mam pytanie ???? czy nie możemy normalnie rozmawiać bez przeklinania ? to co ja widze posty co drugi kur **cenzura** itp
AGATA
27.07.2011 10:42:30
tez nie lubie wulgaryzmów
sama rzadko przeklinam
Bartosz
27.07.2011 12:25:58
Ale Sylwia bylas juz blisko w zrealizowaniu swego zamierzenia, ha,ha,ha
Gepard
27.07.2011 17:53:58
i co tam kuzwa ..mordy niedomyte dzis .slychowac..dalej caly dzien tu siedzicie i pierdzicie..
Gepard
27.07.2011 18:06:46
tobie Pan Gepard...pilem z toba wodke czy co...
Gepard
27.07.2011 18:27:13
wal sie buraku ..idz..se orzeszki z du.py powyrywaj a nie tu mi bedziesz cos majaczyl..
glladi2009
28.07.2011 19:53:19
a zeby wam jezorki pousychaly kurka wodna
Gepard
29.07.2011 14:04:49
aja ku.rwa mac ..moge nie przeklinac umiem byc kulturalny jak jasny ch,uj,,,ale po **cenzura** ..ja mam ..nie rogac ..sie cos z tego bede mial..to na jaka pie,rdolona ..sprawe pier.dpolisz Anka takie tematy ..ciebie chyba ..jeszcze nikt nie przer.uchal..bo pier.dolisz jak dziewica...
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
mam pytanie ???? czy nie możemy normalnie rozmawiać bez przeklinania ? to co ja widze posty co drugi kur **cenzura** itp
tez nie lubie wulgaryzmów
sama rzadko przeklinam
Ale Sylwia bylas juz blisko w zrealizowaniu swego zamierzenia, ha,ha,ha
i co tam kuzwa ..mordy niedomyte dzis .slychowac..dalej caly dzien tu siedzicie i pierdzicie..
tobie Pan Gepard...pilem z toba wodke czy co...
wal sie buraku ..idz..se orzeszki z du.py powyrywaj a nie tu mi bedziesz cos majaczyl..
a zeby wam jezorki pousychaly kurka wodna
aja ku.rwa mac ..moge nie przeklinac umiem byc kulturalny jak jasny ch,uj,,,ale po **cenzura** ..ja mam ..nie rogac ..sie cos z tego bede mial..to na jaka pie,rdolona ..sprawe pier.dpolisz Anka takie tematy ..ciebie chyba ..jeszcze nikt nie przer.uchal..bo pier.dolisz jak dziewica...