forum

Rozrywka i uczucia

Czy myslicie że wrucą???

1. Konto usunięte 07.05.2011 r. 17:45:25

A ja troche z innej beczki. http://www.tekstowo.pl/piosenka,red_hot_chili_peppers,can_t_stop.html Mowa o najbardziej pokreconym zespole rockowym na świecie. Red Hot Chili Peppers. Już bodajże od 2007 roku mają przerwę w nagrywaniu płyt i koncertowaniu. Czy myślicie że wrócą?? Jakie macie wspomnienia związane z tym zespołem??? Co myślicie o ich muzyce czy jest specjalnie udziwniona czy mega wyrażająca pozytywne uczucia???

Proszę by admin usuwał posty nie związane z tematem.

2. Kajetan 07.05.2011 r. 17:51:18

Znajdx ich oficjalna strone bo napewno istnieje do dziś i napisz maila     ADMIN nie usuwaj    

3. Kajetan 07.05.2011 r. 18:47:03

Czy myślicie że wrócą??

skoro nie chcesz to po co takie pytanie zadajesz jak wyżej napisalem ?? co potrafisz odpowiedziec czy za trudne

4. Kajetan 07.05.2011 r. 18:57:02

A gdzie ja ciebie obraziłem w swojej wypowiedzi co i przestań pluć bo się odwodnisz

Są normalni ludzie nie zrozumiałem ciebie do końca dlatego moja pierwsza odpowiedź na twojego posta była

Jedyne co mogę o nich powiedzieć to że był to naprawde wielki zespół i szkoda że już nie graja bo robili wspaniałą muze a po za tym nie mam zabardzo co powiedzieć o nich czy cokolwiek dalej w temacie i przepraszam jak ciebie uraziłem