Ja też myślałem że nie jesteś ale pewności nigdy dosyć...
Konto usunięte
21.12.2009 r. 10:47:55
Bo nie wiem czy ty wiesz Sylwek ale te feministki to bardzo niebezpieczne stworzenia są
Konto usunięte
21.12.2009 r. 10:48:44
bezpieczenstwo to podstawa
Konto usunięte
21.12.2009 r. 10:51:58
eeee tam ja sie ich nie obawiam
Konto usunięte
21.12.2009 r. 11:07:16
Bo ty dziewczyna jesteś i nie mają czego ci zjeść
Konto usunięte
21.12.2009 r. 11:08:52
jak to nie maja ...ja mam dzyndzla
Konto usunięte
21.12.2009 r. 11:11:10
Pitu pitu wez tu nie pitol ze masz dwa...Bujaj dalej w odłokach
Romantyk
21.12.2009 r. 13:59:41
Wojtek przychodzi do swojego przyjaciela Karola i żali się:--Muszę coś ci wyznać.Mam trzy jaja.--Rewelacja-ucieszył się Karol-Zrobimy na tym fortunę.--No co ty?Jak?--Będziemy chodzić od pubu do pubu i zakładać się,że ty i barman macie w sumie pięć jaj.Kasa gwarantowana.Następnego dnia przyjaciele poszli do pierwszego baru.--Halo ,przyjaciele!Kto się założy,że ten facet i barman mają w sumie pięć jaj?-krzyknął Karol.Każdy w barze chętnie obstawił zakład.--Mam nadzieję ,ze nie masz nic przeciwko temu?-Wojtek zapytał barmana.--Skądże znowu jestem pod wrażeniem,bo nigdy jeszcze nie spotkałem faceta z czterema jajami.
Ja też myślałem że nie jesteś ale pewności nigdy dosyć...
Bo nie wiem czy ty wiesz Sylwek ale te feministki to bardzo niebezpieczne stworzenia są
bezpieczenstwo to podstawa
eeee tam ja sie ich nie obawiam
Bo ty dziewczyna jesteś i nie mają czego ci zjeść
jak to nie maja ...ja mam dzyndzla
Pitu pitu wez tu nie pitol ze masz dwa...Bujaj dalej w odłokach
Wojtek przychodzi do swojego przyjaciela Karola i żali się:--Muszę coś ci wyznać.Mam trzy jaja.--Rewelacja-ucieszył się Karol-Zrobimy na tym fortunę.--No co ty?Jak?--Będziemy chodzić od pubu do pubu i zakładać się,że ty i barman macie w sumie pięć jaj.Kasa gwarantowana.Następnego dnia przyjaciele poszli do pierwszego baru.--Halo ,przyjaciele!Kto się założy,że ten facet i barman mają w sumie pięć jaj?-krzyknął Karol.Każdy w barze chętnie obstawił zakład.--Mam nadzieję ,ze nie masz nic przeciwko temu?-Wojtek zapytał barmana.--Skądże znowu jestem pod wrażeniem,bo nigdy jeszcze nie spotkałem faceta z czterema jajami.
Dobry ten kawał...
Ale taki niezbyt romantyczny on jest...