forum

Rozrywka i uczucia

Ale jaja

1. Konieckurwabajki 12.04.2009 r. 17:08:23

W sieci można być kozakiem bez większych konsekwencji.
    Można pisać co tylko się chce i do kogo się rzewnie podoba, ze świadomością, że trafi się na kogoś komu się to spodoba, a jeśli nie spodoba się to po ryju się nie oberwie.

poza tym mało który z tych panów o jakich piszesz potrafiło by podejść w jakichkolwiek okolicznościach do jakiejkolwiek dziewczyny i wyjechać od razu z tekstem jak to by chętnie jej ów pan zdjął majtki i wylizał piz.dę... Albo prosto, że chciałby się z nią jebać więc zaprasza ją do siebie xD -Takich którzy robią coś takiego, uważa się za zboczeńców. Czyż nie? ;]

Dlaczego więc w necie jest to uważane za normalne?

Bo są specjalne portale, które przepałniają się od właśnie takich wykolejeńców i poje.bańców, których to jest właśnie większość w takich miejscach...
    jeden zboczeniec szuka drugiego, znajduje heya i zabawa            

czasem tylko się mylą i piszą do osoby innego pokroju niż oni sami
    ale przecież zawsze zostaje ta anonimowość.. więc czym mają się przejmować...

akt faktem czy w necie czy w realu, takie zachowania nie są normalne. ;]

"o seksie nie trzeba gadać tylko go uprawiać" -jak napisałeś
    fakt, seks jest naturalną rzeczą...

...Nienaturalne jest tylko uprawianie go jak królik xD...z kimkolwiek z obcą osobą, gdziekolwiek i bez względu na cokolwiek...
    i gadanie o seksie z kimś kto jest Ci obcą osobą...a w dodatku nie widziałeś jej na oczy.

(bo nic dziwnego nie widzę w szczerej rozmowie na temat seksu, ze swoim partnerem z którym jest się na stałe...)

Ale cóż ludzkość woli myśleć (kulturalnie mówiąc) "narządami płciowymi" niż mózgami.
    xD

2. Anna 12.04.2009 r. 23:58:11

portalu ( i innych podobnych) to nieudacznicy, którzy niczego nie potrafią osiągnąć ... nawet zainteresować sobą kobiety...
    To samo tyczy się kobiet ...
    aż żal mnie za tyłek ściska jak czytam wszystkie maile napisane do mnie, wpisy na forach...
    zaraz pewnie będzie pytanie co ja tu robię ... ? Już odpowiadam. Żałosne bywa śmieszne...

A na koniec życzę Wszystkim słodkich snów, podobno sen jest balsamem dla duszy .

3. Anna 13.04.2009 r. 00:07:21

więc życzę !
    Przy okazji ... mężczyźni, więcej kreatywności bo nudzą mnie już maile typu " cześć, może się poznamy..." . To mnie już nie śmieszy, a brakuje mi tego.
    Pozdrawiam.

4. Konto usunięte 13.04.2009 r. 16:55:18

W ciągu wczorajszego dnia wymieniłem kilka e-maili z dziewczynami z m-kontakt .
    Tak jak przypuszczałem większość gości zaraz zaczyna gadać o seksie i próbuje wirtualnie na różne sposoby dobrac się do majtek dziewczyny. Ludzie o seksie nie trzeba gadać tylko go uprawiać . Ciekawy jestem dlaczego takich propozycji i pytań nie składacie w realu ?

5. ... 13.04.2009 r. 16:55:18

Adiutanci zapytali go, jak to robi? Rzekł: normalnie, w tańcu szepczę do ucha czego pragnę i dostaję to. "Ależ panie rotmistrzu, za to można dostać w twarz!" Odpowiedział: owszem, ale częściej idzie się na pięterko... Podsumowałbym, że w necie sami rotmistrze, w życiu głównie adiutanci   uśmiechnięty