i nie tylko kupno-sprzedaż,informacje, pozdrowienia, wyznania miłosne,powitania, pozegnania
AGATA
11.08.2011 r. 11:17:51
Serdeczne pozdrowienia z Wiednia dla wszystkich z mk
a szczególnie serdeczne dla przemiłego faceta J.F.
MARKO
11.08.2011 r. 11:24:37
Bardzo, bardzo serdeczne pozdrowienia i dla przesympatcznej koleżanki Agatki
AGATA
12.08.2011 r. 08:10:47
Jasku Ciebie tez pozdrawiam
Bartosz
12.08.2011 r. 11:00:16
Sydney pozdrawia Viene, ha,ha,ha i Warszawe z Krakowem tez
gepard
12.08.2011 r. 11:11:47
Ciota jestes i ciota zostaniesz i niew wazne Bartus gdzie jestes i tak tak samo smierdzisz..
MARKO
12.08.2011 r. 11:44:12
Gepard jak masz coś do niego to pisz na priv
pisz na temat bo sie Agata wkurzy
MARKO
12.08.2011 r. 12:09:59
Informacja
Zimny kefir w dzień upalny wzmacnia popęd seksualny
gepard
12.08.2011 r. 13:53:38
jas do pedzia mam na priv pisac
gepard
12.08.2011 r. 14:03:56
co tam Sylvia .u ciebie ..ja to z goska wybalowalismy sie ..kuzde az zal bylo wracac....morze gory..potem znowu gory..wiesz ja to pol polski zwiedzilem..fajnie nylo mam foty ale kuzdse nie na swoim apaRACIE
gepard
12.08.2011 r. 15:04:41
MAM NADZIEJE SYLWIA ZE JUZ NIC WIECEJ NIE SPI.RDOLE...tyle czasu potrzebowalem zeby zrozumiec ze ...ze to ona ...i zaczelem sie bac ..tego co mnie przeraza ze kogos pokocham...jestesmy dwa rozne swiaty ona..wogle inaczej mysli jak ja .jest wie czego chce ja to jade i co ma byc to bedzie..kuzde i jestesmy razem ..i juz mi zadna gownia.ra w glowie nie namiesza nie ma szans...zreszto juz malo tu bede ..
gepard
12.08.2011 r. 15:22:08
oj nie..za duzo juz ...ja musze sie zmienic..sprobowac ..przynajmniej...oj dlugo szukalem ..tylko zeby ona tez ze swoich fochow troche zeszla..jejku ale potrafi wkurzyc ..wiesz ze ona wstydzi sie jechac autem na ktorzy ludzie sie ogladaja..w poznaniu jak nas zatrzymal jakis cwaniaczek chcial kupic.. a ona spala na tylnym siedzeniu ..i sie obudzila ..nie wiedzac oco chodzi ..lubi siedziec na uboczu i to kocham to ja mam warjowac ..ale nie oto chodzi ...wiem ze moge najej polegac .i bezgranicznie ufac..a reszta to ch.uj ..wszystko co robie .robie juz dla niej ...a jak to sie skaczy ..pozyjemy razem zobaczymy ..
antek
12.08.2011 r. 16:59:28
nawet i miłosierna
antek
12.08.2011 r. 17:03:21
co mi grozisz
MARKO
12.08.2011 r. 22:17:11
dzisiaj noc spadajacych gwiazd
Jedna z najpiękniejszych nocy w roku. Choć gwiazdy spadają przez dużą część sierpnia, tej nocy widać je najlepiej. Chcecie, żeby spełniło się Wasze życzenie? Patrzcie w niebo w nocy z 12 na 13 sierpnia.
AGATA
12.08.2011 r. 22:32:50
pomarzyc dobra rzecz
AGATA
12.08.2011 r. 22:36:48
Basiu mowiłam ogolnie
nie znam Twoich marzen
AGATA
12.08.2011 r. 23:03:23
oby Ci sie wszystkie spełnily
AGATA
12.08.2011 r. 23:07:45
dzieki Basiu
marzenie to też jakis cel marzenia nie zawsze sie spelniaja a i do celu tez nie zawsze dojdziesz
AGATA
12.08.2011 r. 23:17:19
Jasku chyba wiekszośc ludzi ma jakies plany które chce
zrealizowac w miare mozliwosci
i tylko ludzie bez wyobrazni nie maja marzen
AGATA
12.08.2011 r. 23:18:32
aaaa czemu mam nie trafic do domu??????
nie martw sie trafie napewno
AGATA
12.08.2011 r. 23:25:02
KIELCE TO JEST MOJE MIEJSCE
AGATA
12.08.2011 r. 23:35:24
w Kielcach???
AGATA
12.08.2011 r. 23:40:09
szczesliwej drogi
dobranoc
AGATA
12.08.2011 r. 23:40:58
a kiedy to było????
AGATA
12.08.2011 r. 23:48:34
to juz troche latek temu
przyjedz teraz to zobaczysz jak ładnie jest
AGATA
12.08.2011 r. 23:49:12
jutro ide na wesole miasteczko
AGATA
12.08.2011 r. 23:53:37
diabelski mlyn jest tu podobno super
AGATA
13.08.2011 r. 00:01:38
moze w przyszlym roku bede na urlopie w Niemczech, mam zaproszenie do Berlina do znajomych ale niestety urlop mi sie konczy
i nie tylko
kupno-sprzedaż,informacje, pozdrowienia, wyznania miłosne,powitania, pozegnania
Serdeczne pozdrowienia z Wiednia dla wszystkich z mk
a szczególnie serdeczne dla przemiłego faceta J.F.
Bardzo, bardzo serdeczne pozdrowienia i
dla przesympatcznej koleżanki Agatki
Jasku Ciebie tez pozdrawiam
Sydney pozdrawia Viene, ha,ha,ha i Warszawe z Krakowem tez
Ciota jestes i ciota zostaniesz i niew wazne Bartus gdzie jestes i tak tak samo smierdzisz..
Gepard jak masz coś do niego to pisz na priv
pisz na temat bo sie Agata wkurzy
Informacja
Zimny kefir w dzień upalny wzmacnia popęd seksualny
jas do pedzia mam na priv pisac
co tam Sylvia .u ciebie ..ja to z goska wybalowalismy sie ..kuzde az zal bylo wracac....morze gory..potem znowu gory..wiesz ja to pol polski zwiedzilem..fajnie nylo mam foty ale kuzdse nie na swoim apaRACIE
MAM NADZIEJE SYLWIA ZE JUZ NIC WIECEJ NIE SPI.RDOLE...tyle czasu potrzebowalem zeby zrozumiec ze ...ze to ona ...i zaczelem sie bac ..tego co mnie przeraza ze kogos pokocham...jestesmy dwa rozne swiaty ona..wogle inaczej mysli jak ja .jest wie czego chce ja to jade i co ma byc to bedzie..kuzde i jestesmy razem ..i juz mi zadna gownia.ra w glowie nie namiesza nie ma szans...zreszto juz malo tu bede ..
oj nie..za duzo juz ...ja musze sie zmienic..sprobowac ..przynajmniej...oj dlugo szukalem ..tylko zeby ona tez ze swoich fochow troche zeszla..jejku ale potrafi wkurzyc ..wiesz ze ona wstydzi sie jechac autem na ktorzy ludzie sie ogladaja..w poznaniu jak nas zatrzymal jakis cwaniaczek chcial kupic..
a ona spala na tylnym siedzeniu ..i sie obudzila ..nie wiedzac oco chodzi ..lubi siedziec na uboczu i to kocham to ja mam warjowac ..ale nie oto chodzi ...wiem ze moge najej polegac .i bezgranicznie ufac..a reszta to ch.uj ..wszystko co robie .robie juz dla niej ...a jak to sie skaczy ..pozyjemy razem zobaczymy ..
nawet i miłosierna
co mi grozisz
dzisiaj noc spadajacych gwiazd
Jedna z najpiękniejszych nocy w roku. Choć gwiazdy spadają przez dużą część sierpnia, tej nocy widać je najlepiej. Chcecie, żeby spełniło się Wasze życzenie? Patrzcie w niebo w nocy z 12 na 13 sierpnia.
pomarzyc dobra rzecz
Basiu mowiłam ogolnie
nie znam Twoich marzen
oby Ci sie wszystkie spełnily
dzieki Basiu
marzenia nie zawsze sie spelniaja a i do celu tez nie zawsze dojdziesz
marzenie to też jakis cel
Jasku chyba wiekszośc ludzi ma jakies plany które chce
zrealizowac w miare mozliwosci
i tylko ludzie bez wyobrazni nie maja marzen
aaaa czemu mam nie trafic do domu??????
nie martw sie trafie napewno
KIELCE TO JEST MOJE MIEJSCE
w Kielcach???
szczesliwej drogi
dobranoc
a kiedy to było????
to juz troche latek temu
to zobaczysz jak ładnie jest
przyjedz teraz
jutro ide na wesole miasteczko
diabelski mlyn jest tu podobno super
moze w przyszlym roku bede na urlopie w Niemczech, mam zaproszenie do Berlina do znajomych ale niestety urlop mi sie konczy
super
kolorowy zawrot glowy
ale to jest takie ruchome wesole miasteczko???
tu w Wiedniu jest na stałe
jutro zobacze