a w sumie o nic nowego... stęskniłem się za tobą więc zajrzałem nawój wątek
Gabriel
04.07.2011 r. 22:59:09
A co tam u pięknej koleżanki Ani długonogiej??
Gabriel
04.07.2011 r. 22:59:53
Nie wie cz miłe ale prawdziwe na pewno
...
04.07.2011 r. 23:01:14
Tęskni do starych znajomych, jakby jej młodzi nie wystarczali
Gabriel
04.07.2011 r. 23:03:01
a kto odszedł
Gabriel
04.07.2011 r. 23:04:40
Kropku...
Może ona woli dojrzałych znajomych i m jej nie odpowiadamy
Gabriel
04.07.2011 r. 23:05:15
A kogo nie ma??
Gabriel
04.07.2011 r. 23:09:37
ja i kropka tak ale pomięłaś pewnego mężcznę bo ... również jest tu długo...
Gabriel
04.07.2011 r. 23:10:45
Jest też Sylwia...
...
04.07.2011 r. 23:12:26
I Ania mimo nowego profilu jest tu od...
Gabriel
04.07.2011 r. 23:12:39
No przecież mówię że ... czyli zapomniałaś o kropku który jest tutaj znacznie dłużej niż ja
...
04.07.2011 r. 23:15:41
wiem, o tym nawet wróble ćwierkają... nawet napisałem co przy tej okazji myślę o Adminie...
...
04.07.2011 r. 23:20:44
pewnie jest (zadrosną) kobietą
...
04.07.2011 r. 23:24:40
nie, Admin...
...
04.07.2011 r. 23:32:07
Piszesz o marginesie... część ludzi odchodzi by nie ranić swoich partnerów (niektórzy znaleźli ich tutaj), część po prostu nie ma czasu na siedzenie na forum (ci czasem zaglądają)...
Gabriel
04.07.2011 r. 23:32:43
kobieto... ja nie udaję kogoś kim nie jestem a jak wczuwam że koś o robi o zaraz go olewam..
a co do rzucania wyzwiskami to masz to na myśli kogoś konkretnego...
...
04.07.2011 r. 23:35:40
niektórzy wszystko biorą ksobnie i mają ograniczone poczucie humoru...
...
04.07.2011 r. 23:39:16
Aniu, święta prawda... a inteligencja wcale nie jest tu niemile widziana. Fakt, że większość rozmów kończy się na seksie, nawet gdy zaczyna się od pogody czy religii, ale to takie forum...
...
04.07.2011 r. 23:45:32
jak ktoś woli być wroną niż sobą, to sam jest winien swojemu nieszczęściu
...
04.07.2011 r. 23:59:31
To nie jest rozkładanie rąk czy nóg. Forum ma charakter lekko erotyczny. Jeżeli chcesz rozmawiać o filozofii, wejdź na forum filozoficzne, jeżeli chcesz filtru od niskiego IQ zapraszam do mensy...
...
05.07.2011 r. 00:04:32
do siebie
...
05.07.2011 r. 00:08:29
mogę wpaść do Ciebie jak wolisz...
...
05.07.2011 r. 00:16:34
podoba mi się Twoja rada z przejżeniem postów pod kątem zarówno intelektualnym, jak i zabawowym (duża dawka humoru). Rzeczy śmieszne rzadko są wysoce intelektualne, choć humor intelektualny też istnieje. A grę słów czasem warto spróbować odczytać, nim się skasuje czyjegoś posta...
...
05.07.2011 r. 00:20:25
czasem piszemy serio, czasem z przymróżeniem oka... gdy temat jest przepełniony wulgaryzmami, sam chętnie go omijam... a świętych tu z pewnością nie ma
...
05.07.2011 r. 00:30:45
Twoja uwaga jest do moderatora... z osobą rzucającą ... można albo rozmawiać tym samym językiem albo wcale. Na pewno nie wzruszysz jej prośbą o czystośc języka. Możesz zgłosić post do Admina i gościu dostanie bana... po kilku banach będzie musiał założyć nowe konto... innej egzekucji prawa niestety tu nie ma, zatem po co szarpać sobie nerwy. Lepiej zachować energię na rzeczy, które mogą coś zmienić...
...
05.07.2011 r. 00:35:01
często tak robię. zorganizowałem tu nawet kilka powszechnych bojkotów osób istotnie przeginających. Tobie nie odpisywałem (tylko w Twoich tematach), bo kasowałaś moje posty, więc szkoda mi było czasu... I była to jedyna przyczyna...
...
05.07.2011 r. 00:44:09
Tematy dwa... drugi był odpowiedzią na Twój zarzut (odpisywałem w nowym temacie byś nie mogła wykasować - a jak nazwiesz ten założony przez Ciebie temat?). Nie szkalowałem, tylko pisałem prawdę. A do winy się nie poczuwam. Sama rozpoczęłaś wojnę, więc zbierasz jej rezultaty. Można się z kimś zgadzać lub nie, ale z kasowaniem postów przekroczyłaś pewną granicę przyzwoitości i nie widzę powodu bym na to nie zwrócił uwagi.
Witaj Ania
Eliot, obciąć Ci rogi?
stąd Ci tak nogi urosły
a w sumie o nic nowego... stęskniłem się za tobą więc zajrzałem nawój wątek
A co tam u pięknej koleżanki Ani długonogiej??
Nie wie cz miłe ale prawdziwe na pewno
Tęskni do starych znajomych, jakby jej młodzi nie wystarczali
a kto odszedł
Kropku...
Może ona woli dojrzałych znajomych i m jej nie odpowiadamy
A kogo nie ma??
ja i kropka tak ale pomięłaś pewnego mężcznę bo ... również jest tu długo...
Jest też Sylwia...
I Ania
mimo nowego profilu jest tu od...
No przecież mówię że ... czyli zapomniałaś o kropku który jest tutaj znacznie dłużej niż ja
wiem, o tym nawet wróble ćwierkają... nawet napisałem co przy tej okazji myślę o Adminie...
pewnie jest (zadrosną) kobietą
nie, Admin...
Piszesz o marginesie... część ludzi odchodzi by nie ranić swoich partnerów (niektórzy znaleźli ich tutaj), część po prostu nie ma czasu na siedzenie na forum (ci czasem zaglądają)...
kobieto... ja nie udaję kogoś kim nie jestem a jak wczuwam że koś o robi o zaraz go olewam..
a co do rzucania wyzwiskami to masz to na myśli kogoś konkretnego...
niektórzy wszystko biorą ksobnie i mają ograniczone poczucie humoru...
Aniu, święta prawda... a inteligencja wcale nie jest tu niemile widziana. Fakt, że większość rozmów kończy się na seksie, nawet gdy zaczyna się od pogody czy religii, ale to takie forum...
jak ktoś woli być wroną niż sobą, to sam jest winien swojemu nieszczęściu
To nie jest rozkładanie rąk czy nóg. Forum ma charakter lekko erotyczny. Jeżeli chcesz rozmawiać o filozofii, wejdź na forum filozoficzne, jeżeli chcesz filtru od niskiego IQ zapraszam do mensy...
do siebie
mogę wpaść do Ciebie jak wolisz...
podoba mi się Twoja rada z przejżeniem postów pod kątem zarówno intelektualnym, jak i zabawowym (duża dawka humoru). Rzeczy śmieszne rzadko są wysoce intelektualne, choć humor intelektualny też istnieje. A grę słów czasem warto spróbować odczytać, nim się skasuje czyjegoś posta...
czasem piszemy serio, czasem z przymróżeniem oka... gdy temat jest przepełniony wulgaryzmami, sam chętnie go omijam... a świętych tu z pewnością nie ma
Twoja uwaga jest do moderatora... z osobą rzucającą ... można albo rozmawiać tym samym językiem albo wcale. Na pewno nie wzruszysz jej prośbą o czystośc języka. Możesz zgłosić post do Admina i gościu dostanie bana... po kilku banach będzie musiał założyć nowe konto... innej egzekucji prawa niestety tu nie ma, zatem po co szarpać sobie nerwy. Lepiej zachować energię na rzeczy, które mogą coś zmienić...
często tak robię. zorganizowałem tu nawet kilka powszechnych bojkotów osób istotnie przeginających. Tobie nie odpisywałem (tylko w Twoich tematach), bo kasowałaś moje posty, więc szkoda mi było czasu... I była to jedyna przyczyna...
Tematy dwa... drugi był odpowiedzią na Twój zarzut (odpisywałem w nowym temacie byś nie mogła wykasować - a jak nazwiesz ten założony przez Ciebie temat?). Nie szkalowałem, tylko pisałem prawdę. A do winy się nie poczuwam. Sama rozpoczęłaś wojnę, więc zbierasz jej rezultaty. Można się z kimś zgadzać lub nie, ale z kasowaniem postów przekroczyłaś pewną granicę przyzwoitości i nie widzę powodu bym na to nie zwrócił uwagi.