ciemna cera,piwne oczy,
nie bogaty,lecz uroczy,
proste wlosy,niezle cialo,
dla niektorych to zamalo.
Konto usunięte
27.04.2009 r. 14:26:01
Być romantycznym co to tak na prawdę oznacza w dzisiejszym świecie
Konto usunięte
27.04.2009 r. 18:22:01
droga agadko są jeszcze tacy męszczyżni ktużt są romatyczni napszkłat ja
Konto usunięte
27.04.2009 r. 18:46:06
zle szukacie dziewczyny.popatrzcie w kolo.ilu jest zwyklych facetow.moze nie sa przystojni,moze nie sa bogaci,ale maja to czego szukacie.a owszem sa na tym portalu i tacy i inni.ale jak nie odpowiadacie na emaile nie oczekujcie codow!
Konto usunięte
27.04.2009 r. 21:58:14
Nie patrze na zycie przez pryzmat pieniedzy Dawidzie ale jak podsumowac fakt kiedy dajmy na to 20 paro latkowie sugeruja spotkania kobietom w moim wieku co mysla ze taka ryczaca trzydziestka zwariuje na ich punkcie to jest dla mnie smieszne i zarazem zalosne bo dzieci juz mam i adopcji nie przewiduje
Konto usunięte
27.04.2009 r. 22:22:11
Zgadzam się jak najbardziej z Tobą Agato, też poczułam na własnej skórze anonse 20 latków i niestety konwersacje były żałosne ci panowie mają jakieś ogromne braki albo szukają mamy bo już nie wiem jak to nazwac?
Konto usunięte
27.04.2009 r. 23:46:47
o nie wrzucanie wszystkich 20-kilku-latków do tego samego worka!
A romatyczni ludzie istnieją, tylko w dzisiejszych czasach proporcje się odwróciły: może 5 procent to romantycy, a większość woli wygodne rozwiązanie, czyli sponsoring. I "wina" leży pośrodku: obie płcie są odpowiedzialne za ten stan .
Robert
28.04.2009 r. 01:49:57
a czym że jest romantyzm w dzisiejszym istnieniu świata ( dzisiejszym ), w całym tym chaosie gdzie każdy ustala prawa jakie dotyczą nas wszystkich wedle własnego widzimisię , i nie stosując sie do ogółu , TO POZOSTAJĄ TYLKO P U S T E sŁoWa romaNtyzm , romantyczny będzie ten kto nie widział jeszcze śmierci w telewizji i nie będzie miał wypatrzonego spojrzenia na świat ( gdzie się odcina od tego wszystkiego , gubiąc ROMANTYZM , Ale wszystko można wydobyć z PUSTEJ skorupy , wystarczy tylko za pukaĆ
Konto usunięte
28.04.2009 r. 09:56:47
Agato, ja nie pisałem o Tobie, zaznaczyłem że w wielu przypadkach mogę się mylić. Faceci tez maja tu duza wine. Tylko to sa wlasnie frajerzy, ktorzy licza nie wiem na co, na latwy sex? Niestety czasami im sie to udaje, ale to jest tez wina kobiet. A wiec, jak napisał Al, wina lezy posrodku
Konto usunięte
28.04.2009 r. 15:51:49
agadko jesteś śliczna ja nanic nielicze najpierw się poznaje kobiete nie ciągnie sję do łuszka najpierw czeba sję poznaś zakochać się po pszytulać się na seks tesz pszyjdzie czas seks odpowiednim czasie nic nie siłe bo nieraz można urazić kobiete to muwi dzętelmem robert
Konto usunięte
28.04.2009 r. 16:22:39
tojest agadko teras tylko ludzie stajom sję pazerni na kase a człowiek nieliczy pszeciesz kasa to nie,wszystko , w polsce niema uczciwych dzewczynjak som jch jest niewiele kture by apceptowały faceta na wózku mam nadzieje nikogo nieuraziłem jak uraziłem to pszepraszam
Konto usunięte
28.04.2009 r. 17:43:55
Jak nie jak tak !!!
Konto usunięte
28.04.2009 r. 18:38:03
Ludzie nie potrafia okazac uczuc jak nie pogon za kasa to zimna kalkulacja ,,ile za spotkanie szczegoly ustalimy pozniej,,i masz racje Al wina lezy po obu stronach i tak naprawde trzeba wtopic sie w ten otaczajacy nas swiat i czasem pomyslec jakby wygladalo zycie bez internetu patrzac na ta znieczulice nas otaczajaca mysle ze swiat sie konczy
Konto usunięte
28.04.2009 r. 22:39:02
Jeżeli facet mając 20 lat nie myśli o seksie to jest albo chory albo ma zamiar zostać księdzem .Problem raczej jest w sposobie wyrażania chęci chędożenia . Hormony są nieubłagalne i buzują , a goście za wszelką cenę chcą sobie ulżyć .
Jakiś poprzednik wyraził tu się że dziewczyny żle szukają na tym portalu facetów .
Cytuję "zle szukacie dziewczyny.popatrzcie w kolo.ilu jest zwyklych facetow.moze nie sa przystojni,moze nie sa bogaci,ale maja to czego szukacie.a owszem sa na tym portalu i tacy i inni.ale jak nie odpowiadacie na emaile nie oczekujcie codow!... ' KOLEGO DROGI JAK TY CHCESZ ZNALEŹĆ DZIEWCZYNĘ JEŻELI JESTEŚ NIJAKI . NIECIEKAWY , ZWYKŁY , BIEDNY , I NIEURODZIWY ???????? Nie musisz być przystojny i bogaty , ale musisz być przynajmniej JAKIŚ . Z drugiej strony jeżeli jesteś niezaradny i poddajesz się losowi to znaczy że nie możesz zapewnić poczucia bezpieczeństwa kobiecie - a myśle że miedzy innymi tego właśnie od nas oczekują .
...
28.04.2009 r. 22:46:37
i romantyczne ciala Vivat romantycy!
Konto usunięte
28.04.2009 r. 23:30:43
hej panienki są naprzykład ja jestem
Konto usunięte
28.04.2009 r. 23:53:09
Jest Wielu tylko nie wszyscy Okazują . . . I są tak wylewni odnośnie uczuć . . . Bo traktują Je Jako słabość . . . Jest taki stereotyp ze facet powinien być twardy i większość sie z tym utożsamia chociaż tylko powierzchownie
Konto usunięte
29.04.2009 r. 07:30:21
Wojtek, zwłaszcza to: "hej panienki" o tym świadczy...
Konto usunięte
29.04.2009 r. 07:59:45
Panowie nie badzcie twardzi mowcie nam co czujecie
...
29.04.2009 r. 08:13:27
przy świetle księżyca i lampce wina podświatlanej romantyczną świeczką....
Konto usunięte
29.04.2009 r. 08:15:26
Tak tylko jeszcze fajnie gdyby chociaz bylo od kogo uslyszec takie slowa
Konto usunięte
29.04.2009 r. 10:46:22
Macieju zgadzam sie z Tobą. Zapewne w wielu przypadkach się mylę, ale z dnia na dzięn odnosze coraz wieksze wrazenie, ze kobiety w pierwszej kolejnosci patrza, czy facet ma 50 na bicepsie, tatuaz, czy pozycje spoleczna/pieniadze. A pozniej kobiety pisza, ze faceci sa tacy i owacy.. Jezeli zadaja sie tylko z frajerami, to na jakiej podstawie moga tak twierdzic?
Cos chyba nie tak?
Z roku na rok jest coraz gorzej.. BYlbym zdumiony gdyby napisala do mnie wartosciowa kobieta..
Konto usunięte
29.04.2009 r. 12:46:43
Nie widzę najmniejszego celu tej deliberacji naprawdę. Wypowiedziałem się rozlegle na ten temat niechcący wrzucając odpowiedź w jedną z wypowiedzi Agaty... Ale ogólnie jak można wykazać się tutaj romantyzmem?? bez sensu... Aż mnie normalnie natchnęło żeby Agacie wierszyk napisać więc zamiast na privie tu go zamieszczę i oczekuję że kobiety same ocenią czy to jest ten romantyzm jakiego się spodziewają czy <jak to w naturze kobiet> same nie wiedzą czego chcą
Dla Agatki
Twoja buzia: dzieło sztuki.
Jam miłośnik jest nauki
Słodkie usta, piękne oczy
i ten uśmiech wręcz uroczy
to spojrzenie, błyski w oku,
patrzę na nie niby z boku
skryta twarz za grzywki falą
Widzę Cię nim w sen myśli się oddalą
Romantyka pragniesz.... mówisz
czy przypadkiem się nie gubisz??
jak romantyzm tu okazać
Skryta jesteś w tajemnicy
na odległość trudno zbadać
czy warto na Ciebie liczyć
Czy już lepiej się nie starać
daj mi zdjęcie wkleję w paincie
jak stoimy na gigancie
na nadmorskiej wielkiej skale
na tle wschodu morze, fale,
Przytuleni i wpatrzeni w taflę wody
Proszę!! to dopiero są przygody
kupię kwiatek, wyślę zdjęcie
czy w ogóle masz pojęcie??
Ilu mężczyzn romantycznych
ilu także jest praktycznych
na portalach, tlenie, gadu,
ilu również tępych dziadów
podających się za panie
może jesteś takim draniem??
Skąd mam wiedzieć, moja droga
Miłość, przyjaźń to rzecz błoga
I choć ujrzeć wręcz się palę
nigdy Cię nie spotkam wcale
A romantyzm to rzecz względna
I nie każdy pisze wiersze
Ta dyskusja jest wręcz zbędna
Tutaj trzeba zostać wieszczem
Więc nie marudź o facetach
lecz spotykaj się realnie
Jak nie myślisz o monetach
To zapraszam na spotkanie
Pragniesz tego czego wszyscy
aby ludzie bili bliscy
chcesz by miłość Cię spotkała
Po co ograniczasz wiekiem
Co graniczyć moja miła
można jedynie człowiekiem
Konto usunięte
29.04.2009 r. 12:58:55
Marku moze dla ciebie sa dziwne moje slowa jak dlamnie nie zrozumiala jest cała rzesza facetow ktorzy szukaja tylko jednego widac sie nei rozumiemy tak bywa
Konto usunięte
29.04.2009 r. 13:24:25
ja agato wszystko rozumiem co ty piszesz
Konto usunięte
29.04.2009 r. 13:26:06
wajnie było mjał do kogoś się pszytulić do kochanej osoby
Konto usunięte
29.04.2009 r. 13:28:22
czy juz niema romantycznych dusz na tym portalu????
Konto usunięte
29.04.2009 r. 13:28:22
fajnie było jak się zakochać i kochać dziewczyne ktura by kochała
aga ja jestem romtycznym facetem
ciemna cera,piwne oczy,
nie bogaty,lecz uroczy,
proste wlosy,niezle cialo,
dla niektorych to zamalo.
Być romantycznym co to tak na prawdę oznacza w dzisiejszym świecie
droga agadko są jeszcze tacy męszczyżni ktużt są romatyczni napszkłat ja
zle szukacie dziewczyny.popatrzcie w kolo.ilu jest zwyklych facetow.moze nie sa przystojni,moze nie sa bogaci,ale maja to czego szukacie.a owszem sa na tym portalu i tacy i inni.ale jak nie odpowiadacie na emaile nie oczekujcie codow!
Nie patrze na zycie przez pryzmat pieniedzy Dawidzie ale jak podsumowac fakt kiedy dajmy na to 20 paro latkowie sugeruja spotkania kobietom w moim wieku co mysla ze taka ryczaca trzydziestka zwariuje na ich punkcie to jest dla mnie smieszne i zarazem zalosne bo dzieci juz mam i adopcji nie przewiduje
Zgadzam się jak najbardziej z Tobą Agato, też poczułam na własnej skórze anonse 20 latków i niestety konwersacje były żałosne ci panowie mają jakieś ogromne braki albo szukają mamy bo już nie wiem jak to nazwac?
o nie wrzucanie wszystkich 20-kilku-latków do tego samego worka!
.
A romatyczni ludzie istnieją, tylko w dzisiejszych czasach proporcje się odwróciły: może 5 procent to romantycy, a większość woli wygodne rozwiązanie, czyli sponsoring. I "wina" leży pośrodku: obie płcie są odpowiedzialne za ten stan
a czym że jest romantyzm w dzisiejszym istnieniu świata ( dzisiejszym ), w całym tym chaosie gdzie każdy ustala prawa jakie dotyczą nas wszystkich wedle własnego widzimisię , i nie stosując sie do ogółu , TO POZOSTAJĄ TYLKO P U S T E sŁoWa
romaNtyzm
, romantyczny będzie ten kto nie widział jeszcze śmierci w telewizji i nie będzie miał wypatrzonego spojrzenia na świat ( gdzie się odcina od tego wszystkiego , gubiąc ROMANTYZM
, Ale wszystko można wydobyć z PUSTEJ skorupy , wystarczy tylko za pukaĆ
Agato, ja nie pisałem o Tobie, zaznaczyłem że w wielu przypadkach mogę się mylić. Faceci tez maja tu duza wine. Tylko to sa wlasnie frajerzy, ktorzy licza nie wiem na co, na latwy sex? Niestety czasami im sie to udaje, ale to jest tez wina kobiet. A wiec, jak napisał Al, wina lezy posrodku
agadko jesteś śliczna ja nanic nielicze najpierw się poznaje kobiete nie ciągnie sję do łuszka najpierw czeba sję poznaś zakochać się po pszytulać się na seks tesz pszyjdzie czas seks odpowiednim czasie nic nie siłe bo nieraz można urazić kobiete to muwi dzętelmem robert
tojest agadko teras tylko ludzie stajom sję pazerni na kase a człowiek nieliczy pszeciesz kasa to nie,wszystko , w polsce niema uczciwych dzewczynjak som jch jest niewiele kture by apceptowały faceta na wózku mam nadzieje nikogo nieuraziłem jak uraziłem to pszepraszam
Jak nie jak tak !!!
Ludzie nie potrafia okazac uczuc jak nie pogon za kasa to zimna kalkulacja ,,ile za spotkanie szczegoly ustalimy pozniej,,i masz racje Al wina lezy po obu stronach i tak naprawde trzeba wtopic sie w ten otaczajacy nas swiat i czasem pomyslec jakby wygladalo zycie bez internetu patrzac na ta znieczulice nas otaczajaca mysle ze swiat sie konczy
Jeżeli facet mając 20 lat nie myśli o seksie to jest albo chory albo ma zamiar zostać księdzem .Problem raczej jest w sposobie wyrażania chęci chędożenia . Hormony są nieubłagalne i buzują , a goście za wszelką cenę chcą sobie ulżyć .
Jakiś poprzednik wyraził tu się że dziewczyny żle szukają na tym portalu facetów .
Cytuję "zle szukacie dziewczyny.popatrzcie w kolo.ilu jest zwyklych facetow.moze nie sa przystojni,moze nie sa bogaci,ale maja to czego szukacie.a owszem sa na tym portalu i tacy i inni.ale jak nie odpowiadacie na emaile nie oczekujcie codow!... ' KOLEGO DROGI JAK TY CHCESZ ZNALEŹĆ DZIEWCZYNĘ JEŻELI JESTEŚ NIJAKI . NIECIEKAWY , ZWYKŁY , BIEDNY , I NIEURODZIWY ???????? Nie musisz być przystojny i bogaty , ale musisz być przynajmniej JAKIŚ . Z drugiej strony jeżeli jesteś niezaradny i poddajesz się losowi to znaczy że nie możesz zapewnić poczucia bezpieczeństwa kobiecie - a myśle że miedzy innymi tego właśnie od nas oczekują .
i romantyczne ciala
Vivat romantycy!
hej panienki są naprzykład ja jestem
Jest Wielu tylko nie wszyscy Okazują . . . I są tak wylewni odnośnie uczuć . . . Bo traktują Je Jako słabość . . . Jest taki stereotyp ze facet powinien być twardy i większość sie z tym utożsamia chociaż tylko powierzchownie
Wojtek, zwłaszcza to: "hej panienki" o tym świadczy...
Panowie nie badzcie twardzi mowcie nam co czujecie
przy świetle księżyca i lampce wina podświatlanej romantyczną świeczką....
Tak tylko jeszcze fajnie gdyby chociaz bylo od kogo uslyszec takie slowa
Macieju zgadzam sie z Tobą. Zapewne w wielu przypadkach się mylę, ale z dnia na dzięn odnosze coraz wieksze wrazenie, ze kobiety w pierwszej kolejnosci patrza, czy facet ma 50 na bicepsie, tatuaz, czy pozycje spoleczna/pieniadze. A pozniej kobiety pisza, ze faceci sa tacy i owacy.. Jezeli zadaja sie tylko z frajerami, to na jakiej podstawie moga tak twierdzic?
Cos chyba nie tak?
Z roku na rok jest coraz gorzej.. BYlbym zdumiony gdyby napisala do mnie wartosciowa kobieta..
Nie widzę najmniejszego celu tej deliberacji naprawdę. Wypowiedziałem się rozlegle na ten temat niechcący wrzucając odpowiedź w jedną z wypowiedzi Agaty... Ale ogólnie jak można wykazać się tutaj romantyzmem?? bez sensu... Aż mnie normalnie natchnęło żeby Agacie wierszyk napisać więc zamiast na privie tu go zamieszczę i oczekuję że kobiety same ocenią czy to jest ten romantyzm jakiego się spodziewają czy <jak to w naturze kobiet> same nie wiedzą czego chcą
Dla Agatki
Twoja buzia: dzieło sztuki.
Jam miłośnik jest nauki
Słodkie usta, piękne oczy
i ten uśmiech wręcz uroczy
to spojrzenie, błyski w oku,
patrzę na nie niby z boku
skryta twarz za grzywki falą
Widzę Cię nim w sen myśli się oddalą
Romantyka pragniesz.... mówisz
czy przypadkiem się nie gubisz??
jak romantyzm tu okazać
Skryta jesteś w tajemnicy
na odległość trudno zbadać
czy warto na Ciebie liczyć
Czy już lepiej się nie starać
daj mi zdjęcie wkleję w paincie
jak stoimy na gigancie
na nadmorskiej wielkiej skale
na tle wschodu morze, fale,
Przytuleni i wpatrzeni w taflę wody
Proszę!! to dopiero są przygody
kupię kwiatek, wyślę zdjęcie
czy w ogóle masz pojęcie??
Ilu mężczyzn romantycznych
ilu także jest praktycznych
na portalach, tlenie, gadu,
ilu również tępych dziadów
podających się za panie
może jesteś takim draniem??
Skąd mam wiedzieć, moja droga
Miłość, przyjaźń to rzecz błoga
I choć ujrzeć wręcz się palę
nigdy Cię nie spotkam wcale
A romantyzm to rzecz względna
I nie każdy pisze wiersze
Ta dyskusja jest wręcz zbędna
Tutaj trzeba zostać wieszczem
Więc nie marudź o facetach
lecz spotykaj się realnie
Jak nie myślisz o monetach
To zapraszam na spotkanie
Pragniesz tego czego wszyscy
aby ludzie bili bliscy
chcesz by miłość Cię spotkała
Po co ograniczasz wiekiem
Co graniczyć moja miła
można jedynie człowiekiem
Marku moze dla ciebie sa dziwne moje slowa jak dlamnie nie zrozumiala jest cała rzesza facetow ktorzy szukaja tylko jednego widac sie nei rozumiemy tak bywa
ja agato wszystko rozumiem co ty piszesz
wajnie było mjał do kogoś się pszytulić do kochanej osoby
czy juz niema romantycznych dusz na tym portalu????
fajnie było jak się zakochać i kochać dziewczyne ktura by kochała