Maciek kiedy trzeba to staje a ty swoich problemow z genitaliami opowiadac publicznie nie musisz
co mnie antek zgubiło ???
hehe z tym spacerem to poleciales ... jaki to jest niezwykly spacer
Kajetan myśl to naprawdę nie boli (już wolałbym z Sylwią)
dla ciebie Sylwia
No i co w związku z tym wolałbym z nią wyjść na spacer(SPACER) czytaj ze zrozumieniem.
CZEKAM
i ja lece nara ...:
a dlaczego smutno mi...
Sylwia juz dobrze... kazdy ma chwile zwatpienia milego popoludnia robaczki ja lece w tenisa popykac cya
Zielona Gora podobno ladne miasteczko ... nie mialem okazji sie przekonac , wierze na slowo Sylwia ja tez sie ciesze
to ja sie nie .... bo jeszcz mi sie oberwie
jak juz to w tobie
bo nieby nie lubisz ...
wiadomo a zwlaszcza kobiety ...
Odpowiadając na pytanie to ja połączyłem obie opcje i sprawiłem że moją rozrywką jest uczucie... A może na odwrót?? W każdym bądź razie kocham się rozerwać od czasu do czasu
Kiesel to nazwa takiego dużego Gara mówi się tak w niektórych rejonach śląska... Np. u mnie
Tylko że chodzi o garnek o bardzo dużej pojemności i jest wykonany z blachy... Jeśli jest z żeliwa to nazywałby się Kastrol
A ty mi chyba coś miałaś dać na przywitanie dzisiaj
Jak o kopa chodzi to niestety ale chyba podziękuję Natomiast jak o czubku w tyłku mowa to bardzo chętnie włożę czubek w twój tyłeczek
a jak już cię u spotkałem to chciałbym cię o coś zapytać... Czy to prawda że moje posty jakie tu zamieszczam zawierają jakieś podteksty erotyczne
I czy na podstawie tych tekstów można odnieść mylne wrażenie że jestem zboczony
uwielbiam gdy mi tak słodzisz
Gariel jak ci kobieta mówi nie to w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j a nie dyskutujesz!
jak Oni się kofają
Jaki jesteś kulturalny marku
Cześć Iwonko
Maciek kiedy trzeba to staje a ty swoich problemow z genitaliami opowiadac publicznie nie musisz
co mnie antek zgubiło ???
hehe z tym spacerem to poleciales ...
jaki to jest niezwykly spacer
Kajetan myśl to naprawdę nie boli (już wolałbym z Sylwią)
dla ciebie Sylwia
No i co w związku z tym wolałbym z nią wyjść na spacer(SPACER) czytaj ze zrozumieniem.
i ja lece nara ...:
a dlaczego
smutno mi...
Sylwia
juz dobrze... kazdy ma chwile zwatpienia
milego popoludnia robaczki
ja lece w tenisa popykac
cya
Zielona Gora
podobno ladne miasteczko ... nie mialem okazji sie przekonac , wierze na slowo
Sylwia ja tez sie ciesze
to ja sie nie .... bo jeszcz mi sie oberwie
jak juz to w tobie
bo nieby nie lubisz ...
wiadomo
a zwlaszcza kobiety ...
Odpowiadając na pytanie to ja połączyłem obie opcje i sprawiłem że moją rozrywką jest uczucie... A może na odwrót??
W każdym bądź razie kocham się rozerwać od czasu do czasu
Kiesel to nazwa takiego dużego Gara mówi się tak w niektórych rejonach śląska... Np. u mnie
Tylko że chodzi o garnek o bardzo dużej pojemności i jest wykonany z blachy... Jeśli jest z żeliwa to nazywałby się Kastrol
A ty mi chyba coś miałaś dać na przywitanie dzisiaj
Jak o kopa chodzi to niestety ale chyba podziękuję
Natomiast jak o czubku w tyłku mowa to bardzo chętnie włożę czubek w twój tyłeczek
a jak już cię u spotkałem to chciałbym cię o coś zapytać...
Czy to prawda że moje posty jakie tu zamieszczam zawierają jakieś podteksty erotyczne
I czy na podstawie tych tekstów można odnieść mylne wrażenie że jestem zboczony
uwielbiam gdy mi tak słodzisz
Gariel jak ci kobieta mówi nie to w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j a nie dyskutujesz!
Jaki jesteś kulturalny marku
Cześć Iwonko