mam pytanie ???? czy nie możemy normalnie rozmawiać bez przeklinania ? to co ja widze posty co drugi kur **cenzura** itp
AGATA
27.07.2011 r. 10:42:30
tez nie lubie wulgaryzmów
sama rzadko przeklinam
Bartosz
27.07.2011 r. 12:25:58
Ale Sylwia bylas juz blisko w zrealizowaniu swego zamierzenia, ha,ha,ha
Gepard
27.07.2011 r. 17:53:58
i co tam kuzwa ..mordy niedomyte dzis .slychowac..dalej caly dzien tu siedzicie i pierdzicie..
Gepard
27.07.2011 r. 18:06:46
tobie Pan Gepard...pilem z toba wodke czy co...
Gepard
27.07.2011 r. 18:27:13
wal sie buraku ..idz..se orzeszki z du.py powyrywaj a nie tu mi bedziesz cos majaczyl..
glladi2009
28.07.2011 r. 19:53:19
a zeby wam jezorki pousychaly kurka wodna
Gepard
29.07.2011 r. 14:04:49
aja ku.rwa mac ..moge nie przeklinac umiem byc kulturalny jak jasny ch,uj,,,ale po **cenzura** ..ja mam ..nie rogac ..sie cos z tego bede mial..to na jaka pie,rdolona ..sprawe pier.dpolisz Anka takie tematy ..ciebie chyba ..jeszcze nikt nie przer.uchal..bo pier.dolisz jak dziewica...
mam pytanie ???? czy nie możemy normalnie rozmawiać bez przeklinania ? to co ja
widze posty co drugi kur **cenzura** itp
tez nie lubie wulgaryzmów
sama rzadko przeklinam
Ale Sylwia bylas juz blisko w zrealizowaniu swego zamierzenia, ha,ha,ha
i co tam kuzwa ..mordy niedomyte dzis .slychowac..dalej caly dzien tu siedzicie i pierdzicie..
tobie Pan Gepard...pilem z toba wodke czy co...
wal sie buraku ..idz..se orzeszki z du.py powyrywaj a nie tu mi bedziesz cos majaczyl..
a zeby wam jezorki pousychaly kurka wodna
aja ku.rwa mac ..moge nie przeklinac umiem byc kulturalny jak jasny ch,uj,,,ale po **cenzura** ..ja mam ..nie rogac ..sie cos z tego bede mial..to na jaka pie,rdolona ..sprawe pier.dpolisz Anka takie tematy ..ciebie chyba ..jeszcze nikt nie przer.uchal..bo pier.dolisz jak dziewica...