idziemy, idziemy, za nami młodzież szurającym krokiem podąża. jest dialog. raczej monolog...złotoustej niewiasty - \'o kulfa, o ja pierd.lę, o kulfa, ale ..., o kulfa, ...ale ten chodnik pokulfiony jezd!!! Co znaczyło - O JEJKU, ALEŻ TEN CHODNIK JEST NIERÓWNY!
uwielbiam takie sytuacje. warto było pospacerować!
Karelia
30.07.2011 r. 23:59:54
wszystkim babkom Ali!!!!:
Karelia
03.08.2011 r. 01:19:34
Kingo, pytasz o autora czego? Tekstu piosenki Alibabek czy wcześniej przytoczonego monologu? Autorka monologu szła za nami, bałam się oglądać. Złotoustą kobietą była ona i basta.
Kto jest autorem tekstu piosenki \'Kwiat Jednej Nocy\'? Nie wiem. Nigdy nie zainteresowało mnie to na tyle.
Bartosz
08.08.2011 r. 14:27:54
Karelia a ja bym zapytal , kto pil cole light a kto palil papierosy ???
a teraz \'kwiat jednej nocy\'!:
idziemy, idziemy, za nami młodzież szurającym krokiem podąża. jest dialog. raczej monolog...złotoustej niewiasty - \'o kulfa, o ja pierd.lę, o kulfa, ale ..., o kulfa, ...ale ten chodnik pokulfiony jezd!!! Co znaczyło - O JEJKU, ALEŻ TEN CHODNIK JEST NIERÓWNY!
uwielbiam takie sytuacje. warto było pospacerować!
wszystkim babkom Ali!!!!:
Kingo, pytasz o autora czego? Tekstu piosenki Alibabek czy wcześniej przytoczonego monologu? Autorka monologu szła za nami, bałam się oglądać. Złotoustą kobietą była ona i basta.
Kto jest autorem tekstu piosenki \'Kwiat Jednej Nocy\'? Nie wiem. Nigdy nie zainteresowało mnie to na tyle.
Karelia a ja bym zapytal , kto pil cole light a kto palil papierosy ???
wracajac do tematu
jakos nie mam czasu na nudę
nudzą sie tylko Ci którym sie nic robic nie chce
na nudę nie ma rady...
kto wyciągnął tego starego temata