jak byście dali na imie swojemu przyszłemu dziecku? koleżanka dała na imie Ajdar i wcale nieważne ze jak sie moja sąsiadka o tym dowiedziała to dała tak na imie psu
Smukon
29.06.2011 r. 11:53:42
Alfons to fajne imię, Kunegunda... Ajdar to na psa też jest fajne
Smukon
29.06.2011 r. 12:23:16
No ta. Chłopca to mogła już Azorkiem nazwać - ładne, polskie! A nie wydziwia jakimiś orientalnymi!
Romantyk
30.06.2011 r. 13:01:28
Każdy może nadawać imię jakie chce.Tylko aby nie było zbyt oryginalne.Pamiętacie jak był serial :\"Niewolnica Isaura\".Ludzie nadawali imiona Isaura i Leoncio.Czyli dzisiaj jest popularny serial w tv.To ludzie nadają imiona swoim dzieciom takie jakie mają bohaterowie serialu.
Romantyk
01.07.2011 r. 11:48:54
Witajcie .Mnie nie interesuje jak każdy ma na imię.Jeśli jednak ktoś chce poznać moje imię to wystarczy do mnie napisać to je podam.Pozdrawiam Romantyk
Anka
01.07.2011 r. 13:39:09
mi tam się imię JAS podoba
Romantyk
04.07.2011 r. 13:25:29
Witaj .Dlka mnie nie jest ważne iimę tylko charakter.Chciaż słyszałem,że kobiety o imieniu Grażyna są charakterne.Jeśli kobieta,którą poznam przez internet.Zaakceptuje mnie takiego jakim jestem ,to może mieć na imię Leontyna.
le-petit-prince
10.07.2011 r. 19:54:08
Nabuchodonozor brzmi nieźle.
Romantyk
11.07.2011 r. 10:31:07
Każdy lubi swoje imię i czy ma dwadzieścia,trzydzieści czy czterdzieści lat.Wciąż szuka takiej osoby ,którą pokochała(pokochałaby) całym swym sercem.
antek
11.07.2011 r. 15:30:26
Imię (prawie każde)jest w porządku tylko nie robić z niego głupich zdrobnień
Moja sąsiadka ma na imię Beata , ale jej mamusia chciała być orginalna i zdrobniła na Betka , jak była mała to było fajnie ale teraz ma 40 lat nadal jest Betka i fajnie nie jest
Zdrobnienie od Roberta , Robcio i teraz facet ma 80 lat i jest Robcio i żadna siła tego nie może zmienić
jak byście dali na imie swojemu przyszłemu dziecku? koleżanka dała na imie Ajdar
i wcale nieważne ze jak sie moja sąsiadka o tym dowiedziała to dała tak na imie psu
Alfons to fajne imię, Kunegunda... Ajdar to na psa też jest fajne
No ta. Chłopca to mogła już Azorkiem nazwać - ładne, polskie!
A nie wydziwia jakimiś orientalnymi!
Każdy może nadawać imię jakie chce.Tylko aby nie było zbyt oryginalne.Pamiętacie jak był serial :\"Niewolnica Isaura\".Ludzie nadawali imiona Isaura i Leoncio.Czyli dzisiaj jest popularny serial w tv.To ludzie nadają imiona swoim dzieciom takie jakie mają bohaterowie serialu.
Witajcie .Mnie nie interesuje jak każdy ma na imię.Jeśli jednak ktoś chce poznać moje imię to wystarczy do mnie napisać to je podam.Pozdrawiam Romantyk
mi tam się imię JAS podoba
Witaj .Dlka mnie nie jest ważne iimę tylko charakter.Chciaż słyszałem,że kobiety o imieniu Grażyna są charakterne.Jeśli kobieta,którą poznam przez internet.Zaakceptuje mnie takiego jakim jestem ,to może mieć na imię Leontyna.
Nabuchodonozor brzmi nieźle.
Każdy lubi swoje imię i czy ma dwadzieścia,trzydzieści czy czterdzieści lat.Wciąż szuka takiej osoby ,którą pokochała(pokochałaby) całym swym sercem.
Imię (prawie każde)jest w porządku tylko nie robić z niego głupich zdrobnień
Moja sąsiadka ma na imię Beata , ale jej mamusia chciała być orginalna i zdrobniła na Betka , jak była mała to było fajnie ale teraz ma 40 lat nadal jest Betka i fajnie nie jest
Zdrobnienie od Roberta , Robcio i teraz facet ma 80 lat i jest Robcio i żadna siła tego nie może zmienić