to mowisz kinga nie chcesz starego pijaka ..no ale ja gazet nie czytam..
gepard
11.07.2011 r. 11:24:42
oj bylem jeszcze wczoraj ..teraz nie pije i pijakow nie nawidze... ..przeciesz nie mieszcze sie w trwojej skali
gepard
11.07.2011 r. 11:27:50
kuzde jeszcze jaki ... ...normalnie jak bym w ciazy byl
gepard
11.07.2011 r. 11:35:07
e to ja ci wykladam serce na dloni a ty sie smiejesz ..kurde a jaki problem zachodowac dla ciebie brzuszek...mowisz lubisz brzuszki.....
_ _ _ _ _
11.07.2011 r. 11:39:37
widać że myślimy innymi kategoriami gotowanie, odkurzenie dywanu czy choćby zmywanie nie ma nic wspólnego z byciem \"kura domową\" jeśli kobieta ma swoje zdanie i nie jest tłamszona przez partnera nigdy nią nie zostanie, sprzątanie jest czynnością oczywistą i niezbędną(pomijając osoby lubujące się w syfie ) śniadanie, obiad i kolacja też nie są jakimiś odchyłami z kosmosu człowiek MUSI jeść, zatem co w tym złego że ludzie dzielą się obowiązkami, co jest złego we wspólnym posiłku??? z tą kurą to chyba na talerzu ...
_ _ _ _ _
11.07.2011 r. 11:44:40
strasznie mnie bawią dziewczyny szukające księcia które interesuje tylko własny wygląd i to czy jest przez faceta dostatecznie dobrze traktowana. czyt. jak księżniczka
związek to nie tylko podziw, rozpieszczanie i lans
niestety obecnie niewiele osób to zauważa, nawet gdy twierdzą że jest inaczej...
gepard
11.07.2011 r. 11:47:04
aj tam probujesz byc twarda .....ale mam rozmiekczacz...
gepard
11.07.2011 r. 11:51:54
ej spoj w gore tu jestem kurde gdzie ty patrzysz
_ _ _ _ _
11.07.2011 r. 11:52:19
błędne myślenie, wygląd nie ma to nic do rzeczy
to czy zainteresujesz kogoś osobowością zależy głównie od niej i pokroju osoby z jaką się stykasz jedynie od tego
to mowisz kinga nie chcesz starego pijaka ..no ale ja gazet nie czytam..
oj bylem jeszcze wczoraj ..teraz nie pije i pijakow nie nawidze...
..przeciesz nie mieszcze sie w trwojej skali
kuzde jeszcze jaki ...
...normalnie jak bym w ciazy byl
e to ja ci wykladam serce na dloni a ty sie smiejesz
..kurde a jaki problem zachodowac dla ciebie brzuszek...mowisz lubisz brzuszki.....
widać że myślimy innymi kategoriami
gotowanie, odkurzenie dywanu czy choćby zmywanie nie ma nic wspólnego z byciem \"kura domową\" jeśli kobieta ma swoje zdanie i nie jest tłamszona przez partnera nigdy nią nie zostanie, sprzątanie jest czynnością oczywistą i niezbędną(pomijając osoby lubujące się w syfie
) śniadanie, obiad i kolacja też nie są jakimiś odchyłami z kosmosu
człowiek MUSI jeść, zatem co w tym złego że ludzie dzielą się obowiązkami, co jest złego we wspólnym posiłku??? z tą kurą to chyba na talerzu ...
strasznie mnie bawią dziewczyny szukające księcia które interesuje tylko własny wygląd i to czy jest przez faceta dostatecznie dobrze traktowana. czyt. jak księżniczka
że jest inaczej...
związek to nie tylko podziw, rozpieszczanie i lans
niestety obecnie niewiele osób to zauważa, nawet gdy twierdzą
aj tam probujesz byc twarda
.....ale mam rozmiekczacz...
ej spoj w gore tu jestem
kurde gdzie ty patrzysz
błędne myślenie, wygląd nie ma to nic do rzeczy
to czy zainteresujesz kogoś osobowością zależy głównie od niej i pokroju osoby z jaką się stykasz
a ja mam nawet cycki
i nosisz czerwone staniki, wiem