do tych co nie pisza postów i sie nie udzielają.napiszcie cos,choćby dziendobry bardzo Eliot,Tibi i reszta sekty-ten temat was nie dotyczy porozmawiajmy o ...pogodzie ,polityce ,muzyce ,żarciu ,nałogach ,zdrowiu ,problemach ,rodzinie ...o uczuciach ......napiszcie coś bo zrobie sobie obciachu ze sie nie odezwaliscie
Gabriel
23.07.2011 r. 02:28:17
A jak bardzo mają to dzień dobry napisać
J@nusz
23.07.2011 r. 09:06:38
Ja tam już się w historii mk sporo napisałem. Teraz pora usunąć się w cień, zrobić miejsce dla nowych spamerów
Bartosz
23.07.2011 r. 12:33:06
Ja na przyklad jestem niemowa, czy moge tu byc
Bartosz
23.07.2011 r. 12:44:46
Och bym zapomnial
AGATA
23.07.2011 r. 12:51:21
Bartosz ale pisac chyba umiesz????
Bartosz
23.07.2011 r. 13:19:08
Agata z twoja pomoca to sprobuje
Bartosz
23.07.2011 r. 13:25:11
Sylwia dlaczego tak nie ladnie nazywasz kolege, on inaczej pewnie nie umie pisac, tak jak ja mowic
Bartosz
23.07.2011 r. 13:49:17
Och i znow zapomnialem dodac ten znak do mej wypowiedzi
Bartosz
23.07.2011 r. 13:52:49
Pozatem jezyk karny w moich czasach mial troche inne zaczenie , czy moze swego jezyka zdefiniowac
Bartosz
23.07.2011 r. 16:31:53
Sylwia , nie to zdecydowanie nie ten jezyk czy inaczej choinka o ktorej ja myslalem, w zwiazku z tym temat uwazam za zamkniety
J@nusz
23.07.2011 r. 16:46:14
Czemu odpisujesz do Sylwi, że to nie ten jeżyk, jak to marzyciel o niego pytał???
Bartosz
23.07.2011 r. 16:58:19
Cross, jak kazde inne srodowisko i te tutaj jest zbieranina charakterow ludzkich i chyba nie jest naszym zadaniem ich zmieniac ale nie pozwolic by naruszali nasze ustalone zasady oddzialywania na siebie
Bartosz
23.07.2011 r. 17:03:45
Janusz , pewnie to zlosliwosc mk servera bo ja nie widze marzyciela wypowiedzi
Bartosz
23.07.2011 r. 17:15:32
Ja widze ze wy tu wszystko bardzo serio traktujecie, przepraszam ale nie wszyscy, ha,ha,ha
antek
23.07.2011 r. 20:17:41
Witaj Kocico
Bartosz
04.08.2011 r. 02:04:43
Karla ja nie rozumie dlaczego ten mirek jeszcze cie tu nie zkomentowal. jak myslisz ???
Bartosz
08.08.2011 r. 01:50:00
Karla a ja mysle ze on to z premedytacja robi pod plaszczykiem anonimowosci, patrzac co soba przedstawia to niemalze doskonaly dla kobiet charakter, rzadko na co dzien spotykany, ha,ha,ha
do tych co nie pisza postów
i sie nie udzielają.napiszcie cos,choćby dziendobry bardzo
Eliot,Tibi i reszta sekty-ten temat was nie dotyczy
porozmawiajmy o ...pogodzie
,polityce
,muzyce
,żarciu
,nałogach
,zdrowiu
,problemach
,rodzinie
...o uczuciach
......napiszcie coś bo zrobie sobie obciachu ze sie nie odezwaliscie
A jak bardzo mają to dzień dobry napisać
Ja tam już się w historii mk sporo napisałem. Teraz pora usunąć się w cień, zrobić miejsce dla nowych spamerów
Ja na przyklad jestem niemowa, czy moge tu byc
Och bym zapomnial
Bartosz ale pisac chyba umiesz????
Agata z twoja pomoca to sprobuje
Sylwia dlaczego tak nie ladnie nazywasz kolege, on inaczej pewnie nie umie pisac, tak jak ja mowic
Och i znow zapomnialem dodac ten znak do mej wypowiedzi
Pozatem jezyk karny w moich czasach mial troche inne zaczenie , czy moze swego jezyka zdefiniowac
Sylwia , nie to zdecydowanie nie ten jezyk czy inaczej choinka o ktorej ja myslalem, w zwiazku z tym temat uwazam za zamkniety
Czemu odpisujesz do Sylwi, że to nie ten jeżyk, jak to marzyciel o niego pytał???
Cross, jak kazde inne srodowisko i te tutaj jest zbieranina charakterow ludzkich i chyba nie jest naszym zadaniem ich zmieniac ale nie pozwolic by naruszali nasze ustalone zasady oddzialywania na siebie
Janusz , pewnie to zlosliwosc mk servera bo ja nie widze marzyciela wypowiedzi
Ja widze ze wy tu wszystko bardzo serio traktujecie, przepraszam ale nie wszyscy, ha,ha,ha
Witaj Kocico
Karla ja nie rozumie dlaczego ten mirek jeszcze cie tu nie zkomentowal. jak myslisz ???
Karla a ja mysle ze on to z premedytacja robi pod plaszczykiem anonimowosci, patrzac co soba przedstawia to niemalze doskonaly dla kobiet charakter, rzadko na co dzien spotykany, ha,ha,ha