Na moje to masz racje.Nie przejmuj się tymi wszystkimi głupimi opiniami..Po prostu pewni ludzię są tu zazdrośni.buśka
Konto usunięte
09.04.2009 r. 13:37:33
carry on gizzarrrr
Konto usunięte
10.04.2009 r. 23:42:34
Nie szukam tutaj zadnych znajomosci na sile. Jeśli ktos chce to zawsze sam mnie znajdzie, a jesli chce kogos poznac to mowie to otwarcie a nie zabieram sie do tego jak pies za jeza... W zyciu zawsze wszystko samo sie uklada. A gierki...? Jedyna rzecz ktora potrafi nas oderwac od tej rzeczywistosci... czyz nie mam racji?
Konto usunięte
10.04.2009 r. 23:42:34
Czyżbyś sugerował że jak się za to tak zabieram? W jednym się zgadzamy.. że w życiu wszystko samo się układa. A taka gierka w stylu :ja napiszę 3 słowa, a Ty dopisz 3 swoje, jeszcze najlepiej o tematyce erotycznej" to odrywasz się od rzeczywistości? Po napisaniu 3 słów odrywasz się od rzeczywistości? Może odlatujesz?
Na moje to masz racje.Nie przejmuj się tymi wszystkimi głupimi opiniami..Po prostu pewni ludzię są tu zazdrośni.buśka
carry on gizzarrrr
Nie szukam tutaj zadnych znajomosci na sile. Jeśli ktos chce to zawsze sam mnie znajdzie, a jesli chce kogos poznac to mowie to otwarcie a nie zabieram sie do tego jak pies za jeza... W zyciu zawsze wszystko samo sie uklada. A gierki...? Jedyna rzecz ktora potrafi nas oderwac od tej rzeczywistosci...
czyz nie mam racji?
Czyżbyś sugerował że jak się za to tak zabieram?
W jednym się zgadzamy.. że w życiu wszystko samo się układa. A taka gierka w stylu :ja napiszę 3 słowa, a Ty dopisz 3 swoje, jeszcze najlepiej o tematyce erotycznej" to odrywasz się od rzeczywistości? Po napisaniu 3 słów odrywasz się od rzeczywistości? Może odlatujesz?