Niestety to działa tylko wtedy, kiedy spotka się takich dwoje.Przykre, ale prawdziwe.
Konto usunięte
14.04.2009 r. 21:15:47
Jezeli bycie romantyczym jest smieszny tz ze ja jestem smieszna.
Konto usunięte
14.04.2009 r. 21:19:53
uwazam to za piekne poprostu. mysle ze ludzie teraz sa zbyt zabiegani i poprostu zapominaja o swerze duchowej zwiazku. wydaje mi sie ze kazdy czuł by sie dobrze w popju z kominkiem gdzie pali sie drewno i strzela leci cicha spokojna muzyka. Wtulony w ukochana osobe sącząc winko. a wpatrzeni w siebie rozumieli by sie bez słow patrzac tylko sobie gleboko w oczy.....rozmarzyłam sie
monika
13.05.2009 r. 17:20:55
jasne ze to nie smieszne.... tylko faceci ukrywaja ten romantyzm a szkoda bo to fajne....
...
13.05.2009 r. 19:04:25
i wbrew pozorom wielu ludzi ma w sobie "to coś" (albo mam wyjątkowe szczęście
Konto usunięte
13.05.2009 r. 20:20:58
Mam 30 lat i bardzo lubię mężczyzn romantycznych, szarmanckich, rycerskich.. Iszczerych oczywiście.
Na szczęście nie można udawac romantyka bo takim się po prostu jest albo nie.
Marcelek
14.05.2009 r. 08:13:01
Są jeszcze tacy faceci słabo szukacie drogie kobietki
...
14.05.2009 r. 19:22:22
i okaże się, że można spotkać wielu... Uwaga, przed pierwszym pocałunkiem warto spojrzeć w zęby, by nie trafić na wampira
Konto usunięte
15.05.2009 r. 13:20:53
Coraz rzadziej spotyka się romantycznego faceta...a to z pozoru wydaje się takie proste.....zamiast drogiego prezentu....np kamyczek znaleziony po drodze do ukochanej.....
...
15.05.2009 r. 13:22:36
którą mozna by osłaniać od chłodu porannej bryzy...
Konto usunięte
18.05.2009 r. 00:12:12
Czy romantyzm dzisiaj na racje bytu , czy jest tylko zbędnym anachronizmem ?Czy bycie romantycznym nie jest śmieszne ?Wpisz co myślisz ??????????????????
...
18.05.2009 r. 00:12:12
unoszące między gwiazdy, skąd spływają najpiękniejsze sny )
Niestety to działa tylko wtedy, kiedy spotka się takich dwoje.Przykre, ale prawdziwe.
Jezeli bycie romantyczym jest smieszny tz ze ja jestem smieszna.
uwazam to za piekne poprostu. mysle ze ludzie teraz sa zbyt zabiegani i poprostu zapominaja o swerze duchowej zwiazku. wydaje mi sie ze kazdy czuł by sie dobrze w popju z kominkiem gdzie pali sie drewno i strzela leci cicha spokojna muzyka. Wtulony w ukochana osobe sącząc winko. a wpatrzeni w siebie rozumieli by sie bez słow patrzac tylko sobie gleboko w oczy.....rozmarzyłam sie
jasne ze to nie smieszne.... tylko faceci ukrywaja ten romantyzm a szkoda bo to fajne....
i wbrew pozorom wielu ludzi ma w sobie "to coś" (albo mam wyjątkowe szczęście
Mam 30 lat i bardzo lubię mężczyzn romantycznych, szarmanckich, rycerskich..
Iszczerych oczywiście.
Na szczęście nie można udawac romantyka bo takim się po prostu jest albo nie.
Są jeszcze tacy faceci
słabo szukacie drogie kobietki
i okaże się, że można spotkać wielu... Uwaga, przed pierwszym pocałunkiem warto spojrzeć w zęby, by nie trafić na wampira
Coraz rzadziej spotyka się romantycznego faceta...a to z pozoru wydaje się takie proste.....zamiast drogiego prezentu....np kamyczek znaleziony po drodze do ukochanej.....
którą mozna by osłaniać od chłodu porannej bryzy...
Czy romantyzm dzisiaj na racje bytu , czy jest tylko zbędnym anachronizmem ?Czy bycie romantycznym nie jest śmieszne ?Wpisz co myślisz ??????????????????
unoszące między gwiazdy, skąd spływają najpiękniejsze sny
)