Oba wyrażenia są bliskie ale, zauroczenie jest 1 fazą w związku...(nazywamy to chyba miłością od pierwszego wejrzenia)zwykle jest przeładowana fizycznością i sexualnością drugiej osoby. Wszystko widzimy jakby przez rózowe okulary, prawie nie znając tej 2 osoby... Zaś miłość jest o wiele głebsza, i pojawia się po długich miesiącach a nawet latach i jej siła obejmuje takie płaszczyzny jak fizyczną, emocjonalną, duchową, zwykle łączy się z zaangazowaniem, przyjaźią, altruzimem, itd
zauroczenie może, ale nie musi przeksztalcić się w miłość
SłomkaD-L
12.06.2011 r. 08:10:07
mądrala. Ale tak racja
Kill Bill
12.06.2011 r. 13:18:46
od zauroczenia poprzez okrężnice do miłości ....aż się wzruszyłam
Zuzanna
12.06.2011 r. 16:16:45
hmm... milosc. na milosc jest lekarstwo-malzenstwo! a na zauroczenie sa antybiotyki
Jaka jest różnica??
hej kalafiory
o sorry i Ciebie bakłażanie tez witam
zasadnicza
Maryśka
w wymionach...
Maryś pokaż mu wątrobe i niech spada...
to okrężnice mu zademonstruj
srasz na okrągło
czad
Oba wyrażenia są bliskie ale, zauroczenie jest 1 fazą w związku...(nazywamy to chyba miłością od pierwszego wejrzenia)zwykle jest przeładowana fizycznością i sexualnością drugiej osoby. Wszystko widzimy jakby przez rózowe okulary, prawie nie znając tej 2 osoby... Zaś miłość jest o wiele głebsza, i pojawia się po długich miesiącach a nawet latach i jej siła obejmuje takie płaszczyzny jak fizyczną, emocjonalną, duchową, zwykle łączy się z zaangazowaniem, przyjaźią, altruzimem, itd
zauroczenie może, ale nie musi przeksztalcić się w miłość
od zauroczenia poprzez okrężnice do miłości ....aż się wzruszyłam
hmm... milosc. na milosc jest lekarstwo-malzenstwo!
a na zauroczenie sa antybiotyki
no mnie wyleczylo