Byłam singielką.Jestem w takim wieku że większość moich koleżanek już dawno wyszła za mąż mają dzieci.W końcu doszłam do wniosku że na mnie już też czas. Ale gdzie znaleźć tego jedynego.Ktoś mi poradził poszukać w necie odwiedziłam wiele stron aż w końcu trafiłam na stronkę www.e-randki.com i jest to strzał w dziesiątkę.
Kill Bill
07.07.2011 r. 16:01:31
ale ściema.
to tylko reklama innego portalu randkowego.
gepard
07.07.2011 r. 20:02:02
a pie.pszy banialuki.. . wystarczy zachowac swiadomosc tego ze to wirtual i juz mozna smialo oddac sie marzeniom
gepard
07.07.2011 r. 20:49:13
Romantyk
08.07.2011 r. 13:09:57
Jeśli kika znalał swoją dziewczynę przez portalu www.e-randki .com to na mkontakcie szuka przyjaciuół do rozmowy na forum.
Romantyk
08.07.2011 r. 13:10:44
Przepraszam za błąd przyjaciół do popisania na forum.
Byłam singielką.Jestem w takim wieku że większość moich koleżanek już dawno wyszła za mąż mają dzieci.W końcu doszłam do wniosku że na mnie już też czas. Ale gdzie znaleźć tego jedynego.Ktoś mi poradził poszukać w necie odwiedziłam wiele stron aż w końcu trafiłam na stronkę www.e-randki.com i jest to strzał w dziesiątkę.
ale ściema.
to tylko reklama innego portalu randkowego.
a pie.pszy banialuki..
. wystarczy zachowac swiadomosc tego ze to wirtual i juz mozna smialo oddac sie marzeniom
Jeśli kika znalał swoją dziewczynę przez portalu www.e-randki .com to na mkontakcie szuka przyjaciuół do rozmowy na forum.
Przepraszam za błąd przyjaciół do popisania na forum.