... pocić się możesz tylko mi się tu proszę nie zacinać .. jedź z tym koksem .. w Tobie cała nadzieja
Damira
01.04.2014 r. 11:22:04
.. to od tego koksu a chociaż .. wszedzie ..i równiutko
Damira
01.04.2014 r. 11:25:36
jak tam po wczorajszym seansie teatralnym ... odchamiłeś się ..
Damira
01.04.2014 r. 11:52:48
...no jeżeli front w porządku to reszta też... ja obejrzałam Wszystko jest iluminacją .. też na czasie z zieloną Ukrainą w tle, pola słoneczników po horyzont .... piękny film przynajmniej mnie się podobał.
...królowo...trzeba pisać...ten tego nie robi kto jak pień drzewa w środku pusty...choć na zewnątrz całkiem, całkiem...trzeba nauczyć się nie wstydzić swoich słów...ignorować wyśmiewaczy...mieć coś...do powiedzenia...
Damira
02.04.2014 r. 08:41:48
trzeba mieć odwagę wbrew wszystkim iść pod prąd tylko łatwiej jest łasić się by zyskać .. pochlebstwo ..hough
de sade-markiz
02.04.2014 r. 08:42:44
i aplauz...
Damira
02.04.2014 r. 09:06:05
... i Show must go on!
de sade-markiz
03.04.2014 r. 19:46:41
...nie znam angielskiego...po japońsku proszę...
Damira
03.04.2014 r. 21:25:11
hmmm ..język mówisz ma on istotne znaczenie.. niebywale .......ale najważniejsze że znany jest Ci język w którym napisana jest księga niezwykła ... dusza kobiety
Damira
04.04.2014 r. 09:11:07
nie może być inaczej sława i nieśmiertelność są dla ludzi nietuzinkowych, charyzmatycznych mających coś do przekazania coś co pozwoli inaczej i głębiej spojrzeć na to co nas otacza a przy okazji i na siebie .. orientacja seksualna nie ma najmniejszego znaczenia... po dniu kieratu o szarej godzinie .. posłuchać Freddiego ..bezcenne
de sade-markiz
05.04.2014 r. 17:49:43
...tego faceta też uwielbiają...
Damira
05.04.2014 r. 20:30:16
ło matko jedyna a nie można było jakiś inny repertuar wybrać .. w sobotę wieczorem Requiem ....czas umierać .. idę jakiś testament skrobnąć
de sade-markiz
06.04.2014 r. 14:06:58
...proszę...
Damira
06.04.2014 r. 18:00:28
... no można ?? Mozna !! Dzieki mrrrr .. Księżycowa rzeka motyw z filmu Śniadanie u Tiffaniego .. i Audrey Hepburn .. to ona powiedziała : Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca - miejsca gdzie mieszka miłość ... sama miała najpiękniejsze , sarnie oczy
de sade-markiz
07.04.2014 r. 08:20:25
...co racja to racja...Jej oczy to brama piekieł...warto by jednak w nich spalić cząstkę siebie...i nie żałować później tego kroku...
de sade-markiz
07.04.2014 r. 08:23:29
...On włożył tu serce...
Damira
07.04.2014 r. 08:24:15
.. .. się romantyczny Markiz z rana zrobił .. miło tak poniedziałek rozpocząć ..
de sade-markiz
07.04.2014 r. 08:25:08
...a Oni duszę...
Damira
07.04.2014 r. 08:29:05
mrrrr...pyszne to śniadanko ... u Tiffanego .. chyba postawię Ci druga kawę
de sade-markiz
07.04.2014 r. 08:30:16
...czarny głos...i ta trąbka...nikt jak On nie dawał w ustnik...
de sade-markiz
07.04.2014 r. 08:33:15
...skąd to znam...
Damira
07.04.2014 r. 08:33:52
...lubię... zapiaszczone głosicha a wiec pomimo że poniedziałek i 8.30 ...i w robocie ..
Hmmm..ja wole kilka sensownych słów ni nic nie znaczący potok wyrazów.
Uważasz,ze bezsensownie napisalam?
Spoko,zrozumialam aluzję,już nie będe się udzielać bawcie się wybornie
....ło matko
to się nazywa parcie na szkło ..nie chcem ale muszem ...hough
">
... pocić się możesz
tylko mi się tu proszę nie zacinać .. jedź z tym koksem .. w Tobie cała nadzieja
..
to od tego koksu a chociaż .. wszedzie
..i równiutko
...no jeżeli front w porządku to reszta też...
ja obejrzałam Wszystko jest iluminacją .. też na czasie z zieloną Ukrainą w tle, pola słoneczników po horyzont .... piękny film przynajmniej mnie się podobał.
hmmm ... młoda Pritulak i... Wiosna Panie Sierżancie ..
...królowo...trzeba pisać...ten tego nie robi kto jak pień drzewa w środku pusty...choć na zewnątrz całkiem, całkiem...trzeba nauczyć się nie wstydzić swoich słów...ignorować wyśmiewaczy...mieć coś...do powiedzenia...
trzeba mieć odwagę wbrew wszystkim iść pod prąd
tylko łatwiej jest łasić się by zyskać .. pochlebstwo ..hough
i aplauz...
...
i Show must go on!
...nie znam angielskiego...po japońsku proszę...
hmmm ..język mówisz
ma on istotne znaczenie.. niebywale
.......ale
najważniejsze że znany jest Ci język w którym napisana jest księga niezwykła ... dusza kobiety
nie może być inaczej sława i nieśmiertelność są dla ludzi nietuzinkowych, charyzmatycznych mających coś do przekazania coś co pozwoli inaczej i głębiej spojrzeć na to co nas otacza a przy okazji i na siebie ..
orientacja seksualna nie ma najmniejszego znaczenia... po dniu kieratu o szarej godzinie .. posłuchać Freddiego ..bezcenne
...tego faceta też uwielbiają...
...proszę...
... no można ?? Mozna !! Dzieki
mrrrr .. Księżycowa rzeka motyw z filmu Śniadanie u Tiffaniego .. i Audrey Hepburn .. to ona powiedziała : Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca - miejsca gdzie mieszka miłość ... sama miała najpiękniejsze , sarnie oczy
...co racja to racja...Jej oczy to brama piekieł...warto by jednak w nich spalić cząstkę siebie...i nie żałować później tego kroku...
...On włożył tu serce...
..
..
się romantyczny Markiz z rana zrobił .. miło tak poniedziałek rozpocząć ..
...a Oni duszę...
mrrrr...pyszne to śniadanko ... u Tiffanego .. chyba postawię Ci druga kawę
...czarny głos...i ta trąbka...nikt jak On nie dawał w ustnik...
...skąd to znam...
...lubię... zapiaszczone głosicha a wiec pomimo że poniedziałek i 8.30 ...i w robocie ..
">
">