zeby utrzymac sie na powierzchni..teraz bez przekretow ..nie da sie zyc..chyba ze dostaniesz spadek albo wygrasz w totka..tylko tacy ludzie nie klamia co nie martwia sie o swoja przyszlosc ci co walcza jeszcze ..musza klamac konbinowac ..zycie jest porypane ..
gepard
18.07.2011 r. 19:55:56
po co maja klamac jak maja wszystko w .du.pie ....wtedy mozna zyc uciwie..bo nic innego nie maja do roboty...
gepard
18.07.2011 r. 20:20:10
wkurzony jestem pisze z kuplem ..ruskie juz skaczyli budowe ..narzedzia moje ..gdzies przepadly..braciak mial pilnowac..z nim kontaktu nie mam siedzi na parafi w minisku ..i wes tu sie nie wk.urw.....mam nadzieje ze kuzde sa ..bo ..kuzwa ...roz.jebie cala bialorus a dla lukaszenki wyrwe glowe jak cos powie i nasr.am w szyje...
gepard
18.07.2011 r. 20:58:53
w du.pie ..mam te narzedzia .chodzi o fakt...i ja jestm .budowlanicem ..i zyje z tego ..i daje rade..a ze zycie jest po.jebane ze tobie robia a ty robisz innym..zeby powiazac koniec z konicem....mam jeszcze jedna .chate w polsce do remontu kuzwa nic nie powiem ...wezme ich ale ..se odlicze ..z nawiazka pzypilnuje tym razem ...bo na rodzinie nie mozna polegac ..mi tez nic latwo nie przychodzi..i nie nawidze wydawac kasy .na to ze ktos mysli ze dlamnie takie narzedzia to nic..czemu ci po.jebanicy mysla ze jak ktos ma ..to niezaluje nawet piep.szonej metrowki ..ja zawsze wiem co mam i gdzie mam nie nawidze jak czegos nie ma...
gepard
18.07.2011 r. 21:02:24
a wszystkie ruskie to wszy..co do jednego..nienawidza nas jak my ich..zawsze tak bylo i bedzie..wiec nie porownuje setek tysiecy tylko miljony..
Gabriel
19.07.2011 r. 07:52:44
Na to pytanie powinnaś sobie sama odpowiedzieć
Gabriel
19.07.2011 r. 14:21:26
I jaka jest odpowiedź??
Gepard
19.07.2011 r. 20:14:08
klamac to kazdy klamie umie...ale jak nas oklamuja ..to juz wielkie to juz my jestesmy mocno poszkodowani..i po chu.j taki temat ..
Gepard
19.07.2011 r. 20:20:17
nie zesr.aj sie zwrazenia o ...trzeba bylo podac temat ..ilu tu jest co nie klamie...
Gepard
19.07.2011 r. 20:26:16
to po tem bedzie zmiana i bedziesz podemna
Gepard
19.07.2011 r. 20:37:19
to .teraz trzymaj sie zdala ..lepiej bo mecza ogladam... jeszcze ci sie dostanie
gepard
01.08.2011 r. 03:51:30
dlaczego lodzie klamia.... ..to wsadze c kit od wczoraj przej,balem ....z jakies 700funtow....wszyscy nowia ze mi nie mozna oic,,ale ja to wiem,,,tylko ja jezdze jagiem i sr kupilem latem czapke zimowa z szynszyli ....bo mi pasowala do samochodu no naprawde nie moge pic..bede uwas w srode ..w nocy jedno pewne ze bede w stalowej woli musze zawiesc tam swoja towarzyszke podrozy ..kuzde co ona zemno sie ma
Dlaczego ludzie kłamią?
zeby utrzymac sie na powierzchni..teraz bez przekretow ..nie da sie zyc..chyba ze dostaniesz spadek albo wygrasz w totka..tylko tacy ludzie nie klamia co nie martwia sie o swoja przyszlosc ci co walcza jeszcze ..musza klamac konbinowac ..zycie jest porypane ..
po co maja klamac jak maja wszystko w .du.pie ....wtedy mozna zyc uciwie..bo nic innego nie maja do roboty...
wkurzony jestem pisze z kuplem ..ruskie juz skaczyli budowe ..narzedzia moje ..gdzies przepadly..braciak mial pilnowac..z nim kontaktu nie mam siedzi na parafi w minisku ..i wes tu sie nie wk.urw.....mam nadzieje ze kuzde sa ..bo ..kuzwa ...roz.jebie cala bialorus a dla lukaszenki wyrwe glowe jak cos powie i nasr.am w szyje...
w du.pie ..mam te narzedzia .chodzi o fakt...i ja jestm .budowlanicem ..i zyje z tego ..i daje rade..a ze zycie jest po.jebane ze tobie robia a ty robisz innym..zeby powiazac koniec z konicem....mam jeszcze jedna .chate w polsce do remontu kuzwa nic nie powiem ...wezme ich ale ..se odlicze ..z nawiazka pzypilnuje tym razem ...bo na rodzinie nie mozna polegac ..mi tez nic latwo nie przychodzi..i nie nawidze wydawac kasy .na to ze ktos mysli ze dlamnie takie narzedzia to nic..czemu ci po.jebanicy mysla ze jak ktos ma ..to niezaluje nawet piep.szonej metrowki ..ja zawsze wiem co mam i gdzie mam nie nawidze jak czegos nie ma...
a wszystkie ruskie to wszy..co do jednego..nienawidza nas jak my ich..zawsze tak bylo i bedzie..wiec nie porownuje setek tysiecy tylko miljony..
Na to pytanie powinnaś sobie sama odpowiedzieć
I jaka jest odpowiedź??
klamac to kazdy klamie umie...ale jak nas oklamuja ..to juz wielkie to juz my jestesmy mocno poszkodowani..i po chu.j taki temat ..
nie zesr.aj sie zwrazenia
o ...trzeba bylo podac temat ..ilu tu jest co nie klamie...
to po tem bedzie zmiana i bedziesz podemna
to .teraz trzymaj sie zdala ..lepiej bo mecza ogladam...
jeszcze ci sie dostanie
dlaczego lodzie klamia....
..to wsadze c kit od wczoraj przej,balem ....z jakies 700funtow....wszyscy nowia ze mi nie mozna oic,,ale ja to wiem,,,tylko ja jezdze jagiem i sr kupilem latem czapke zimowa z szynszyli ....bo mi pasowala do samochodu no naprawde nie moge pic..bede uwas w srode ..w nocy jedno pewne ze bede w stalowej woli musze zawiesc tam swoja towarzyszke podrozy ..kuzde co ona zemno sie ma