Kandytatki na zony i dziewczyny Jaska pisac tu z propozyciami chodzenia lub slubu
Nataszaisza
28.04.2011 r. 20:04:30
Koles tak patrze co ty piszesz to ty musisz miec nierówno>>>>>>>>>>
Maciek
28.04.2011 r. 20:13:01
Ani pewnie chodzilo o meza dla siebie ale sie wstydzila napisac hehe...
Romantyk
30.04.2011 r. 11:49:21
Tibi śpiewa tylko przy goleniu.No chyba ,że zaśpiewa serenadę pod oknem ukochanej kobiety.Jeśli taka znajdzie się,gdyż wszystkie obraził.Szczegółnie Kate z kielc
Romantyk
02.05.2011 r. 11:59:11
miałeś Tibi,Tibi kobietkę,która Cię zostawiła
Romantyk
04.05.2011 r. 09:23:48
A czemu pytasz.Jak chcesz to spytaj się Tibiego ,z kim miał byćź ślub.Bo mnie to nie interesuje.
Romantyk
04.05.2011 r. 09:25:52
Witaj.Misia .Na forum było ogłoszenie o ślubie Kate z Kielc i Jaśka.Lecz coś im nie wyszło,nie pytaj mnie dlaczego
Romantyk
04.05.2011 r. 09:33:02
Też tak uważam.Dlatego nie wchodzę w czyjeś życie z butami.Posłuchaj sobie piosenki Gutek-jego piosenka o miłości.
Romantyk
04.05.2011 r. 09:46:42
Wiem .Myślę,że Tibi pozna wreszcie kandydatkę na żonę.Spotka się z nią w rzeczywistośći.Opuści forum bo będzie w niej zakochany po uszy.Powodzenia Tibi.
AGATA
04.05.2011 r. 22:19:12
kto sie usunął????
AGATA
04.05.2011 r. 22:22:28
ja nie usuwm konta, bo nie mam tu problemów
Romantyk
06.05.2011 r. 11:38:55
Przestańmy się oszukiwać.Każdy prędzej ,czy później pozna kogoś.Jak to pisał Fredro:\"W tym cały jest ambaras ,żeby dwoje chciało na raz.\"
Kandytatki na zony i dziewczyny Jaska pisac tu
z propozyciami chodzenia lub slubu
Koles tak patrze co ty piszesz to ty musisz miec nierówno>>>>>>>>>>
Ani pewnie chodzilo o meza dla siebie ale sie wstydzila napisac hehe...
Tibi śpiewa tylko przy goleniu.No chyba ,że zaśpiewa serenadę pod oknem ukochanej kobiety.Jeśli taka znajdzie się,gdyż wszystkie obraził.Szczegółnie Kate z kielc
miałeś Tibi,Tibi kobietkę,która Cię zostawiła
A czemu pytasz.Jak chcesz to spytaj się Tibiego ,z kim miał byćź ślub.Bo mnie to nie interesuje.
Witaj.Misia .Na forum było ogłoszenie o ślubie Kate z Kielc i Jaśka.Lecz coś im nie wyszło,nie pytaj mnie dlaczego
Też tak uważam.Dlatego nie wchodzę w czyjeś życie z butami.Posłuchaj sobie piosenki Gutek-jego piosenka o miłości.
Wiem .Myślę,że Tibi pozna wreszcie kandydatkę na żonę.Spotka się z nią w rzeczywistośći.Opuści forum bo będzie w niej zakochany po uszy.Powodzenia Tibi.
kto sie usunął????
ja nie usuwm konta, bo nie mam tu problemów
Przestańmy się oszukiwać.Każdy prędzej ,czy później pozna kogoś.Jak to pisał Fredro:\"W tym cały jest ambaras ,żeby dwoje chciało na raz.\"
też nikogo nie poznałem