rodzinna moj dom daja troche ponad 250 tys..ja wiecej wnia wsadzilem ..upiekszajac wille komunistyczna w zyciu jej nie sprzedam ..choc kuzwa mysle bo moj braciak ksiadz se osrodek wypoczynkowy dla ruskich z niej zrobil..a chcialem miec tylko zeby kazdy mogl z rodziny..spokojnie tam odpoczol..i ch.uj z tego mam ..w blokach tez lokatorow ruskich powsadzal nawet nie wiem placa ....jedno wiem czym wiecej masz tym wiecej musisz zapi.erdalac..zeby wszystko utrzymac w porzadku..i taka syzyfowa praca..bez konica..najlepiej opierd.olic wszystko i przepic ..i ch.uj ..
cale zycie cos probujemy budowac..i...fachowcow i poradnikow tu jest w ch.uj..
ucza innych ..choc sami nic nie zbudowali..jedno ci powiem nie slucham takich ludzi i nie szanuje ..ja mam swuj rozum ..i jakos ciagne do przodu..wiec ..po co mi cos zmieniac..a domy kocham stawiac ..bo w nich jest moj sens jak dotychczas cos po sobie zostawiam...jak juz mnie nie bedzie ..a one beda staly....Chyba jak nie runa
kuzde wiecej cementu bede dodawal do kazdej betoniarki od dzis
a po co ci...
.....lec po czyjs dach ..jest mniej nerwow i sresu
no spij dobrze ..s temu pisze o budowach bo dostalem zje.bke ze romansuje tu sobie
to ..popisalem o budownictwie ..to taki szyfr ..wiesz o co chodzi nie
dobra zmykaj bo zaraz zaczne pisac o budowie spawarki elektrycznej ..
....ja jeszcze lige mistrzow ogladam..
Ciepłe
Maria Maria Maria
ale przyznaj rację!
&feature=related