Obejżałem sobie dzisiaj ten film w całości jest dośc ciekawy jak poprzednie części z wyjątkiem 2 która była najgorsza z wszystkich. Zauważyłem jednak na samym końcu filmu że to nie koniec. Sama końcówka bodajże ostatnia minuta może dwie były zwiastunem 6 odsłony tego filmu panna Dominica Toretto z pierwszej części. Jeżeli faktycznie tak jest to ciekawe ile będziemy czekac na ten film.
Kajetan
12.05.2011 r. 23:07:41
tomeko85 fajnie by było ale narzie trzeba czekać na 6 część bo jak wspomniałem wcześniej po końcówce widać że to nie koniec. Gdyby to miała być ostatnia część to film by się nie zakończył tak jak się zakończył w 5 części.
Kajetan
12.05.2011 r. 23:22:49
Han grał już w t4 części a pod koniec piatej okazuje się że Letica Moritz żyje.
Kajetan
12.05.2011 r. 23:29:50
Racja ale mało ważne film jest dobry niech trwa jak najdłużej byleby nie zrobiła się z tego Moda na Sukces
Kajetan
12.05.2011 r. 23:32:55
jestes gepard jak sie miewasz pewnie ciebie to nie pocieszy ale nie płakałem na tym filmie.
Kajetan
12.05.2011 r. 23:42:42
a chcesz wiedzieć co będzie w 6
Kajetan
12.05.2011 r. 23:52:17
Zastanowie się. Ja sobie zrobie maraton jak ściągne wszystkie części a to potrwa. Oglądałem juz wszystkie.
Kajetan
12.05.2011 r. 23:57:23
ale chcem sobie ściagnąć dla siebie żeby mieć. Coś na zasadzie kolekcji
Kajetan
13.05.2011 r. 00:03:00
Powiem tyle że jest bardzo ciekawy.
Kajetan
13.05.2011 r. 00:07:14
Ja nie musze oglądałem ten film niedawno
Kajetan
13.05.2011 r. 00:09:28
TIBI też to oglądałem teraz przerzuciłem się na coś bardziej na czasie
Obejżałem sobie dzisiaj ten film w całości jest dośc ciekawy jak poprzednie części z wyjątkiem 2 która była najgorsza z wszystkich. Zauważyłem jednak na samym końcu filmu że to nie koniec. Sama końcówka bodajże ostatnia minuta może dwie były zwiastunem 6 odsłony tego filmu panna Dominica Toretto z pierwszej części. Jeżeli faktycznie tak jest to ciekawe ile będziemy czekac na ten film.
tomeko85 fajnie by było ale narzie trzeba czekać na 6 część bo jak wspomniałem wcześniej po końcówce widać że to nie koniec. Gdyby to miała być ostatnia część to film by się nie zakończył tak jak się zakończył w 5 części.
Han grał już w t4 części
a pod koniec piatej okazuje się że Letica Moritz żyje.
Racja ale mało ważne film jest dobry niech trwa jak najdłużej byleby nie zrobiła się z tego Moda na Sukces
jestes gepard jak sie miewasz
pewnie ciebie to nie pocieszy ale nie płakałem na tym filmie.
a chcesz wiedzieć co będzie w 6
Zastanowie się. Ja sobie zrobie maraton jak ściągne wszystkie części a to potrwa. Oglądałem juz wszystkie.
ale chcem sobie ściagnąć dla siebie żeby mieć. Coś na zasadzie kolekcji
Powiem tyle że jest bardzo ciekawy.
Ja nie musze oglądałem ten film niedawno
TIBI też to oglądałem teraz przerzuciłem się na coś bardziej na czasie
Ja bym nie wytrzymał