Oczywiscie ze to kobiety sa bardziej upierdliwe i wszystko chca wiedziec , kto do ciebie dzwoni co to za krystyna jest co masz jej numer w telefonie i chca znac twoje wszystkie kolezanki z pracy zeby wybadac czy sa ladniejsze od nich
Ernest
17.06.2011 r. 15:48:05
Sara to jest upierdliwa zazdrosc
Ernest
17.06.2011 r. 15:50:52
I jeszcze jedno jest upierdliwe w kobietach a mianowicie te ciagłe dyrygowanie w stylu wyrzuc smieci potem idz wyprowadz psa itd
Ernest
17.06.2011 r. 15:54:56
Bo jestes kobieta Sara ale wez sie wczuj co mysli wtedy twoj facet on idzie z tymi smieciami i cie w myslach wyklina od najgorszych zołz jedyna pociecha ze jak sie z psem pusci na spacer to sobie piwko strzeli w plenerze
Ernest
17.06.2011 r. 15:58:33
Wiesz co Sylwia zeby w XXI wieku kogos glowa bolala to ja tego nie lapie tylko lekarstw na to jest ze to juz zadna wymowka nie jest
Ernest
17.06.2011 r. 16:02:38
No to masz wybór Sylwia albo etopiryna od Pani Gożdzikowe albo lewatywa , wybor nalezy do ciebie
Ernest
17.06.2011 r. 16:05:10
Wiem Sara na poczatku bierzesz sobie mloda, sliczna i milą dziewczyne i zbiegiem lat wszystko sie odwraca
Kabieta czy mężczyzna?
Oczywiscie ze to kobiety sa bardziej upierdliwe i wszystko chca wiedziec , kto do ciebie dzwoni co to za krystyna jest co masz jej numer w telefonie i chca znac twoje wszystkie kolezanki z pracy zeby wybadac czy sa ladniejsze od nich
Sara to jest upierdliwa zazdrosc
I jeszcze jedno jest upierdliwe w kobietach a mianowicie te ciagłe dyrygowanie w stylu wyrzuc smieci potem idz wyprowadz psa itd
Bo jestes kobieta Sara ale wez sie wczuj co mysli wtedy twoj facet
on idzie z tymi smieciami i cie w myslach wyklina od najgorszych zołz
jedyna pociecha ze jak sie z psem pusci na spacer to sobie piwko strzeli w plenerze
Wiesz co Sylwia zeby w XXI wieku kogos glowa bolala to ja tego nie lapie
tylko lekarstw na to jest ze to juz zadna wymowka nie jest
No to masz wybór Sylwia albo etopiryna od Pani Gożdzikowe albo lewatywa , wybor nalezy do ciebie
Wiem Sara na poczatku bierzesz sobie mloda, sliczna i milą dziewczyne i zbiegiem lat wszystko sie odwraca
Sara ty juz tutaj gadasz sama do siebie