jak to jest drodzy Panowie z zakochaniem sie w rozwiedzionej kobiecie,ktora ma dzieci.... ?
czy rzeczywiscie mozna w owakiej sie zakochac,czy tez moze jak sie o tym dowiadujecie dostajecie traumy,sen sie konczy i zwiewacie... no szczerze tylko,macie pole do popisu
pozdrawiam
weronika
21.06.2011 r. 23:40:50
dziekuje Ci Sara
a co do mnie,to ja odeszlam od meza,mam dowod... i to malo istotne i prosze o niewkladanie wszystkich do jednego wora Panie Gepard,tylko ludzie o niskiej samoocenie maja pretensje do calego swiata,ze ktos mu cos spier..... do tematu bez emocji prosze,lepiej spokojnie zasnac...
weronika
21.06.2011 r. 23:41:53
tak Misiu ...
weronika
21.06.2011 r. 23:49:57
wyluzuj... nikt nie wyje... kazdy ma lepsze i gorsze dni.... i czegos tam oczekuje,a czy jest szczery,hmmm tego dowiadujemy sie faktycznie czasem bbbbardzo pozno....
weronika
21.06.2011 r. 23:52:56
jasne z Paniami chyba bezpieczniej
weronika
21.06.2011 r. 23:56:04
nie sciemniam i nie ukrywam sie ...
weronika
22.06.2011 r. 00:07:19
gdybym szukala sponsora bym to napisala....
a poza tym pracuje na siebie i nie czekam az ksiaze z bajki zafunduje mi swietlana przyszlosc
jak milosc to milosc i pranie kazdy swoich skarpetek .....
weronika
22.06.2011 r. 00:14:00
a oczywiscie,ze nie moje pytanko jest z zycia....
nie bede ukrywac ale urode swoja mam i poznalam kiedys kogos bardzo inteligetnego,chatka i te sprawy,facet bardzo ulozony i rzekomo spokojny..... nagle cos mu zaczelo doskwierac,ze nie wie jak sie odnajdzie w takiej roli iii a bylam niby calym tym jego swiatem.... i co ? bo ja moge myslec,ze on zapewnial mnie o siudmym niebie i wiedzial,ze nie bedzie przyszlosci a jednak spodobalam sie .... brak slow,takie prostackie polowanie na mamuske...
weronika
22.06.2011 r. 00:15:26
kurcze ... mialo byc ,ze jest z zycia
Maciek
22.06.2011 r. 12:51:17
hehehe.... nie zawsze dzieci zostaja z matka , nie zawsze rozwod jest z winy faceta Aniu... chyba za duzo Bollywood sie naogladalas
Maciek
22.06.2011 r. 12:56:10
hehe... nic takiego , tylko pewne osoby zapominaja ze to fikcja
Maciek
22.06.2011 r. 13:09:43
niestety wina czesto lezy po srodku aniu .... czasami kobiety wychowuja samotnie bo poprostu nie nadaja sie do wspolzycia trzeba bylo najpierwe wziasc slub poznac owego ojca dzieci ...pomieszkac razem , przekonac sie czy jest odpowiedni na tatusia, nie myk do wyrka i pozniej rozczarowanie ,rozwod itp.
Maciek
22.06.2011 r. 14:48:20
Sylwia to moze niech kobiety wkoncu przestana byc takie swiete wiadomo szans na to niema ... bo facet to zdradza tylko i nie mysli o rodzinie hehe...
Maciek
22.06.2011 r. 14:59:11
no tak ty jedyna tak myslisz ... ja nie mowie o czepianiu sie facetow wiadomo wiele bledow popelniaja ludzka rzecz ... tylko kobiety jakies takie niewinne ... wszystko z ich strony jest zawsze ok ... nie potrafia sie przyznac do winy Same aniolki
Maciek
22.06.2011 r. 15:06:50
a ty bys poszla ??? odpowiedz sobie sama jesli masz szacunek do samej siebie to napewno a metke przypiely nam kobiety , te swiete zwlaszcza
antek
22.06.2011 r. 21:33:31
Ika masz rację nie wybiera tylko czemu oni wybierają rodzicielstwo
antek
22.06.2011 r. 21:38:05
ja dzieci nie chowałem biegały gdzie chciały
antek
22.06.2011 r. 21:54:23
Gepard nie tak ostro będziesz tatusiem yo będziesz kiciusiem
antek
22.06.2011 r. 22:30:43
Kotowaty
antek
22.06.2011 r. 22:54:28
Ika śmiało dołóż ze trzy 000
Maciek
23.06.2011 r. 00:05:53
nie dramatyzujcie ... milosc zawsze jest piekna nawet nieodwazjemniona
Maciek
23.06.2011 r. 00:10:39
gepard dobrze gadasz ...Misia a co z toba
Maciek
23.06.2011 r. 00:18:56
moze i boli ale jest w nas i to nas nakreca ... a z nadzieji tez mam zrezygnowac to na co ja jeszcze zyje ide moze bede szczesliwszy ...
Maciek
23.06.2011 r. 00:24:20
Dobranoc ja juz mam dosc na dzisiaj .
weronika
23.06.2011 r. 01:13:59
teraz odpowiem ja na moje pytanko,ale dzieki za Wasze odpowiedzi
wiec,jest to malo istotne,czy ktos (kobieta badz mezczyzna) wychowuje samotnie skarby swoje,poniewaz jesli ktos rzeczywiscie kocha,to kocha... dzieci wyrastaja,wybieraja swoje sciezki... oczywiscie jesli ktos mysli portfelem,to nigdy nie zazna tego uczucia (i skapi i pazerni)...
osoba samotna musi byc silna emocjonalnie,mimo,ze bardziej jest samotna,bo nikt nie przytula co wieczor i nie caluje na dzien dobry,to trzeba byc jakby na luzie poznajac nowego partnera,to jak probowanie nowego trunku,najpierw sie delektowac a potem popijac samotni z dziecmi pewnie,ze maja duzo ciezej z czymkolwiek,praca,dom opanowanie tego,to niczym skakanie przez plotki,ale trzeba widziec w tym jakies dobro,poczuc sie szczesliwym,bo mamy kogos,dla kogo zawsze bedziemy propitetem i mamuski -szczesliwa mama to piekna i usmiechnieta mama a coz za tym ... tylko przed nami milosc...
ja bynajmiej wierze,ze z moja miloscia bede pic czerwone wino przy blasku swiec,ktore beda otulac nasze zmysly... kazda noc i dzien bedzie piekniejszy od popszedniego a milosc bedzie w sercu miala swoje korzenie z ktorych beda wyrastac krystaliczne roze... a kolce na lodygach beda nas jedynie wzmacniac w trudnych chwilach...
takiej milosci zycze WAM wszystkim samotnym z dzieciaczkami i tymi bez ...
pieknej nocy
weronika
23.06.2011 r. 15:54:23
nie znamy dnia ani godziny kiedy mozemy sie zakochac trzeba wszystkiemu dac szanse ale jednoczesnie nie dawac zbednej nadzieji
Maciek
23.06.2011 r. 21:49:25
strange ale to do ani podobne....
Maciek
23.06.2011 r. 22:05:14
Singiel HAHAHA.....co to znaczy tak wogle i czemu niby samotna matka ma tak zle zna juz smak ryzyka , rozczarowania itd. ... to co nadzieji jaz brak dla tych kobiet chyba odwagi im wiecej trzeba
weronika
23.06.2011 r. 22:20:12
nie!!!! nadzieje zawsze trzeba i powinno sie miec,moze bardziej nawet wiare,nie mozna wszystkiego co daje nam piekne chwile skreslac,tylko dlatego,ze daje je nam facet,na konto poprzedniego,ktory nas oszukal....
FAKTEM jest,ze mamie samotnej jest BARDZO ciezko,wiem sama po sobie,ale nie mozna sie poddawac i nazekac a juz na pewno obwiniac kogos za to ,ze nam sie tak ulozylo,a tak w ogole,to mamy doswiadczenie i szanse na trwaly i pewnie lepszy zwiazek a kazdy,ktory nam nie wychodzi,nalezy sie zastanowic,czy moze to my robimy cos nie tak,czy aby nie jestesmy zbyt idealni.....
weronika
23.06.2011 r. 22:22:39
dzieci jak najmniej przez jakis czas wtajemniczac,obserwowac jak reaguja na nowa osobe
jak to jest drodzy Panowie z zakochaniem sie w rozwiedzionej kobiecie,ktora ma dzieci.... ?
czy rzeczywiscie mozna w owakiej sie zakochac,czy tez moze jak sie o tym dowiadujecie dostajecie traumy,sen sie konczy i zwiewacie... no szczerze tylko,macie pole do popisu
pozdrawiam
dziekuje Ci Sara
a co do mnie,to ja odeszlam od meza,mam dowod... i to malo istotne i prosze o niewkladanie wszystkich do jednego wora Panie Gepard,tylko ludzie o niskiej samoocenie maja pretensje do calego swiata,ze ktos mu cos spier..... do tematu bez emocji prosze,lepiej spokojnie zasnac...
tak Misiu ...
wyluzuj... nikt nie wyje... kazdy ma lepsze i gorsze dni.... i czegos tam oczekuje,a czy jest szczery,hmmm tego dowiadujemy sie faktycznie czasem bbbbardzo pozno....
jasne z Paniami chyba bezpieczniej
nie sciemniam i nie ukrywam sie ...
gdybym szukala sponsora bym to napisala....
a poza tym pracuje na siebie i nie czekam az ksiaze z bajki zafunduje mi swietlana przyszlosc
jak milosc to milosc i pranie kazdy swoich skarpetek .....
a oczywiscie,ze nie moje pytanko jest z zycia....
nie bede ukrywac ale urode swoja mam i poznalam kiedys kogos bardzo inteligetnego,chatka i te sprawy,facet bardzo ulozony i rzekomo spokojny..... nagle cos mu zaczelo doskwierac,ze nie wie jak sie odnajdzie w takiej roli iii a bylam niby calym tym jego swiatem.... i co ? bo ja moge myslec,ze on zapewnial mnie o siudmym niebie i wiedzial,ze nie bedzie przyszlosci a jednak spodobalam sie .... brak slow,takie prostackie polowanie na mamuske...
kurcze ... mialo byc ,ze jest z zycia
hehehe.... nie zawsze dzieci zostaja z matka , nie zawsze rozwod jest z winy faceta Aniu... chyba za duzo Bollywood sie naogladalas
hehe... nic takiego , tylko pewne osoby zapominaja ze to fikcja
niestety wina czesto lezy po srodku aniu .... czasami kobiety wychowuja samotnie bo poprostu nie nadaja sie do wspolzycia
trzeba bylo najpierwe wziasc slub poznac owego ojca dzieci ...pomieszkac razem , przekonac sie czy jest odpowiedni na tatusia, nie myk do wyrka i pozniej rozczarowanie ,rozwod itp.
Sylwia to moze niech kobiety wkoncu przestana byc takie swiete
wiadomo szans na to niema ... bo facet to
zdradza tylko i nie mysli o rodzinie hehe...
a ty bys poszla ??? odpowiedz sobie sama
jesli masz szacunek do samej siebie to napewno
a metke przypiely nam kobiety , te swiete zwlaszcza
Ika masz rację nie wybiera tylko czemu oni wybierają rodzicielstwo
Gepard nie tak ostro będziesz tatusiem yo będziesz kiciusiem
Kotowaty
Ika śmiało dołóż ze trzy 000
nie dramatyzujcie ... milosc zawsze jest piekna
nawet nieodwazjemniona
moze i boli
ale jest w nas i to nas nakreca ... a z nadzieji tez mam zrezygnowac
to na co ja jeszcze zyje ide
moze bede szczesliwszy ...
Dobranoc
ja juz mam dosc na dzisiaj .
teraz odpowiem ja na moje pytanko,ale dzieki za Wasze odpowiedzi
samotni z dziecmi pewnie,ze maja duzo ciezej z czymkolwiek,praca,dom opanowanie tego,to niczym skakanie przez plotki,ale trzeba widziec w tym jakies dobro,poczuc sie szczesliwym,bo mamy kogos,dla kogo zawsze bedziemy propitetem i mamuski -szczesliwa mama to piekna i usmiechnieta mama
a coz za tym ... tylko przed nami milosc...
wiec,jest to malo istotne,czy ktos (kobieta badz mezczyzna) wychowuje samotnie skarby swoje,poniewaz jesli ktos rzeczywiscie kocha,to kocha... dzieci wyrastaja,wybieraja swoje sciezki... oczywiscie jesli ktos mysli portfelem,to nigdy nie zazna tego uczucia (i skapi i pazerni)...
osoba samotna musi byc silna emocjonalnie,mimo,ze bardziej jest samotna,bo nikt nie przytula co wieczor i nie caluje na dzien dobry,to trzeba byc jakby na luzie poznajac nowego partnera,to jak probowanie nowego trunku,najpierw sie delektowac a potem popijac
ja bynajmiej wierze,ze z moja miloscia bede pic czerwone wino przy blasku swiec,ktore beda otulac nasze zmysly... kazda noc i dzien bedzie piekniejszy od popszedniego a milosc bedzie w sercu miala swoje korzenie z ktorych beda wyrastac krystaliczne roze... a kolce na lodygach beda nas jedynie wzmacniac w trudnych chwilach...
takiej milosci zycze WAM wszystkim samotnym z dzieciaczkami i tymi bez ...
pieknej nocy
nie znamy dnia ani godziny kiedy mozemy sie zakochac
trzeba wszystkiemu dac szanse ale jednoczesnie nie dawac zbednej nadzieji
strange
ale to do ani podobne....
Singiel HAHAHA.....co to znaczy tak wogle
i czemu niby samotna matka ma tak zle
zna juz smak ryzyka , rozczarowania itd. ... to co nadzieji jaz brak dla tych kobiet
chyba odwagi im wiecej trzeba
nie!!!! nadzieje zawsze trzeba i powinno sie miec,moze bardziej nawet wiare,nie mozna wszystkiego co daje nam piekne chwile skreslac,tylko dlatego,ze daje je nam facet,na konto poprzedniego,ktory nas oszukal....
FAKTEM jest,ze mamie samotnej jest BARDZO ciezko,wiem sama po sobie,ale nie mozna sie poddawac i nazekac a juz na pewno obwiniac kogos za to ,ze nam sie tak ulozylo,a tak w ogole,to mamy doswiadczenie i szanse na trwaly i pewnie lepszy zwiazek a kazdy,ktory nam nie wychodzi,nalezy sie zastanowic,czy moze to my robimy cos nie tak,czy aby nie jestesmy zbyt idealni.....
dzieci jak najmniej przez jakis czas wtajemniczac,obserwowac jak reaguja na nowa osobe