w pierwszej chwili to ładne, zgrabne przyciągaja wzrok
kolor włosów niewazny
ja zawsze miałem szczęscie do blondynek
Bartosz
02.08.2011 r. 14:10:44
A ja jak patrze na kobiete to zamieniam sie w handlarza konmi, he, he
Bartosz
02.08.2011 r. 15:03:39
Patrze na kobiete jak na iwestycje w konia wyscigowego, ha,ha,ha, powiedzmy ze z odrobina romantyzmu
No nie oszukujmy sie, kobiety to lubia
antek
02.08.2011 r. 19:53:23
kolor włosów kobieta teraz zmienia dwa razy dziennie i nie wiadomo jaki jest na prawdę ja patrzę na nogi
antek
02.08.2011 r. 20:51:44
natury na pierwszy rzut oka nie widać
antek
02.08.2011 r. 21:02:28
dla mnie bomba
glladi2009
03.08.2011 r. 20:01:52
Gabriel
03.08.2011 r. 23:50:16
Odpowiadając na pytanie to mnie te ładne
Romantyk
04.08.2011 r. 13:18:08
Mnie interesują miłe ,sympatyczne kobiety.Kolor włosów nie istotny,ważne aby się z kobietą miło rozmawiało.
Romantyk
04.08.2011 r. 13:29:35
Patrzę na włosy ,miły uśmiech na twarzy,czy miło się będzie nam rozmawiało.
Bartosz
04.08.2011 r. 16:01:11
Kinga a na tym zdjeciu z toba to kto, zamiast ci podpowiadac sama by sie przedstawila
Bartosz
05.08.2011 r. 15:20:21
Kinga daj jej moje namiary wpadla mnie w oko
Z gory dziekuje , mysle ze nie zarzadasz za usluge zbyt wiele
majkel
05.08.2011 r. 19:36:40
mi tam obojętnie jak jest jakaś mima niech do mnie pisze...
dar1245
06.08.2011 r. 14:45:46
a cy wygląd jest tak istotny może spojrzycie najpierw co dana kobieta ma w sobie jaka jest co lubi czego nie lubi czy potrafi kochać bo to np.dla mie jest najwarzniejsze
dar1245
06.08.2011 r. 17:22:08
ok jakaś chemia musi być ale czy to tylko jest ważne chyba nie bo tylko sex chyba i inne wartości się liczą ale cóz każdy ma na to swoje zdanie prawda i inny charakter
Bartosz
07.08.2011 r. 16:45:22
Ostatnie na co zwracam uwage to chyba kolor wlosow, istotny jest chyba charakter i umiejejetnosci przystosowania sie do otaczajacych nas warunkow, a potem to cos co kreci np proporcje lub wyolbrzymione czesci ciala, ha,ha,ha
Karelia przeloz to co powiedzialem na swoj jezyk moze bedzie tu bardziej zrozumiale, ha,ha,ha
darek
07.08.2011 r. 19:36:30
takie ktore lubia sex
Bartosz
08.08.2011 r. 11:34:49
Sara dlatego wlasnie kolezanke Karelie prosilem o wypowiedzenie sie
Malgorzata Demokryt nie mial racji, ha,ha,ha,ha, ha
Bartosz
09.08.2011 r. 15:32:02
Mr, prosze podaj definicje tego slowa -epathetic- zebysmy wiedzieli o czym mowa ???
No i zrodlo jak mozesz pochodzenia tego slowa
Z gory dziekuje
Bartosz
09.08.2011 r. 15:54:01
Muza 2001, 2005, 2006 - T. Karpowicz, widze ze ten gosc piszac ten slownik musial byc pod muza zwana GORZALKA no bo zapomnial sie odwolac do zrodel pochodzenia tego slowa w tym czasie jak ja studjowalem doprawdy nikt nie znal tego swormulowania, ha,ha,ha, czyz nie jest wziete z -epathetic- ciekawe ile jeszcze jest takich anachronizmow ostatnio w jezyku polskim
Bartosz
09.08.2011 r. 16:07:17
Dokladnie wlasnie tak, takim jak brakuje na gorzale to wlancza sie im 7 dmy zmysl, potrafia kazdy wyraz anglo-saski czy germaniski na polski przetlumaczyc i z REGOLY ZLE.
Bartosz
09.08.2011 r. 16:21:53
HA,HA,HA,HA, Karpowicz to chyba ukrainskie nazwisko
Teraz chyba wiem dlaczegosmy tak szybko do tej Unni Euro weszlismy bo zesmy wszyskich w Europie -ZAEPATOWALI TAKA EPATOLOGIA-
HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,.HA,HA...smiac juz sie nawet nie moge ze smiechu ha,ha,ha
Bartosz
09.08.2011 r. 17:05:45
Mary, kawalow nie znam, ja sie do smiechu sam nie doprowadzam poniewaz musi byc jego zrodlo, a ze mowie zartem to nie znaczy ze nie widac w tym powagi ????, szczerze mowiac sam juz nie wiem musimy o zdanie tu chyba Malgorzate zapytac, ha,ha,ha
Bartosz
09.08.2011 r. 17:28:11
Malgosiu , dzieki wielkie , nieprzenikniona glebia , alez to pieknie brzmi prawie jak -EMANCYPATUJACA-, PAN karpowicz sie pewnie by tylko za to obrazil, ha,ha,ha,ha
Bartosz
10.08.2011 r. 14:02:20
A wracajac do tematu
w 1 sekundzie to te kobiety co sa w zasiegu 1 metra
w 1 minucie wybieramy ta naj dla nas z posrod tlumu
w 1 godzinie te co zostawilismy same wlasnie bez opieki
w koncu dnia zawsze o naszej ukochanej drugiej polowce
Blondynki czy Brunetki a moze Rude i dlaczego?
w pierwszej chwili to ładne, zgrabne przyciągaja wzrok
kolor włosów niewazny
ja zawsze miałem szczęscie do blondynek
A ja jak patrze na kobiete to zamieniam sie w handlarza konmi, he, he
Patrze na kobiete jak na iwestycje w konia wyscigowego, ha,ha,ha, powiedzmy ze z odrobina romantyzmu
No nie oszukujmy sie, kobiety to lubia
kolor włosów kobieta teraz zmienia dwa razy dziennie i nie wiadomo jaki jest na prawdę
ja patrzę na nogi
natury na pierwszy rzut oka nie widać
dla mnie bomba
Odpowiadając na pytanie to mnie te ładne
Mnie interesują miłe ,sympatyczne kobiety.Kolor włosów nie istotny,ważne aby się z kobietą miło rozmawiało.
Patrzę na włosy ,miły uśmiech na twarzy,czy miło się będzie nam rozmawiało.
Kinga a na tym zdjeciu z toba to kto, zamiast ci podpowiadac sama by sie przedstawila
Kinga daj jej moje namiary wpadla mnie w oko
Z gory dziekuje , mysle ze nie zarzadasz za usluge zbyt wiele
mi tam obojętnie jak jest jakaś mima niech do mnie pisze...
a cy wygląd jest tak istotny może spojrzycie najpierw co dana kobieta ma w sobie jaka jest co lubi czego nie lubi czy potrafi kochać bo to np.dla mie jest najwarzniejsze
ok jakaś chemia musi być ale czy to tylko jest ważne chyba nie bo tylko sex chyba i inne wartości się liczą ale cóz każdy ma na to swoje zdanie prawda i inny charakter
Ostatnie na co zwracam uwage to chyba kolor wlosow, istotny jest chyba charakter i umiejejetnosci przystosowania sie do otaczajacych nas warunkow, a potem to cos co kreci np proporcje lub wyolbrzymione czesci ciala, ha,ha,ha
Karelia przeloz to co powiedzialem na swoj jezyk moze bedzie tu bardziej zrozumiale, ha,ha,ha
takie ktore lubia sex
Sara dlatego wlasnie kolezanke Karelie prosilem o wypowiedzenie sie
Malgorzata Demokryt nie mial racji, ha,ha,ha,ha, ha
Mr, prosze podaj definicje tego slowa -epathetic- zebysmy wiedzieli o czym mowa ???
No i zrodlo jak mozesz pochodzenia tego slowa
Z gory dziekuje
Muza 2001, 2005, 2006 - T. Karpowicz, widze ze ten gosc piszac ten slownik musial byc pod muza zwana GORZALKA no bo zapomnial sie odwolac do zrodel pochodzenia tego slowa w tym czasie jak ja studjowalem doprawdy nikt nie znal tego swormulowania, ha,ha,ha, czyz nie jest wziete z -epathetic- ciekawe ile jeszcze jest takich anachronizmow ostatnio w jezyku polskim
Dokladnie wlasnie tak, takim jak brakuje na gorzale to wlancza sie im 7 dmy zmysl, potrafia kazdy wyraz anglo-saski czy germaniski na polski przetlumaczyc i z REGOLY ZLE.
HA,HA,HA,HA, Karpowicz to chyba ukrainskie nazwisko
Teraz chyba wiem dlaczegosmy tak szybko do tej Unni Euro weszlismy bo zesmy wszyskich w Europie -ZAEPATOWALI TAKA EPATOLOGIA-
HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,.HA,HA...smiac juz sie nawet nie moge ze smiechu ha,ha,ha
Mary, kawalow nie znam, ja sie do smiechu sam nie doprowadzam poniewaz musi byc jego zrodlo, a ze mowie zartem to nie znaczy ze nie widac w tym powagi ????, szczerze mowiac sam juz nie wiem musimy o zdanie tu chyba Malgorzate zapytac, ha,ha,ha
Malgosiu , dzieki wielkie , nieprzenikniona glebia , alez to pieknie brzmi prawie jak -EMANCYPATUJACA-, PAN karpowicz sie pewnie by tylko za to obrazil, ha,ha,ha,ha
A wracajac do tematu
w 1 sekundzie to te kobiety co sa w zasiegu 1 metra
w 1 minucie wybieramy ta naj dla nas z posrod tlumu
w 1 godzinie te co zostawilismy same wlasnie bez opieki
w koncu dnia zawsze o naszej ukochanej drugiej polowce
HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA
To jaki moral z tego ????, ha,ha,ha
Malgosiu nigdy sie bym po tobie tego nie spodziewal, bo moral z tego powyzszego jest;
nie opuszczaj ukachanego swego dalej od siebie niz na 1 metr
Ha, ha, ha, ha, ha