Wczoraj byłam świadkiem rozmowy kilku facetów na temat kto kogo, ile razy etc. Słownictwo ich było tak wulgarne, że to pojęcie ludzkie przechodzi.
Nie rozumiem.....dlaczego niektórzy faceci...podkreślam NIEKTÓRZY traktują to jako rodzaj sportu...no juz pomijając to ze ich naturą jest zdobywanie...Nie liczy się oprawa z tym związana tylko to aby zaliczyć kolejną panienkę...aby tylko sobie podu.pczyć. Kobiety traktowane są jak takie zabawki...jesli masz ochotę ciągniesz ją do wyra i jazda...a jak nie to w łeb...trochę kolokwialnie ale tak własnie to wyglada. Moje zdziwienie jest o tyle duże bo wypowiali się na ten temat żonaci faceci w wieku no juz takim w którym myślałam ze jakas kultura słowa obowiązuje...hmm nawet czasami wystarczy poczytać tutaj na forum niektórych panów...mamy dobry przykład.
Pytanie jest proste. Co dla was znaczy seks?? To naprawdę tylko sprawa wejścia i wyjścia
Ernest
23.05.2011 r. 15:51:16
Moze po prostu Sylwia mialas niefart trafic na na jakis ostrych prymitywow i tyle
adamski62
23.05.2011 r. 16:01:13
Sex jest wspanialy ale jak dwje strony sa z tego zadowolone i oczywiscie bez przemocy
adamski62
23.05.2011 r. 16:10:44
czy.i pisze ze dlamnie niejest wejscie i wyjscie to trzeba czuc wspulnie z partnerka
Waldi
23.05.2011 r. 16:21:26
seks to seks
Waldi
23.05.2011 r. 16:34:12
No jak mam ci to wytłumaczyc?
Ernest
23.05.2011 r. 16:34:50
Sylwia nie mowo do mnie Tomek tylko Erni
Ernest
23.05.2011 r. 16:52:51
Nie, tu jestem Erni i kropka
Ernest
23.05.2011 r. 17:12:55
CO sie Anka tak glupio smiejesz
Ernest
23.05.2011 r. 17:17:23
A nie kreci ci sie w glowie Ania od tego krecenia glowka
Ernest
23.05.2011 r. 17:23:47
Mowie ci Ania zeby z tym uwazac bo ci tak zostanie
Ernest
23.05.2011 r. 17:49:05
jeszcze raz Sylwia i bedzie nie wesolo
Ernest
23.05.2011 r. 17:52:54
Ozesz ty !!!!! A masz !!
Ernest
23.05.2011 r. 17:55:08
Sylwia a powiedz chodzisz czasem do wrozek ??
Ernest
23.05.2011 r. 17:57:06
Bo dzis kolezanka dala mi namira na taka jedna wrozke ktora podobno jest bardzo dobra w swoim fachu , nazywa sie wrozka Oktawia , slyszalas o niej ??
Ernest
23.05.2011 r. 17:59:18
Chyba tak nigdy nie byłem a o niej moiwia ze fajnie nakreca na pozytywne mysli i jestem ciekaw jakby to bylo
Ernest
23.05.2011 r. 18:14:23
Ale ta wrozka jest podobno naprawe niezla jak chcesz Sylwia to sobie o niej w necie poczytaj
a jak bedzie mnie nakrecac pozytywnie to i poczuje sie jakos fajnie dzieki temu to chyba nic zlego w tym nie ma
Ernest
23.05.2011 r. 18:18:37
A jeszcze ci powiem Sylwia ze duzo osob jak czytalem pisalo ze sie sprawdza to co ona mowi
moja kolezanka wybiera sie do niej w nastepny poniedzialek i mi opowie jak bylo to wtedy zadecyduje czy i ja pojde
Ernest
23.05.2011 r. 18:21:50
Ok Sylwia jak sie zdecyduje zeby pojsc to ci napisze jak bylo
spytam sie wrozki kiedy wkoncu zgodzisz sie pojsc ze mna Sylwia na randke
Ernest
23.05.2011 r. 18:33:57
A co Sylwia nie chcesz sie dowiedziec kiedy bedziemy sie randkowac ??
Ernest
23.05.2011 r. 18:36:55
Ok to sie spytam i czy bedziesz dla mnie dobra zona tez spytam
Ernest
23.05.2011 r. 18:39:20
Ernest
23.05.2011 r. 18:43:49
O to tez sie spytam wrozki kiedy bedzie ta wlasciwa chwila zebys mi powiedziala tak
Zuzanna
23.05.2011 r. 19:10:58
definicja sexu we lbach mezczyzn to a definicja u dziewczyn to
Panowie
Pytanie skierowane w Waszą stornę.
Wczoraj byłam świadkiem rozmowy kilku facetów na temat kto kogo, ile razy etc. Słownictwo ich było tak wulgarne, że to pojęcie ludzkie przechodzi.
Nie rozumiem.....dlaczego niektórzy faceci...podkreślam NIEKTÓRZY traktują to jako rodzaj sportu...no juz pomijając to ze ich naturą jest zdobywanie...Nie liczy się oprawa z tym związana tylko to aby zaliczyć kolejną panienkę...aby tylko sobie podu.pczyć. Kobiety traktowane są jak takie zabawki...jesli masz ochotę ciągniesz ją do wyra i jazda...a jak nie to w łeb...trochę kolokwialnie ale tak własnie to wyglada. Moje zdziwienie jest o tyle duże bo wypowiali się na ten temat żonaci faceci w wieku no juz takim w którym myślałam ze jakas kultura słowa obowiązuje...hmm nawet czasami wystarczy poczytać tutaj na forum niektórych panów...mamy dobry przykład.
Pytanie jest proste. Co dla was znaczy seks?? To naprawdę tylko sprawa wejścia i wyjścia
Moze po prostu Sylwia mialas niefart trafic na na jakis ostrych prymitywow i tyle
Sex jest wspanialy ale jak dwje strony sa z tego zadowolone i oczywiscie bez przemocy
czy.i pisze ze dlamnie niejest wejscie i wyjscie to trzeba czuc wspulnie z partnerka
seks to seks
No jak mam ci to wytłumaczyc?
Sylwia nie mowo do mnie Tomek tylko Erni
Nie, tu jestem Erni i kropka
CO sie Anka tak glupio smiejesz
A nie kreci ci sie w glowie Ania od tego krecenia glowka
Mowie ci Ania zeby z tym uwazac bo ci tak zostanie
jeszcze raz Sylwia i bedzie nie wesolo
Ozesz ty !!!!! A masz !!
Sylwia a powiedz chodzisz czasem do wrozek ??
Bo dzis kolezanka dala mi namira na taka jedna wrozke ktora podobno jest bardzo dobra w swoim fachu , nazywa sie wrozka Oktawia , slyszalas o niej ??
Chyba tak
nigdy nie byłem a o niej moiwia ze fajnie nakreca na pozytywne mysli i jestem ciekaw jakby to bylo
Ale ta wrozka jest podobno naprawe niezla jak chcesz Sylwia to sobie o niej w necie poczytaj
a jak bedzie mnie nakrecac pozytywnie to i poczuje sie jakos fajnie dzieki temu to chyba nic zlego w tym nie ma
A jeszcze ci powiem Sylwia ze duzo osob jak czytalem pisalo ze sie sprawdza to co ona mowi
moja kolezanka wybiera sie do niej w nastepny poniedzialek i mi opowie jak bylo to wtedy zadecyduje czy i ja pojde
Ok Sylwia
jak sie zdecyduje zeby pojsc to ci napisze jak bylo
spytam sie wrozki kiedy wkoncu zgodzisz sie pojsc ze mna Sylwia na randke
A co Sylwia nie chcesz sie dowiedziec kiedy bedziemy sie randkowac ??
Ok to sie spytam
i czy bedziesz dla mnie dobra zona tez spytam
O to tez sie spytam wrozki
kiedy bedzie ta wlasciwa chwila zebys mi powiedziala tak
definicja sexu we lbach mezczyzn to
a definicja u dziewczyn to