ja lubie i mam a gdybym nie mial zrobilbym nowe poprostu albo sie to lubi nie
masz racje Jasku ....maJA TAM NASR.ANE DOKLADNIE ..ALE JAK TAK BARDZO CHCA TO MOGE ICH ZAZNACZYC ..JAK BYDLO..
pewnie na plecach przy ..du.pie kurde ..jakie wy inteligentne jestescie .. ..jak moj pies po lyku piwa...
to oswiec mnie ...bo ja na wiosce mieszkam..a odwas moda na europe idzkie chce byc ...musi nowoczesny
tatuaz to cos wiecej niz chwilowa zachcianka tatuaz potrafi dac wiecej czlowiekowi niz sie moze wydawac i zawsze jest indywidualna sprawa
no pewnie ..niech se odrazu zrobia na czole napis ..Boze kopsnij rozum...
ej Sara jak myslisz to ..juz dziecinniejesz ..zle z toba..
A czy ja sie pytam gdzie ty bedziesz se brudnopis robic...mi to zwisa
zemnie czemu tak sadzisz
a co ma caly czas stac . .to ..bylo by chyba nie normalne...sory....nie chce tu obrazac tych co tu siedza..i wlaczaja kompa ..jak im stoi
Orgia nocna .. ,,dobra to na mnie pora...bo sie wstydze
tatuaze mieliscie najpiekniejsze w auschwitz w postaci numerkow i tam was caly narod slowianski powinien zdech...ac. nienawidze was
ja lubie i mam a gdybym nie mial zrobilbym nowe
poprostu albo sie to lubi nie
masz racje Jasku ....maJA TAM NASR.ANE DOKLADNIE ..ALE JAK TAK BARDZO CHCA TO MOGE ICH ZAZNACZYC ..JAK BYDLO..
pewnie na plecach przy ..du.pie
kurde ..jakie wy inteligentne jestescie ..
..jak moj pies po lyku piwa...
pewnie na plecach przy ..du.pie
kurde ..jakie wy inteligentne jestescie ..
..jak moj pies po lyku piwa...
to oswiec mnie ...bo ja na wiosce mieszkam..a odwas moda na europe idzkie
chce byc ...musi nowoczesny
tatuaz to cos wiecej niz chwilowa zachcianka tatuaz potrafi dac wiecej czlowiekowi niz sie moze wydawac i zawsze jest indywidualna sprawa
no pewnie ..niech se odrazu zrobia na czole napis ..Boze kopsnij rozum...
ej Sara jak myslisz to ..juz dziecinniejesz ..zle z toba..
A czy ja sie pytam gdzie ty bedziesz se brudnopis robic...mi to zwisa
zemnie czemu tak sadzisz
a co ma caly czas stac .
.to ..bylo by chyba nie normalne...sory....nie chce tu obrazac tych co tu siedza..i wlaczaja kompa ..jak im stoi
Orgia nocna ..
,,dobra to na mnie pora...bo sie wstydze
tatuaze mieliscie najpiekniejsze w auschwitz w postaci numerkow i tam was caly narod slowianski powinien zdech...ac. nienawidze was