ale.....jak wytłumaczycie mężczyzne który przy każdym spotkaniu całuje na przywitanie, otwiera drzwi i puszcza przodem. Jest miły, subtelny, kulturalny. Ma swoje zdanie, niekiedy różniące sie od Twojego....potrafi słuchać, doradzić, pocieszyć...nie udaje nadzbyt bystrego niz w rzeczywistosci jest...w przeciwienstwie do niektórych panów...np....z forum;P
gepard
12.07.2011 r. 17:44:01
kuzde jakie idealy..oczym wy gadacie nacpaliscie sie czy jeszcze chlejecie wtorek juz dosyc chlania
gepard
12.07.2011 r. 17:48:13
wlasnie facet to sruba ..kobieta to nakretka musi wszystko pasowac na gwincie ..a jak kto na chama wkreca ..nie patrzac na gwint to i tak go.wno z tego bedzie.. ale ja na wszystkie nakretki pasuje ..jestem uniwersalny
gepard
12.07.2011 r. 17:54:10
to wlocha se wez kuzde ci to sra.ja ...i mongoly nie lepiej..kuzde nawet jak sniadanie jedza..
gepard
12.07.2011 r. 17:58:05
o przynajmniej patryjotka jestes ... ....jeszcze z ciebie beda ludzie ...moze kiedys bedziesz tak madra jak ja
gepard
12.07.2011 r. 18:02:23
trzeba byc inteligentnym zeby nie zbierac doswiadczen zyciowych...komu bieda na glowe jest potrzebna
gepard
12.07.2011 r. 18:09:37
kurde ja zrzucilem drzewo na swego kurde do polowy pomalowany na fioletowo .. i ty jeszcze narzekasz...
gepard
12.07.2011 r. 18:19:48
od fiu.tka jeszcze by sie odbil..i jeszcze w glowe bym dostal .. ...to bez takich mi tu
gepard
12.07.2011 r. 18:31:44
lo kurde normalnie dzwik ..ja stoje na dachu ..i tylko zaczepiam linke ..braciak przywiazuje ..krokwie do linki a ja .. chyc i wciagam ..a jak fajna laska idzie chodnikiem to nawet 4ry na raz moge wciagnac ..ostatnio zatrudnilismy jedna zeby ..chodzila caly czas w ta i spowrotem ....musimy robote podgonic .....i glowka pracuje .. ..wiesz ..i jak tak caly tydzien te drzewo powciagam ..to ..jak bym caly czas sex uprawial...tak ..wymeczony jest i po co mi kobieta
gepard
12.07.2011 r. 18:43:54
ale po co mi miljardy ..kurde ..to jak rak ..dla mnie ...dlugo bym nie pozyl..na wszystko musi byc czas...a ja jeszcze tyle chce zobaczyc ... ..temu nie gram w lottka ..kuzde 160 miljonow funtow bylo do wygrania ..to zabujstwo..
gepard
12.07.2011 r. 18:52:59
uciekaj ..nie przychodz do tej przyjaciolki .widzisz jaka ty naiwna jestes ..wznosisz go pod niebiosa .//ale to ch.uj jest..meda ..ciota ..mowisz daje ci do zrozumienia...ale nie mysli o tym ze zniszczy siebie zone i dzieci i ciebie...tylko o tym jak ci zapakowac ...zaplaczecie wszyscy razem ...po co ci to..
gepard
12.07.2011 r. 18:57:40
jeszcze kolezanka ..kolezance .moze ty kinga na aniolka tylko wygladasz ...bo moim zdaniem zebys szanowala ..ja to bys jej powiedziala ..w czym rzecz ..albo ..przynajmniej temu scierwu.....
gepard
12.07.2011 r. 19:07:37
powiem ci jedno...zaufaj mi ..w pewnym sensie mialem podobna sytuacje ze wbijalem se na chama do glowy ze..bedzie dobrze ..a co ma byc to ..bedzie ..mam gdzie mieszkac ..i zglodu nie padniemy ..ale to jest chore myslenie..nigdy sobie nie spojzysz w oczy ..jak rozbijesz rodzine....i tak razem byscie nie byli za duzo bylo by pretesji ..czyja to wina ..on i tak by tesknil za dziecimi....moze by pogodzil sie z zona ..tak czt tak ..ty dostala bys kopa ..w du.psko..i ty bys byla wszystkiemu winna ..i twoja kolezanka naplula by ci w twarz..radze ci ..nie chodz do niej ..bo chyba tam chodzisz mysle bo chcesz
gepard
12.07.2011 r. 19:13:58
mam nadzieje ze twoja kolezanka jest troche bardziej od ciebie inteligentniejsza i wyczaji baze....bo widze ze jak ty sama kopa od zycia nie dostaniesz to ..nie uwierzysz..no model ludzki tak ma ...niby piszemy tu do rzeczy ..ale ch.uj kto slucha....bo jestesmy najmadrzejsi...
gepard
12.07.2011 r. 19:22:22
a skad ty wiesz czy on jeszcze nie mysli o innej... ..czujesz sie wybrana...nie sadze ze cie kocha za inteligencjie...no daj mi pomyslec za co cie mozna kochac...na jeden wieczor....moze 2 wieczory..az staniesz sie mu balastem i mysle ze zmodrzeje bo co ty mozesz mu dac ..
gepard
12.07.2011 r. 19:33:15
sluchaj ..nie jestem zonaty nie mam dzieci .ale slyszalem .od jednej osoby ..ktora szanuje ..to ..gepard milosci nie ma to zludzenie sa tylko dzieci dla ktorych zrobisz wszystko....i mysle ze ma racje ..to nie masz szans..a ona jest matka jego dzieci ..i jej zebys sie zes.rala nie przebijesz..mozesz tylko ja pograzyc z nie nawisci bo ..juz na starcie przegralas ....ale ..wiesz co ...chcesz byc ta co mysli ze jest cwana .prosze bardzo ...twoje zycie ..
gepard
12.07.2011 r. 19:34:19
wroclaw .. bylem mam tam znajomych ..ale malo pamietam.
AGATA
12.07.2011 r. 19:36:55
Kinga a co Ty mozesz mu dac takiego wyjatkowego????
i nie mow, ze jestes jej przyjaciólka
ladna mi przyjaciólka z ciebie, brak słow
gepard
12.07.2011 r. 19:43:39
Aj Agatko jeszcze mloda naiwna ..nikt nie jest doskonaly..nie bede jej ocenial bo jeszcze ma zamiar..dopiero cos zrobic ..ja wiem ze jestem scierwo bo ..jestem stary i glupi ..ale 2 razy tych samych bledow nie popelniam..a napewno nie sr.am na swoim podworku....tego nawet do glowy nie biore..
AGATA
13.07.2011 r. 15:26:11
od kilku dni jestem u mojej przyjaciółki(to jej mąż tak bardzo zapadł mi w serce)mają 2 dzieci małe.on pracuje bardzo długo.ona wychowuje dzieci .zajmuje się domem.Ten mężczyzna urzekł mnie nie tylko tym ze jest bardzo przystojny.wysoki dla mnie wymarzonym mężczyzną ale tym jak traktuje moją kolezankę a swoją zonę.robi zakupy.pomaga jej w domu przy dzieciach.zawsze przepuszcza ją pierwszą nawet w domu.wysłuchuje jej narzekań .pociesza.widze ogromny szacunek i troskę o dom o rodzinę chociaz mam mu do zarzucenia to ze daje mi do zrozumienia ze chętnie by się ze mną przespał.
Kinga napisalas wczoraj o 18.46
AGATA
13.07.2011 r. 15:44:23
Jasku nie czytasz a piszesz to nie o mnie chodzi
tak pisala Kinga, j tylko zacytowalam jej slowa
gepard
17.07.2011 r. 10:21:25
na cale zycie w realu eybil bym ci te uczucie z glowy w kilka dni..;......)
gepard
17.07.2011 r. 10:30:22
ale ty sadzisz ze z nim sie przekimasz ..i juz bedzie jak w bajce ..zakoniczenie ...powiem ci jedno .. w dzien zaplaczesz ..w nocy spac nie bedziesz mogla jak masz sumienie.....mowie ci nie jestes jeszcze meda ....bo myslisz i sie wachasz to ...jak chcesz mozesz do mnie zadzwonic
gepard
17.07.2011 r. 10:42:29
dobra masz racje sylwia ..to idz kinga ..ja potem pociesze kolezanke
gepard
17.07.2011 r. 11:34:56
kinga ..a gdzie takie //loty sa dziuewczynko ty mazysz i wiem juz ze banialuki sadzisz
gepard
17.07.2011 r. 15:23:22
sluchaj ..nie o to mi chodzilo mnie sam wyjazd do polski..bedzie kosztowalgdzies 500 funtow w jedna strone..bez atrakcji. ..a chodzilo mi o to ze ..ona za 1000 zloty i .hotel..podkresla jak on ja kocha .
gepard
17.07.2011 r. 16:16:19
sylwia myslisz ze ja wierze co ta smarkula gada...ona nawiedzona jest....troche pomysl...to nie kosztuje....jedzie z codzym chlopem..na wczasy ..a zona jego musi byc blondynka ..moze jeszcze na jej koszt i nikt nic nie wie ...wszyscy zadowoleni...jak w bajce tylko ze ja w bajki nie wierze
gepard
17.07.2011 r. 16:20:06
i w du.pie mam ..zazdr.osc..bo ja mieszkam w pieknym kraju...a jezdze do ..polski gdzie tak naprawde oprucz ..pieknych kobiet nic niema..tylko korki ..i dziurawe drogi...
gepard
17.07.2011 r. 16:30:03
no nie przejezdzalem..a i wsklepie bylem..po ..nie no jest co ogloadac ..tylko ja juz prawie wszystko widzialem...tylko chce zobaczyc te gore ..co iwonka kiedys mi pisala ..ze tam jakies coda sie dzieja pojade sprawdze..i tak mi po drodze..potem bedzie..jak bede jechal do gdanska
ale.....jak wytłumaczycie mężczyzne który przy każdym spotkaniu całuje na przywitanie, otwiera drzwi i puszcza przodem. Jest miły, subtelny, kulturalny. Ma swoje zdanie, niekiedy różniące sie od Twojego....potrafi słuchać, doradzić, pocieszyć...nie udaje nadzbyt bystrego niz w rzeczywistosci jest...w przeciwienstwie do niektórych panów...np....z forum;P
kuzde jakie idealy..oczym wy gadacie nacpaliscie sie czy jeszcze chlejecie
wtorek juz dosyc chlania
wlasnie facet to sruba ..kobieta to nakretka musi wszystko pasowac na gwincie ..a jak kto na chama wkreca ..nie patrzac na gwint to i tak go.wno z tego bedzie..
ale ja na wszystkie nakretki pasuje ..jestem uniwersalny
to wlocha se wez kuzde ci to sra.ja ...i mongoly nie lepiej..kuzde nawet jak sniadanie jedza..
o przynajmniej patryjotka jestes ...
....jeszcze z ciebie beda ludzie
...moze kiedys bedziesz tak madra jak ja
trzeba byc inteligentnym zeby nie zbierac doswiadczen zyciowych...komu bieda na glowe jest potrzebna
kurde ja zrzucilem drzewo na swego kurde do polowy pomalowany na fioletowo ..
i ty jeszcze narzekasz...
od fiu.tka jeszcze by sie odbil..i jeszcze w glowe bym dostal ..
...to bez takich mi tu
lo kurde normalnie dzwik ..ja stoje na dachu ..i tylko zaczepiam linke ..braciak przywiazuje ..krokwie do linki a ja ..
chyc i wciagam ..a jak fajna laska idzie chodnikiem to nawet 4ry na raz moge wciagnac ..ostatnio zatrudnilismy jedna zeby ..chodzila caly czas w ta i spowrotem ....musimy robote podgonic
.....i glowka pracuje ..
..wiesz ..i jak tak caly tydzien te drzewo powciagam ..to ..jak bym caly czas sex uprawial...tak ..wymeczony jest
i po co mi kobieta
ale po co mi miljardy ..kurde ..to jak rak ..dla mnie ...dlugo bym nie pozyl..na wszystko musi byc czas...a ja jeszcze tyle chce zobaczyc ...
..temu nie gram w lottka ..kuzde 160 miljonow funtow bylo do wygrania ..to zabujstwo..
uciekaj ..nie przychodz do tej przyjaciolki .widzisz jaka ty naiwna jestes ..wznosisz go pod niebiosa .//ale to ch.uj jest..meda ..ciota ..mowisz daje ci do zrozumienia...ale nie mysli o tym ze zniszczy siebie zone i dzieci i ciebie...tylko o tym jak ci zapakowac ...zaplaczecie wszyscy razem ...po co ci to..
jeszcze kolezanka ..kolezance .moze ty kinga na aniolka tylko wygladasz ...bo moim zdaniem zebys szanowala ..ja to bys jej powiedziala ..w czym rzecz ..albo ..przynajmniej temu scierwu.....
powiem ci jedno...zaufaj mi ..w pewnym sensie mialem podobna sytuacje ze wbijalem se na chama do glowy ze..bedzie dobrze ..a co ma byc to ..bedzie ..mam gdzie mieszkac ..i zglodu nie padniemy ..ale to jest chore myslenie..nigdy sobie nie spojzysz w oczy ..jak rozbijesz rodzine....i tak razem byscie nie byli za duzo bylo by pretesji ..czyja to wina ..on i tak by tesknil za dziecimi....moze by pogodzil sie z zona ..tak czt tak ..ty dostala bys kopa ..w du.psko..i ty bys byla wszystkiemu winna ..i twoja kolezanka naplula by ci w twarz..radze ci ..nie chodz do niej ..bo chyba tam chodzisz mysle bo chcesz
mam nadzieje ze twoja kolezanka jest troche bardziej od ciebie inteligentniejsza i wyczaji baze....bo widze ze jak ty sama kopa od zycia nie dostaniesz to ..nie uwierzysz..no model ludzki tak ma ...niby piszemy tu do rzeczy ..ale ch.uj kto slucha....bo jestesmy najmadrzejsi...
a skad ty wiesz czy on jeszcze nie mysli o innej...
..czujesz sie wybrana...nie sadze ze cie kocha za inteligencjie...no daj mi pomyslec za co cie mozna kochac...na jeden wieczor....moze 2 wieczory..az staniesz sie mu balastem i mysle ze zmodrzeje bo co ty mozesz mu dac ..
sluchaj ..nie jestem zonaty nie mam dzieci .ale slyszalem .od jednej osoby ..ktora szanuje ..to ..gepard milosci nie ma to zludzenie sa tylko dzieci dla ktorych zrobisz wszystko....i mysle ze ma racje ..to nie masz szans..a ona jest matka jego dzieci ..i jej zebys sie zes.rala nie przebijesz..mozesz tylko ja pograzyc z nie nawisci bo ..juz na starcie przegralas ....ale ..wiesz co ...chcesz byc ta co mysli ze jest cwana .prosze bardzo ...twoje zycie ..
wroclaw ..
bylem mam tam znajomych ..ale malo pamietam.
Kinga a co Ty mozesz mu dac takiego wyjatkowego????
i nie mow, ze jestes jej przyjaciólka
ladna mi przyjaciólka z ciebie, brak słow
Aj Agatko jeszcze mloda naiwna ..nikt nie jest doskonaly..nie bede jej ocenial bo jeszcze ma zamiar..dopiero cos zrobic ..ja wiem ze jestem scierwo bo ..jestem stary i glupi ..ale 2 razy tych samych bledow nie popelniam..a napewno nie sr.am na swoim podworku....tego nawet do glowy nie biore..
od kilku dni jestem u mojej przyjaciółki(to jej mąż tak bardzo zapadł mi w serce)mają 2 dzieci małe.on pracuje bardzo długo.ona wychowuje dzieci .zajmuje się domem.Ten mężczyzna urzekł mnie nie tylko tym ze jest bardzo przystojny.wysoki dla mnie wymarzonym mężczyzną ale tym jak traktuje moją kolezankę a swoją zonę.robi zakupy.pomaga jej w domu przy dzieciach.zawsze przepuszcza ją pierwszą nawet w domu.wysłuchuje jej narzekań .pociesza.widze ogromny szacunek i troskę o dom o rodzinę chociaz mam mu do zarzucenia to ze daje mi do zrozumienia ze chętnie by się ze mną przespał.
Kinga napisalas wczoraj o 18.46
Jasku nie czytasz a piszesz to nie o mnie chodzi
tak pisala Kinga, j tylko zacytowalam jej slowa
na cale zycie w realu eybil bym ci te uczucie z glowy w kilka dni..;......)
ale ty sadzisz ze z nim sie przekimasz ..i juz bedzie jak w bajce ..zakoniczenie ...powiem ci jedno .. w dzien zaplaczesz ..w nocy spac nie bedziesz mogla jak masz sumienie.....mowie ci nie jestes jeszcze meda ....bo myslisz i sie wachasz to ...jak chcesz mozesz do mnie zadzwonic
dobra masz racje sylwia ..to idz kinga ..ja potem pociesze kolezanke
kinga ..a gdzie takie //loty sa dziuewczynko ty mazysz i wiem juz ze banialuki sadzisz
sluchaj ..nie o to mi chodzilo mnie sam wyjazd do polski..bedzie kosztowalgdzies 500 funtow w jedna strone..bez atrakcji.
..a chodzilo mi o to ze ..ona za 1000 zloty i .hotel..podkresla jak on ja kocha .
sylwia myslisz ze ja wierze co ta smarkula gada...ona nawiedzona jest....troche pomysl...to nie kosztuje....jedzie z codzym chlopem..na wczasy ..a zona jego musi byc blondynka ..moze jeszcze na jej koszt i nikt nic nie wie ...wszyscy zadowoleni...jak w bajce tylko ze ja w bajki nie wierze
i w du.pie mam ..zazdr.osc..bo ja mieszkam w pieknym kraju...a jezdze do ..polski gdzie tak naprawde oprucz ..pieknych kobiet nic niema..tylko korki ..i dziurawe drogi...
no nie przejezdzalem..a i wsklepie bylem..po
..nie no jest co ogloadac ..tylko ja juz prawie wszystko widzialem...tylko chce zobaczyc te gore ..co iwonka kiedys mi pisala ..ze tam jakies coda sie dzieja pojade sprawdze..i tak mi po drodze..potem bedzie..jak bede jechal do gdanska
ktorego sierpniabedziesz tam..