dlaczego jesli kochacie zony.dziewczyny (tak mówicie)ze nie zamienilibyscie na zadną inną .dajecie innej kobiecie do zrozumienia ze wam sie podoba?nie pojmuje.
Wytłumaczcie mi to.
gepard
11.07.2011 r. 18:39:52
bo my nie jestesmy egoistami ..kochamy waswszystkie
gepard
11.07.2011 r. 18:46:05
a to juz inna bajka...ale niech se kocha tylko nie zaraza innych swoja miloscia
gepard
11.07.2011 r. 18:50:36
mezszczyzi zawsze mieli maja..i beda mieli lepiej.. ....juz taki jest wasz los kobiety..ze wy tylko przynas dobrze wygladacie
gepard
11.07.2011 r. 18:53:45
no juz jak tak prosisz to //dam sie postawic przy tobie ..jakiegos wieczoru
gepard
11.07.2011 r. 19:01:54
nie mam .. .i jestem cham ..nie umiem gotowac..zero romantyzmu.. ....same zalety mam
gepard
11.07.2011 r. 19:07:48
jak sie gotowac nauczysz to bedzie ,,,,ale ja nie z tych latwych jestem ..jestem religijny..i jak chcesz ,,ze mna zwiazek budowac to z 2 tygodnie ..musimy pisac na gg a juz potem o slubie mozesz mi wspomniec
gepard
11.07.2011 r. 19:14:04
a to do pazdziernika musimy z soba pisac... ....i chce z bialego zlota...dobra ide brzuszek chodowac ..glodny jestem
gepard
11.07.2011 r. 19:19:27
to kup mi cos slodkiego
Gabriel
11.07.2011 r. 19:27:39
To że facet ma żonę to nie znaczy że przestają mu się podobać inne...
Tak samo to że facet daje innej odczuć że się mu podoba nie znaczy że chce dla niej zostawić żonę...
Gabriel
13.07.2011 r. 01:59:02
ja nie mówię o mąceniu w głowie... Ja np. gdy mam dziewczynę jakoś nie ślepnę i widzę innych ludzi, kobiety również...
Gdy jest to znajoma to daję jej odczuć że uważam ją za atrakcyjną a czasem mówię wprost że mi się podoba jednak staram się to robić w taki sposób by nie dawać jej do zrozumienia że ma szanse na coś więcej...
Czy zwykłe zwrócenie uwagi np. na nową bluzkę i powiedzenie kobiecie że świetnie w niej wygląda lub na nową fryzurę mówiąc że jej pasuje jest mąceniem kobiecie w głowie??
Gabriel
13.07.2011 r. 02:03:07
Ja takie zachowanie uważam za zwykły komplement który ma sprawić że ta osoba lepiej się poczuje widząc że ktoś dostrzega jej starania...
To wy czasem mylnie interpretujecie nasze zachowanie...
A robicie to bo w główkach macie zakorzenione stereotypy gdzie facet to te zwierze co lubi polować na was i jak tylko jakąś upoluje to zaraz rozgląda się za następną ofiarą...
Może gdybyście Zauważyły faceta jak człowieka który może być monogamistą to nie robiłybyście sobie nadziei na więcej widząc że facet jest w związku z inną kobietą...
Gabriel
13.07.2011 r. 02:08:55
Kingo... Jeśli angażujesz się w znajomość z facetem wiedząc że ten ma żonę lub dziewczynę to za rozczarowanie możesz winić samą siebie... Bo szanse na to że ten związek ma szanse powodzenia są takie same jak na to że dzisiejszej nocy spadnie meteoryt który nabije mi guza na głowie
Taki facet to:
-Albo chce tylko cię pokokietować,
-Albo chce zaciągnąć cię do łóżka i zostawić,
-Albo szuka kochanki na dłużej lecz nie odejdzie od żony
-Albo zostawi dla ciebie żonę, lecz po pewnym czasie ty również się mu znudzisz i zrobi ci to samo co zrobił żonie czyli znajdzie sobie inną i cię dla niej zostawi...
Robert
13.07.2011 r. 04:09:44
oo masakra , co to za pytanie : ) jakieś trudniejsze mogło by być : )
BO
... Facet zawsze by chciał a nie zawsze może (szuka : ) ) ,
... Kobieta nie zawsze che ale zawsze morze (znalazła )
R.
gepard
13.07.2011 r. 17:44:04
pewnie ..mwza swojej kolezanki balamuci .....
glladi2009
17.07.2011 r. 23:19:57
powiem tak za szczerosc i oddanie jednej kobiecie wczesniej czy puzniej niestety musimy placic wysoka cene i facet po takim doswiadczeniu na przyszlosc nie popelnia juz tego bledu
AGATA
17.07.2011 r. 23:47:04
no cóż uczymy sie na błędach
AGATA
18.07.2011 r. 00:04:57
Mialam na mysli fakt, ze jak sie kiedys sparzymy, zawiedzie nas ukochana osoba to w nowym związku bardziej uwazamy, jestesmy bardziej niufni i ostrożni
glladi2009
18.07.2011 r. 19:38:16
nie podzielam waszego zdania.....choc bardzo sie staram bo pewnie tak bylo by latwiej ale nie potrafie tocze regularne wewnetrzne walki i niestety przegrywam ale bede sie nadal staral
scorpione
23.07.2011 r. 23:35:51
Odrzuciłem pokusę napisania wywodu nie do końca zgodnego z moimi przekonaniami i mamy oto:
Jeżeli Kocham, Szanuję, Nie zamienię na Inną (co znaczy -Jestem Wierny) - postaram się nie okazywać tego, że inna mi się podoba - Nie oszukuję jednak sam siebie iż zostałem zaślepiony przez miłość do stopnia, który odebrał mi zdolność widzenia piękna i poczucie estetyki chyba, że co daj Boże - ma miejsce - nie widzę nic poza partnerką (TAK BYM CHCIAŁ)
Bartosz
25.07.2011 r. 11:22:00
Kinga z regoly faceci zakochani rozgladaja sie za innymi kobietami bo nie uwierzysz ale WIDZA W NICH SWOJA KOCHANKE CZY TEZ ZONE i robia to tylko dla skali porownawczej. Zaloty takie koncza sie z regoly na tym jak kobieta chce ulec i ulegnie bo biedak zrozumie ze tak naprawde to zedna wielka w tym wszyskim roznica
Bartosz
25.07.2011 r. 11:37:40
Ach ty mowisz o facecie w moim wieku ale bez mojego doswiadczenia, no pewnie ze jak ma mozliwpsc to chetnie z 21 letnia sobie pobryka, ogiery lubia to robic i nie jest to tajemnica, z regoly koncza sie takie sielanki szybko jak problemy rosna
Bartosz
25.07.2011 r. 11:49:07
Eliot Kinga to mloda dziewczyna , niech sie uczy tu na forum a nie na ulicy czy na skrobance u ginekologa
Bartosz
25.07.2011 r. 12:09:49
Kinga widze ze masz slicznego konia , czy to chlopiec czy dziewczynka, lubie konie , moj dziadek byl ULANEM
Bartosz
25.07.2011 r. 12:26:01
Wybacz Kinga musialem zle zrozumiec twe na wstepie pytanie, a pocieszac cie moge ile razy zachcesz, tylko przyczyny smutku nie jestem usunac w stanie
dlaczego jesli kochacie zony.dziewczyny (tak mówicie)ze nie zamienilibyscie na zadną inną .dajecie innej kobiecie do zrozumienia ze wam sie podoba?nie pojmuje.
Wytłumaczcie mi to.
bo my nie jestesmy egoistami ..kochamy waswszystkie
a to juz inna bajka...ale niech se kocha tylko nie zaraza innych swoja miloscia
mezszczyzi zawsze mieli maja..i beda mieli lepiej..
....juz taki jest wasz los kobiety..ze wy tylko przynas dobrze wygladacie
no juz jak tak prosisz to //dam sie postawic przy tobie ..jakiegos wieczoru
nie mam ..
.i jestem cham ..nie umiem gotowac..zero romantyzmu..
....same zalety mam
jak sie gotowac nauczysz to bedzie
,,,,ale ja nie z tych latwych jestem ..jestem religijny..i jak chcesz ,,ze mna zwiazek budowac to z 2 tygodnie ..musimy pisac na gg
a juz potem o slubie mozesz mi wspomniec
a to do pazdziernika musimy z soba pisac...
....i chce z bialego zlota...dobra ide brzuszek chodowac ..glodny jestem
to kup mi cos slodkiego
To że facet ma żonę to nie znaczy że przestają mu się podobać inne...
Tak samo to że facet daje innej odczuć że się mu podoba nie znaczy że chce dla niej zostawić żonę...
ja nie mówię o mąceniu w głowie... Ja np. gdy mam dziewczynę jakoś nie ślepnę i widzę innych ludzi, kobiety również...
Gdy jest to znajoma to daję jej odczuć że uważam ją za atrakcyjną a czasem mówię wprost że mi się podoba jednak staram się to robić w taki sposób by nie dawać jej do zrozumienia że ma szanse na coś więcej...
Czy zwykłe zwrócenie uwagi np. na nową bluzkę i powiedzenie kobiecie że świetnie w niej wygląda lub na nową fryzurę mówiąc że jej pasuje jest mąceniem kobiecie w głowie??
Ja takie zachowanie uważam za zwykły komplement który ma sprawić że ta osoba lepiej się poczuje widząc że ktoś dostrzega jej starania...
To wy czasem mylnie interpretujecie nasze zachowanie...
A robicie to bo w główkach macie zakorzenione stereotypy gdzie facet to te zwierze co lubi polować na was i jak tylko jakąś upoluje to zaraz rozgląda się za następną ofiarą...
Może gdybyście Zauważyły faceta jak człowieka który może być monogamistą to nie robiłybyście sobie nadziei na więcej widząc że facet jest w związku z inną kobietą...
Kingo... Jeśli angażujesz się w znajomość z facetem wiedząc że ten ma żonę lub dziewczynę to za rozczarowanie możesz winić samą siebie... Bo szanse na to że ten związek ma szanse powodzenia są takie same jak na to że dzisiejszej nocy spadnie meteoryt który nabije mi guza na głowie
Taki facet to:
-Albo chce tylko cię pokokietować,
-Albo chce zaciągnąć cię do łóżka i zostawić,
-Albo szuka kochanki na dłużej lecz nie odejdzie od żony
-Albo zostawi dla ciebie żonę, lecz po pewnym czasie ty również się mu znudzisz i zrobi ci to samo co zrobił żonie czyli znajdzie sobie inną i cię dla niej zostawi...
oo masakra , co to za pytanie : ) jakieś trudniejsze mogło by być : )
)
BO
... Facet zawsze by chciał a nie zawsze może (szuka : ) ) ,
... Kobieta nie zawsze che ale zawsze morze (znalazła
R.
pewnie ..mwza swojej kolezanki balamuci
.....
powiem tak za szczerosc i oddanie jednej kobiecie wczesniej czy puzniej niestety musimy placic wysoka cene i facet po takim doswiadczeniu na przyszlosc nie popelnia juz tego bledu
no cóż uczymy sie na błędach
Mialam na mysli fakt, ze jak sie kiedys sparzymy, zawiedzie nas ukochana osoba to w nowym związku bardziej uwazamy, jestesmy bardziej niufni i ostrożni
nie podzielam waszego zdania.....choc bardzo sie staram bo pewnie tak bylo by latwiej ale nie potrafie tocze regularne wewnetrzne walki i niestety przegrywam ale bede sie nadal staral
Odrzuciłem pokusę napisania wywodu nie do końca zgodnego z moimi przekonaniami i mamy oto:
- Nie oszukuję jednak sam siebie iż zostałem zaślepiony przez miłość do stopnia, który odebrał mi zdolność widzenia piękna i poczucie estetyki
chyba, że co daj Boże - ma miejsce - nie widzę nic poza partnerką
(TAK BYM CHCIAŁ)
Jeżeli Kocham, Szanuję, Nie zamienię na Inną (co znaczy -Jestem Wierny) - postaram się nie okazywać tego, że inna mi się podoba
Kinga z regoly faceci zakochani rozgladaja sie za innymi kobietami bo nie uwierzysz ale WIDZA W NICH SWOJA KOCHANKE CZY TEZ ZONE i robia to tylko dla skali porownawczej. Zaloty takie koncza sie z regoly na tym jak kobieta chce ulec i ulegnie bo biedak zrozumie ze tak naprawde to zedna wielka w tym wszyskim roznica
Ach ty mowisz o facecie w moim wieku ale bez mojego doswiadczenia, no pewnie ze jak ma mozliwpsc to chetnie z 21 letnia sobie pobryka, ogiery lubia to robic i nie jest to tajemnica, z regoly koncza sie takie sielanki szybko jak problemy rosna
Eliot Kinga to mloda dziewczyna , niech sie uczy tu na forum a nie na ulicy czy na skrobance u ginekologa
Kinga widze ze masz slicznego konia , czy to chlopiec czy dziewczynka, lubie konie , moj dziadek byl ULANEM
Wybacz Kinga musialem zle zrozumiec twe na wstepie pytanie, a pocieszac cie moge ile razy zachcesz, tylko przyczyny smutku nie jestem usunac w stanie
Zuzia zgadzam sie z Tobą
skad takie stare przysłowia znasz
Kinga a w jakim wieku ten twoj facet jest ???