Weszłam sobie. Pomyślałam. Ach co mi tam! Przed snem. Może mi się lepiej zrobi, cobym nie myślała o męczącej mnie grypie i co widzę? Widzę straszne rzeczy! Które mnie ani nie rozweselają, ani nie wiem co jeszcze. Irytujące takie coś. Straszliwie! Mam na myśli zdjęcia z nagimi torsami męskiej części populacji na tym portalu. Nie kręcą mnie no!
AGATA
01.08.2011 r. 23:47:41
mnie tez nie przeszkadzaja
a ktory Cię tak kreci Basiu????
AGATA
01.08.2011 r. 23:48:40
sa dużo straszniejsze rzeczy niz męskie torsy
AGATA
01.08.2011 r. 23:56:49
ok Basia
Impo coś tam jak masz na imię bo na tym twoim nicku to można sobie język połamac
tym postem sprowokujesz facetów do pisania
na temat jak to kobiety pokazuja nie tylko \"torsy\"
odzew bedzie napewno
AGATA
02.08.2011 r. 00:08:29
obiektywne??? bardzo watpie
dobranoc
AGATA
02.08.2011 r. 08:06:39
A dla mnie może być przystojny i z poczuciem humoru
gepard
02.08.2011 r. 12:51:32
co tam medy
gepard
02.08.2011 r. 12:53:51
zaraz ci dam letkiej uwazaj jutro wyjezdzam .to mozesz realnie w glowke dostac
gepard
02.08.2011 r. 13:05:43
etam jade tylko na 6 dni wzielem ..ludzi z soba ..rano w czwartek bede w szczecinie..potem grudziadz i stalowa wola..to dopiero ..odpoczne jak zrobie trase do goski...jak wytrzymam..jak nie podrodze ..po co ja dowas jade ..po jaki..ch.uj.. ale juz nie moge sie wykrecic
gepard
02.08.2011 r. 13:17:33
a co nie moge ... ....kuzde mialem bezposrednio do niej jechac i mielismy razem..ta dziewczyna zawiesc do stalowej woli ..ale zadzwonil jakis goscio ..czy jego do szczecina bym nie zabral..kuzde zeby nie mial prawka to bym sie nie zgodzil...pomoze mi ..i tak musze gora jechac ..zeby wdol staczac i juz zostaje jak wszystkich odwioze gdzies gdzie mi sie spodoba ..tylko przy granicy niemieckiej ..do siebie nie jade..bo..nie mam czasu ..i nastepny dzien mi zabierze ..zreszto..kuzde wszystko tam widzialem
gepard
02.08.2011 r. 13:28:33
aj tam sylwia ..ja to musze od czasu do czasu sie wyrwac..jak wiem ze mi zaczyna odp.. .....poprostu wsiadam i jade..juz siedze i sie mecze ale obiecalem ze poczekam na reszte..mi oni pasza i tak nie mam pomyslu ..co ..ja tam bede robil to ..mi .dotrzymaja towarzystwa..i zaczne juz zwiedzac jadac z nimi po drodze...a potem bede szukal sensu...jakos fajnie zawsze jest jak nic nie planujemy...
Weszłam sobie. Pomyślałam. Ach co mi tam! Przed snem. Może mi się lepiej zrobi, cobym nie myślała o męczącej mnie grypie i co widzę? Widzę straszne rzeczy! Które mnie ani nie rozweselają, ani nie wiem co jeszcze. Irytujące takie coś. Straszliwie! Mam na myśli zdjęcia z nagimi torsami męskiej części populacji na tym portalu. Nie kręcą mnie no!
mnie tez nie przeszkadzaja
a ktory Cię tak kreci Basiu????
sa dużo straszniejsze rzeczy niz męskie torsy
ok Basia
Impo coś tam jak masz na imię bo na tym twoim nicku to można sobie język połamac
tym postem sprowokujesz facetów do pisania
na temat jak to kobiety pokazuja nie tylko \"torsy\"
odzew bedzie napewno
obiektywne??? bardzo watpie
dobranoc
A dla mnie może być przystojny i z poczuciem humoru
co tam medy
zaraz ci dam letkiej uwazaj jutro wyjezdzam .to mozesz realnie w glowke dostac
etam jade tylko na 6 dni wzielem ..ludzi z soba ..rano w czwartek bede w szczecinie..potem grudziadz i stalowa wola..to dopiero ..odpoczne jak zrobie trase do goski...jak wytrzymam..jak nie podrodze ..po co ja dowas jade ..po jaki..ch.uj..
ale juz nie moge sie wykrecic
a co nie moge ...
....kuzde mialem bezposrednio do niej jechac i mielismy razem..ta dziewczyna zawiesc do stalowej woli ..ale zadzwonil jakis goscio ..czy jego do szczecina bym nie zabral..kuzde zeby nie mial prawka to bym sie nie zgodzil...pomoze mi ..i tak musze gora jechac ..zeby wdol staczac i juz zostaje jak wszystkich odwioze gdzies gdzie mi sie spodoba ..tylko przy granicy niemieckiej ..do siebie nie jade..bo..nie mam czasu ..i nastepny dzien mi zabierze ..zreszto..kuzde wszystko tam widzialem
aj tam sylwia ..ja to musze od czasu do czasu sie wyrwac..jak wiem ze mi zaczyna odp..
.....poprostu wsiadam i jade..juz siedze i sie mecze ale obiecalem ze poczekam na reszte..mi oni pasza i tak nie mam pomyslu ..co ..ja tam bede robil to ..mi .dotrzymaja towarzystwa..i zaczne juz zwiedzac jadac z nimi po drodze...a potem bede szukal sensu...jakos fajnie zawsze jest jak nic nie planujemy...