czemu ty mnie musisz gnebic ..przeciesz tak naprawde ja ci nic nie zrobilem ...uwierz mi ze moge ale nigdy tego nie zrobie bo .....sam nie wiem czemu tak jak bym sie dowiedzial ze..potrzebujesz czegos ..wiesz dobrze ze ..pierwszy bym byl ..wiem wszystko o tobie ..i to mnie boli...ale..nie rozumiem siebie przez ciebie czemu nie umiem cie wykopac z mijej glowy.....
Gepard
30.10.2011 r. 11:32:18
i badz szczesliwa ..powalilas mnie..a uwierz mi zatko komu to sie zdarzamysle \\e jednak czujesz cos domnie skoro czujesz nienawisc to tez uczucie.i ciesze sie z tego bo nic nie czuje tylko czlowiek majac wszystko w .du.pie
ewan0545
30.10.2011 r. 12:49:15
Lubicie się użalać
ewan0545
30.10.2011 r. 14:16:29
Fil.to jest świat facetów
Gepard
30.10.2011 r. 15:19:13
Eliot w tym problem ze ku.rwa mam tyle osob kolo siebie ..ktorzy mi naprawde chca dobrze ...a ku.rwa jestem samotny....wszystko moge dotknac ..ale jest problem po co....mysle ze juz z tego wszystkiego ..mi sie kur.was tej milosci juz odechcialo.. serio mowie ...
Gepard
30.10.2011 r. 15:22:17
co ty tylko o swojej mause gadasz...a golisz choc juz jak gadasz
Gepard
30.10.2011 r. 15:26:21
no co spytac sie nie moge juz swinia jestem a ja tak o kolezenisku sie spytalem
Gepard
30.10.2011 r. 15:31:15
no i oczym z wami kobietami tu gadac na powaznie jak wy ..nawet o myszkach swoich opwiadac nie chcecie...
oj tam, jak się człowiek uprze, to zobaczy
czemu ty mnie musisz gnebic ..przeciesz tak naprawde ja ci nic nie zrobilem ...uwierz mi ze moge ale nigdy tego nie zrobie bo .....sam nie wiem czemu tak jak bym sie dowiedzial ze..potrzebujesz czegos ..wiesz dobrze ze ..pierwszy bym byl ..wiem wszystko o tobie ..i to mnie boli...ale..nie rozumiem siebie przez ciebie czemu nie umiem cie wykopac z mijej glowy.....
i badz szczesliwa ..powalilas mnie..a uwierz mi zatko komu to sie zdarzamysle \\e jednak czujesz cos domnie skoro czujesz nienawisc to tez uczucie.i ciesze sie z tego bo nic nie czuje tylko czlowiek majac wszystko w .du.pie
Lubicie się użalać
Fil.to jest świat facetów
Eliot w tym problem ze ku.rwa mam tyle osob kolo siebie ..ktorzy mi naprawde chca dobrze ...a ku.rwa jestem samotny....wszystko moge dotknac ..ale jest problem po co....mysle ze juz z tego wszystkiego ..mi sie kur.was tej milosci juz odechcialo..
serio mowie ...
co ty tylko o swojej mause gadasz...a golisz choc juz jak gadasz
no co spytac sie nie moge juz swinia jestem a ja tak o kolezenisku sie spytalem
no i oczym z wami kobietami tu gadac na powaznie jak wy ..nawet o myszkach swoich opwiadac nie chcecie...