Miło było popisać i się pobawić w zbieranie punktów. Poznałem wspaniałą kobietę i mam nadzieję,że jak się poznamy to już nie wrócę na te strony, chyba że mnie nie zechce, albo żeby tylko się pochwalić,że jednak udało się. Na dzień dzisiejszy jest tylko znak zapytania. Życzę wszystkim szczęścia w życiu i dużo miłości. Trzymajcie się ciepło!
.G...
20.04.2011 r. 10:14:05
to jak poznales..jak sie dopiero poznacie nie wazne ..wazne ze wiesz po co tu siedzisz a nie pieroly pisac..lepiej dostac po dupie jak sciemniac tu..tracac czas //powodzenia.. ..i moze ty mi udowodnisz ze jednak sa choc w miare normalne kobiety a nie tylko inteligentne szukajace sponsora i po studiach ..a reszta ..to durniejsze od mojego psa .zyjace w wirtualu...udajace madre ..a i jeszcze dzieci ..z cudzymi fotami szukajace przygody..nie wiem sam po ch.uj ja tu siedze....
.G...
20.04.2011 r. 11:11:48
mi to mowisz ..wiem..ale to nie oto chodzi...
.G...
20.04.2011 r. 12:17:59
dobra to powiedz gdzie cie szukac ..az sie rusze normalnie....
.G...
20.04.2011 r. 13:03:05
ja towarzyski jestem .czy myslisz ze nudny ..nudze tu na forum ..bo ...tu wszyscy nudza
.G...
20.04.2011 r. 13:42:04
a nie mow ..po co ..i tak juz tu wszystko ..wiedza ..a co chcesz powiedziec
Kill Bill
20.04.2011 r. 14:50:08
A KTO TO BYŁ TEN CO POZNAŁ I SIĘ ŻEGNA ?
.G...
20.04.2011 r. 15:10:57
robert on byl spoko..
.G...
20.04.2011 r. 15:37:04
o sylwia wrocila ..nasza sylwia ...widze powrod do nie normalnosci ostatnio to sie juz o ciebie zaczelem normalnie bac
Maciek
20.04.2011 r. 15:42:07
Bye Robercie spoko obys taki pozostaljak juz poznasz ta poznana wspaniala kobiete
.G...
20.04.2011 r. 15:47:31
kurde zaraz ci dam jestem trzezwy jejku nawet .wypic kulturalnie nie mozna juz cie za menela maja nie masz sie co omnie bac ...ja zawsze s mam nas.rane w glowie i ..spadam na 4ry lapy..chate bys mi lepiej odkurzyla..kuzwa sie nie chce..a trzeba glowke juz odkurzylem
.G...
20.04.2011 r. 15:55:01
taka kuzwa kolezanka posprzatalem dwa worki smieci z 3 dni nazbieralem..ale musialem w centrum wywiesc segregowac mi sie juz nie chcialo a ostrzezenie juz mialem..to nie ja ..juz zyje ..tylko jeszcze podkurzac .. .i czekam na zaproszenie od meneli ..na wesele ..ale nie pije pokaze ze my polacy to kulturalny narod jestesmy tylko cos mi go nie przynosza przeciesz ja z krolewskiej rodziny ksieciunio z sokolki
.G...
20.04.2011 r. 16:02:01
bo wam tylko sex w gowach a sa jeszcze inne rzeczy na tm swiecie jak.. .....pomoc spoleczna dla kolegi..po cieszkiej chorobie ...
.G...
20.04.2011 r. 16:12:38
oj psychiatre mi wciskarz chcesz zeby ..on popadl w zalamanie psychiczne..chcecie zawsze moge was zaprosic..ale do konica czerwca nic z tego zastanawiam sie sam czy ruszyc ostro do pracy jeszcze z 2 miesiace czy jechac teraz do polski ..tak czy tak ..do lipca jestem nie osiagalny..musze pomyslec ...a..co chcecie urlopik w uk..popijem..
.G...
20.04.2011 r. 16:24:48
ej teraz mnie obrazasz .. myslisz ze to mialem na mysli...czemu jezdze po opolach gdanskach niemczech....to jest normalne...ktos chce tu spedzic zobaczyc..ja im pokazuje ..to co warto zobaczyc ..a jak jestem u ich..tez sie onic nie martwie ostatnio byli unas polskie malzenistwo z niemiec co ja uich bylem..mam duzo znajomych ...takich po co ..jezdzic .kase wydawac na cos bez potrzeby wiem ile to kosztuje przeciesz jezdzilem tez w ciemna ..nie wiedzac gdzie bede spal..ale kasa jest gown.o jak nie masz dobrych kompa.now do iprezowania jakis nudziazy..wtedy wszystkiego zalujesz..marudo... ..
.G...
20.04.2011 r. 16:36:08
ale ja cie nie namawiam..po to jezdze odwiedzam ..zebym ..niebyl obcy nigdy nie sopnsoruje i nigdy nie sciagam osob z ktorymi nie pisalem i ich najpierw nie widzialem..ja nie zyje tutaj ja tu pisze i wiem juz co pisze ...mam kilka osob ktore chce poznac ...i oni mnie..nie wiem co bedzie jeszcze ..nie..skasowalem wszystkich ..ze sa sciemniacze..najwyzej nastepny kop w du.pe lepsze to niz pisanie ..i udawanie w wirtuale zwiazki i prz\\yjaznie...jednego sie nauczylem juz specjalnie dla kogos nie bede ciagnal samochodu ..tylko w tedy jak ja mam cos do zalatwienia.w polsce
.G...
20.04.2011 r. 16:53:07
nigdy bym nie kupil nikogo ..jasku ..zgadnij dla czego ja jeszcze tu pisze mam do duzo znajomych z tad fony gadam z nimi ..wiecej widzialem osob w ralu jak ci co udaja tu miloscie ..i juz zyja w 3 zwiazku choc jeszcze ani razu sie nie widzieli a siedza tu po kilka lat..widzialem troche osob .i te co stracili moje zaufanie za mna tesknia a umnie jest krotka pilka ja nie sciemniam i oczekuje tego samego..raz mnie pszewalisz ..nie masz jusz czego szukac..sciemniaj tu....ale mi **cenzura** nie zawracaj ja sie nie wpraszam...ja musze dostac zaproszenie..nie zebram o nie..nigdy...a nie ..bawie sie tu ..nie podoba sie zostaw mnie i spadaj jestem jaki jestem....
.G...
20.04.2011 r. 17:27:36
jasku co jest na sprzedarz ma swoja cenne i jak mozna ufac takiej osobie..unikam takich osob bo jeszcze cie sprzedadza zeby im bylo dobrze..oni nie mysla rozumem ...szanuje sie przeztan..
.G...
20.04.2011 r. 19:16:26
aja to ja okim ja mam pisac ..jak ja tu nikogo nie znam.. a co znam to juz ich tu nie ma .... to ja sylwia chetnie bym cie poznal bo ja jestem...i ty jestes to my jestesmy...
.G...
20.04.2011 r. 19:36:09
no i jestes mezczyzna
.G...
20.04.2011 r. 19:41:22
no ja do ciebie z sercem bo jestem za rownouprawnieniem..a ty ...
Miło było popisać i się pobawić w zbieranie punktów.
Poznałem wspaniałą kobietę i mam nadzieję,że jak się poznamy to już nie wrócę na te strony,
chyba że mnie nie zechce,
albo żeby tylko się pochwalić,że jednak udało się.
Na dzień dzisiejszy jest tylko znak zapytania. Życzę wszystkim szczęścia w życiu i dużo miłości. Trzymajcie się ciepło!
to jak poznales..jak sie dopiero poznacie
nie wazne ..wazne ze wiesz po co tu siedzisz a nie pieroly pisac..lepiej dostac po dupie jak sciemniac tu..tracac czas //powodzenia..
..i moze ty mi udowodnisz ze jednak sa choc w miare normalne kobiety a nie tylko inteligentne szukajace sponsora i po studiach
..a reszta ..to durniejsze od mojego psa .zyjace w wirtualu...udajace madre ..a i jeszcze dzieci ..z cudzymi fotami szukajace przygody..nie wiem sam po ch.uj ja tu siedze....
mi to mowisz
..wiem..ale to nie oto chodzi...
ja towarzyski jestem
.czy myslisz ze nudny ..nudze tu na forum
..bo ...tu wszyscy nudza
a nie mow ..po co ..i tak juz tu wszystko ..wiedza
..a co chcesz powiedziec
A KTO TO BYŁ TEN CO POZNAŁ I SIĘ ŻEGNA ?
robert on byl spoko..
o sylwia wrocila ..nasza sylwia
...widze powrod do nie normalnosci ostatnio to sie juz o ciebie zaczelem normalnie bac
Bye Robercie spoko
obys taki pozostaljak juz poznasz ta poznana wspaniala kobiete
kurde zaraz ci dam jestem trzezwy jejku nawet .wypic kulturalnie nie mozna juz cie za menela maja
nie masz sie co omnie bac
...ja zawsze s mam nas.rane w glowie i ..spadam na 4ry lapy..chate bys mi lepiej odkurzyla..kuzwa sie nie chce..a trzeba
glowke juz odkurzylem
taka kuzwa kolezanka posprzatalem dwa worki smieci z 3 dni nazbieralem..ale musialem w centrum wywiesc segregowac mi sie juz nie chcialo a ostrzezenie juz mialem..to nie ja ..juz zyje ..tylko jeszcze podkurzac ..
.i czekam na zaproszenie od meneli ..na wesele ..ale nie pije pokaze ze my polacy to kulturalny narod jestesmy tylko cos mi go nie przynosza
przeciesz ja z krolewskiej rodziny ksieciunio z sokolki
bo wam tylko sex w gowach
a sa jeszcze inne rzeczy na tm swiecie jak..
.....pomoc spoleczna dla kolegi..po cieszkiej chorobie ...
oj psychiatre mi wciskarz chcesz zeby ..on popadl w zalamanie psychiczne..chcecie zawsze moge was zaprosic..ale do konica czerwca nic z tego zastanawiam sie sam czy ruszyc ostro do pracy jeszcze z 2 miesiace czy jechac teraz do polski ..tak czy tak ..do lipca jestem nie osiagalny..musze pomyslec ...a..co chcecie urlopik w uk..popijem..
ej teraz mnie obrazasz ..
myslisz ze to mialem na mysli...czemu jezdze po opolach gdanskach niemczech....to jest normalne...ktos chce tu spedzic zobaczyc..ja im pokazuje ..to co warto zobaczyc ..a jak jestem u ich..tez sie onic nie martwie ostatnio byli unas polskie malzenistwo z niemiec co ja uich bylem..mam duzo znajomych ...takich po co ..jezdzic .kase wydawac na cos bez potrzeby wiem ile to kosztuje przeciesz jezdzilem tez w ciemna ..nie wiedzac gdzie bede spal..ale kasa jest gown.o jak nie masz dobrych kompa.now do iprezowania jakis nudziazy..wtedy wszystkiego zalujesz..marudo...
..
ale ja cie nie namawiam..po to jezdze odwiedzam ..zebym ..niebyl obcy nigdy nie sopnsoruje i nigdy nie sciagam osob z ktorymi nie pisalem i ich najpierw nie widzialem..ja nie zyje tutaj ja tu pisze i wiem juz co pisze ...mam kilka osob ktore chce poznac ...i oni mnie..nie wiem co bedzie jeszcze ..nie..skasowalem wszystkich ..ze sa sciemniacze..najwyzej nastepny kop w du.pe lepsze to niz pisanie ..i udawanie w wirtuale zwiazki i prz\\yjaznie...jednego sie nauczylem juz specjalnie dla kogos nie bede ciagnal samochodu ..tylko w tedy jak ja mam cos do zalatwienia.w polsce
nigdy bym nie kupil nikogo ..jasku ..zgadnij dla czego ja jeszcze tu pisze mam do duzo znajomych z tad fony gadam z nimi ..wiecej widzialem osob w ralu jak ci co udaja tu miloscie ..i juz zyja w 3 zwiazku choc jeszcze ani razu sie nie widzieli
a siedza tu po kilka lat..widzialem troche osob .i te co stracili moje zaufanie za mna tesknia a umnie jest krotka pilka ja nie sciemniam i oczekuje tego samego..raz mnie pszewalisz ..nie masz jusz czego szukac..sciemniaj tu....ale mi **cenzura** nie zawracaj ja sie nie wpraszam...ja musze dostac zaproszenie..nie zebram o nie..nigdy...a nie ..bawie sie tu ..nie podoba sie zostaw mnie i spadaj jestem jaki jestem....
jasku co jest na sprzedarz ma swoja cenne i jak mozna ufac takiej osobie..unikam takich osob bo jeszcze cie sprzedadza zeby im bylo dobrze..oni nie mysla rozumem ...szanuje sie przeztan..
aja to ja okim ja mam pisac ..jak ja tu nikogo nie znam..
a co znam to juz ich tu nie ma ....
to ja sylwia chetnie bym cie poznal bo ja jestem...i ty jestes to my jestesmy...
no i jestes mezczyzna
no ja do ciebie z sercem bo jestem za rownouprawnieniem..a ty ...