panowie czy kobiety dobrze gotujące mają u was większe szanse????? czy jest to bez znaczenia???
AGATA
20.07.2011 r. 20:22:58
aaaaaa zapomnialam dodac, ze ja bardo dobrze gotuje
antek
20.07.2011 r. 20:25:15
Jeśli mi się kobieta nie podoba w ogóle to nie wiem jak by gotowała to nic z tego
Ale to jest plus choć to się docenia później jeśli można dobrze i smacznie pojeść
W młodym wieku to się patrzy czy dobra w jest
AGATA
20.07.2011 r. 20:28:06
Kajetan
20.07.2011 r. 20:37:07
AGATO po pierwsze nie ma to dlamnie znaczenia bo jak ja kocham to zjem a jeżeli nie smakowałoby mi to co zrobi to zrobiłbym sobie sam albo ugotował coś naprawde konkretnego ponieważ jestem kucharzem z wykształcenia to po drugie
Kajetan
20.07.2011 r. 20:37:59
Najlepszymi kucharzami są faceci
AGATA
20.07.2011 r. 20:44:27
Kajetan to Ty bedziesz gotowal
i szybko do serca trafisz
Gabriel
20.07.2011 r. 22:09:03
Dla mnie to nie ma większego znaczenia... A nawet dobrze by było gdyby kobieta nie gotowała bo mógłbym się jakoś wykazać...
Gabriel
20.07.2011 r. 22:16:07
Mógłbym czymś innym... Np.wszechstronną wiedzą, wsparciem w trudnych chwilach czy umiejętnością wysłuchania i tym zapewne również starałbym się jej zaimponować...
Jednak ja bardzo lubię gotować... Gdy jestem zmęczony to dzięki gotowaniu odpoczywam... Ja się po prostu bawię w kuchni zwłaszcza gdy mogę sobie poeksperymentować z jedzeniem...
Gabriel
20.07.2011 r. 22:21:10
A witam witam
Gabriel
21.07.2011 r. 07:27:20
Nie gotować tylko piec Sylwia...
Bo z bólem przyznaję że ciasta nie są moją mocną stroną...
Tzn. jeść lubię jednak piec nie potrafię
sunshine
21.07.2011 r. 09:26:15
gariel a 2 pieczenie na 1 ogniu umiesz?
MARKO
21.07.2011 r. 14:30:13
Ja tam wole kobiety które umieja gotowac, bo sam nie potrafie i nie lubie
a jeść lubię
antek
21.07.2011 r. 14:38:27
Co zrobić z dziewczyno która dobrze gotuje tylko wodę na herbatę
panowie czy kobiety dobrze gotujące mają u was większe szanse????? czy jest to bez znaczenia???
aaaaaa zapomnialam dodac, ze ja bardo dobrze gotuje
Jeśli mi się kobieta nie podoba w ogóle to nie wiem jak by gotowała to nic z tego
choć to się docenia później jeśli można dobrze i smacznie pojeść
jest
Ale to jest plus
W młodym wieku to się patrzy czy dobra w
AGATO po pierwsze nie ma to dlamnie znaczenia bo jak ja kocham to zjem a jeżeli nie smakowałoby mi to co zrobi to zrobiłbym sobie sam albo ugotował coś naprawde konkretnego ponieważ jestem kucharzem z wykształcenia to po drugie
Najlepszymi kucharzami są faceci
Kajetan to Ty bedziesz gotowal
i szybko do serca trafisz
Dla mnie to nie ma większego znaczenia... A nawet dobrze by było gdyby kobieta nie gotowała bo mógłbym się jakoś wykazać...
Mógłbym czymś innym... Np.wszechstronną wiedzą, wsparciem w trudnych chwilach czy umiejętnością wysłuchania i tym zapewne również starałbym się jej zaimponować...
Jednak ja bardzo lubię gotować... Gdy jestem zmęczony to dzięki gotowaniu odpoczywam... Ja się po prostu bawię w kuchni zwłaszcza gdy mogę sobie poeksperymentować z jedzeniem...
A witam witam
Nie gotować tylko piec Sylwia...
przyznaję że ciasta nie są moją mocną stroną...
Bo z bólem
Tzn. jeść lubię jednak piec nie potrafię
gariel a 2 pieczenie na 1 ogniu umiesz?
Ja tam wole kobiety które umieja gotowac, bo sam nie potrafie i nie lubie
a jeść lubię
Co zrobić z dziewczyno która dobrze gotuje tylko wodę na herbatę
wysłac ja na kurs gotowania
Marko, zeby ona Cię nie wysłala
Jeszcze się nie nauczyłem...
napewno umiesz tylko jeszcze o tym nie wiesz
troche prawdy w tym przysłowiu jest