Dzisiaj dowiedziałam się jak postępować z facetami .. . \"Generalnie rób wszystko żeby to im ( facetom) zależało , Ty ( kobieta) masz ich lekko wstrzymywać , jak odpisał na smsa po 10 min. , Ty odpisz po 20, jak po 20 Ty po 40, jak nie widział Cię dwa dni i chce się spotkać ma czekac dwa razy tyle , zawsze zostawiaj lekki smaczek i apetyt , głód, lekkie niedomówienie i zawsze masz sama ze sobą się świetnie bawić , on może być tylko dodatkiem.. . \" Uwierzycie, że takimi radami obdarzył mnie facet ?? W dodatku żonaty ( czy szcześliwy nie będę wnikać ) .. . A problem kobiet podobno polega na tym, \"że niby to wiemy, tylko jak tego dokonać kiedy traktujemy ich ( facetów) tak jakbyśmy chciały być same traktowane , wyjątkowo(jak królewny ) .. .. . .. .. . .\" Kto powiedział, że władza to strach , obawy i niepewność, a nie oddanie i szacunek???? A wy jak sądzicie??
Jasku a jak sie naprawde zakochasz, a kobieta Cie ignoruje to co robisz????????????
A wracajac do tematu to zadna instrukcja nie działa bo kazdy facet jest inny, ma inne priotytety,inne potrzeby jedni lubia łatwe, smiale i otwarte dziewczyny inni skromne,delikatne lubia zdobywac i im dluzej sie staraja tym bardziej im na kobiecie zalezy wbrew pozorom konstrukcja faceta tez jest skomplikowana
nie macie racji
każdy człowiek jest inny i tak różne są jego zachowania
podsumowując. Różnorakość zachowań i charakterów nie pozwala na generalizowanie. Koniec tematu A teraz możemy zrobić grilla
Z facetem trzeba postępować jak z psem i nie trzeba żadnej filozofii NIE DRAŻNIĆ NAKARMIĆ WIECZOREM SPUŚCIĆ
Jasku co mi Ty tak sprzatac karzesz???? o co Ci chodzi???/
skad Ty mozesz wiedziec co ja lubie a czego nie lubie
No tak,- to trudny temat do dyskusji \"instrukcja postępowania\", pewnie taka nie istnieje
\"zawsze zostawiaj lekki smaczek i apetyt , głód, lekkie niedomówienie i zawsze masz sama ze sobą się świetnie bawić , on może być tylko dodatkiem.. . \\\\\\\" , nie wiem co sądzić o tych słowach, ale są bardzo dosadne
i zablokowałem temat? zawsze jak coś dopiszę to urywa się wątek Dobrze że nie piszę zbyt często
odnośnie tematu ,ciekawa teoria, tyle ze w życiu nie zawsze się sprawdza.....nie ze mną bynajmniej jestem ciekawy czy oby na pewno tak będziesz postępowała jak się zakochasz
Dzisiaj dowiedziałam się jak postępować
z facetami .. . \"Generalnie rób wszystko
żeby to im ( facetom) zależało , Ty
( kobieta) masz ich lekko wstrzymywać ,
jak odpisał na smsa po 10 min. , Ty odpisz
po 20, jak po 20 Ty po 40, jak nie widział
Cię dwa dni i chce się spotkać ma czekac
dwa razy tyle , zawsze zostawiaj lekki
smaczek i apetyt , głód, lekkie
niedomówienie i zawsze masz sama ze
sobą się świetnie bawić , on może być
tylko dodatkiem.. . \" Uwierzycie, że takimi
radami obdarzył mnie facet ?? W dodatku
żonaty ( czy szcześliwy nie będę
wnikać ) .. . A problem kobiet podobno
polega na tym, \"że niby to wiemy, tylko
jak tego dokonać kiedy traktujemy ich
( facetów) tak jakbyśmy chciały być same
traktowane , wyjątkowo(jak
królewny ) .. .. . .. .. . .\" Kto powiedział, że
władza to strach , obawy i niepewność, a
nie oddanie i szacunek???? A wy jak
sądzicie??
Jasku a jak sie naprawde zakochasz, a kobieta Cie ignoruje
to co robisz????????????
A wracajac do tematu to zadna instrukcja nie działa
bo kazdy facet jest inny, ma inne priotytety,inne
potrzeby
jedni lubia łatwe, smiale i otwarte dziewczyny inni skromne,delikatne lubia zdobywac
i im dluzej sie staraja tym bardziej im na kobiecie zalezy
wbrew pozorom konstrukcja faceta tez jest skomplikowana
nie macie racji
każdy człowiek jest inny i tak różne są jego zachowania
podsumowując.
Różnorakość zachowań i charakterów nie pozwala na generalizowanie.
Koniec tematu
A teraz możemy zrobić grilla
Z facetem trzeba postępować jak z psem i nie trzeba żadnej filozofii
NIE DRAŻNIĆ
NAKARMIĆ
WIECZOREM SPUŚCIĆ
Jasku co mi Ty tak sprzatac karzesz????
o co Ci chodzi???/
skad Ty mozesz wiedziec co ja lubie a czego nie lubie
No tak,- to trudny temat do dyskusji \"instrukcja postępowania\", pewnie taka nie istnieje
\"zawsze zostawiaj lekki
smaczek i apetyt , głód, lekkie
niedomówienie i zawsze masz sama ze
sobą się świetnie bawić , on może być
tylko dodatkiem.. . \\\\\\\" , nie wiem co sądzić o tych słowach, ale są bardzo dosadne
i zablokowałem temat?
zawsze jak coś dopiszę to urywa się wątek
Dobrze że nie piszę zbyt często
odnośnie tematu ,ciekawa teoria, tyle ze w życiu nie zawsze się sprawdza.....nie ze mną bynajmniej
jestem ciekawy czy oby na pewno tak będziesz postępowała jak się zakochasz