forum

Rozrywka i uczucia

Jak sobie radzicie w kontaktach z anonimowymi profilam???

1. Konto usunięte 27.07.2011 r. 11:14:13

Rozmowy z duchami.....warto na nie poswięcić czas??

2. Gabriel 27.07.2011 r. 11:35:35

Nie warto...

Ja z reguły nie tracę czasu na takie osoby...    

Chyba że mi się nudzi to odpiszę...            

3. Gabriel 27.07.2011 r. 11:42:38

Właśnie chodzi o to Sylwia że jak jest wygląd nawet nieciekawy to jeszcze ujdzie a u nich nie ma żadnego wyglądu... Poza tym jak może mi się spodobać ktoś kto sam sobie się nie podoba i wstydzi się twarz pokazać            

4. Bartosz 27.07.2011 r. 12:20:30

Mozna sobie poradzic , proponujac rozmowe telefoniczna lub na dostepnych na necie komunikatorach jesli nie moge uzyskac tego kompromisu to znaczy ze to napewno jakis wybryk natury jak ten ostatni z ktorym mialem do czynienia.

5. Gepard 28.07.2011 r. 18:10:42

to sa srobokrety..udaja tu najmadrzejszych ..najwspanialszych ..wystarczy mi godzinka zeby ich zrownowagi wyprowadzic..i ..wtedy pokazuja ..jacy sa niedorozwoje...przycisnij swinie do sciany to ..nas.ra se podnogi..i bedzie taczac sie w swoim go.wnie ..oni chca mnie podejsc ..nie takie cwaniaczki z calej polski i europy tu siedza ..i jakos plyne ..na wierzchu.zycie uczy cwaniactwa ..i mozna cwaniakowac jak sie twardo na ziemi stoi ..zeby pow.kur.wiac ..cioty ..i niech mnie w du.pe za to caluja..bo daje im nauke za darmo...tylko ze to tlumoki .niedouczni sa..

6. Gepard 28.07.2011 r. 18:34:10

a co na bank ..tu maja prawdziwe profile i psza prawde o sobie to te szukajace sponsora...to kuzwa sie wstydzicie.wy normalne-ni..jak was mozna ocenic ..wypadacie gorzej od nich..i ..mnie ..nazywacie idjota..piszac z czyis fotek z foto shopu..podajac sie za kogo..modrale ..pierd.olone..bede po was jechal ..bo jestescie go.wnem...zabierajacym komus czas..na swoje **cenzura** y...bo kto mnie poznal w realu .to mnie szanuje..

7. PETRUS 29.07.2011 r. 19:50:50

Poczesci Cie rozumiem Quidam,niewiem tylko dlaczego czepiasz sie ludzi dotknietych kalectwem,bo Quasimodo byl chyba kaleka?.

8. gepard 29.07.2011 r. 23:31:12

Zamilcz Kobieto ..a ty skusta jest..masz traktor