forum

Rozrywka i uczucia

druszka

1. Mateusz 07.04.2009 r. 10:03:13

Wez sie stary ogarnij , i pisz po polsku , az mnie ch-j strzela jak widze jak piszesz , jak niewiesz jak sie pisze to popatrz najpierw do slownika a pozniej pisz !. Musialem to napisac bo widze ze inni nie zwroca na to uwagi , a mnie to takie pisanie strasznie drazni .. pozdro

2. Konto usunięte 07.04.2009 r. 20:50:00

nie łam się mnie też ON DRAŻNI I JEGO PISANIE>>>A POLSKA TO KRAJ OJCZYSTY-TROCHE SZACUNKU..

3. Konto usunięte 07.04.2009 r. 21:11:09

wy jesteśćie tacy sami jak ten cybał napisał byłym brezydęcie lehu wałęśie wt właśnie jesteśćie tacy sami dlatego wy młodzi myślicie tylko opluwaniu człowieka wyzywanie i puzniej macie prętesie ludzi wam zwracajom uwage i wypieracie tego wstyt hańba polsce pszynośjcie ja mieszkam w tej polsce niemam zamiaru uciekać jak wy młodzi uciekacie jak szczury z polski a pszeciesz możecje zmjenić ten kraj tak samo możecie walczyć jak to robił leh wałęsa nie uciekać stond

4. ... 07.04.2009 r. 21:11:09

Zamieszczając komentarz na forum zgadzasz się na to, że nie można nikogo obrażać ani atakować, pisać treści zawierające wulgaryzmy, propagować treści zabronionych polskim prawem oraz łamać prawa autorskie