Puzniej Są Dymy a Jeszcze Puzniej Administracja usuwa Konta a na samym końcu sie godzicie i Po Co wogule zaczynać Dym! Ja osobiście mam kilku Wrogów ale nawet nie wiedza że som moimi wrogami posiedze tu troszke i Się rozglądne! A wy pomyślcie co robicie. Jeden sie popisuje drugi zazdrosny o kogoś i i Prubuje zwrucić na siebie uwage!!! TAkie dziene zmuszanie Samicy Do bycia!!!!
Doom
19.04.2011 r. 18:52:41
Ja Nie Pije alkocholu Tylko Krew
Doom
19.04.2011 r. 19:50:37
ja juz sie nie bawie w wchodzenie do komputera ofiary!!! Chyba e musze.
Doom
19.04.2011 r. 21:03:17
Oczywiście zgadazm się z tobą!
Doom
21.04.2011 r. 15:57:35
super
Doom
21.04.2011 r. 21:17:00
Paula Wiesz że ja nie na poważnie i że dla mnie mogą sie tu wybić wszyscy! Mnie nie interesują dziecinne zagrywki
Doom
22.04.2011 r. 09:36:03
Przestań Paula Bo Słowa nie mieszaj wto Ja ci moge Powiedzić za to czy ty dotrzymujesz........
Co sie Tu Znowu Dzieje!!!
posiedze tu troszke i Się rozglądne! A wy pomyślcie co robicie. Jeden sie popisuje drugi zazdrosny o kogoś i i Prubuje zwrucić na siebie uwage!!! TAkie dziene zmuszanie Samicy Do bycia!!!!
Nie Potraficie już ze sobą Rozmawiać Normalnie...
Puzniej Są Dymy a Jeszcze Puzniej Administracja usuwa Konta a na samym końcu sie godzicie i Po Co wogule zaczynać Dym! Ja osobiście mam kilku Wrogów ale nawet nie wiedza że som moimi wrogami
Ja Nie Pije alkocholu Tylko Krew
ja juz sie nie bawie w wchodzenie do komputera ofiary!!! Chyba e musze.
Oczywiście zgadazm się z tobą!
super
Paula
Wiesz że ja nie na poważnie i że dla mnie mogą sie tu wybić wszyscy! Mnie nie interesują dziecinne zagrywki
Przestań Paula Bo Słowa nie mieszaj wto Ja ci moge Powiedzić za to czy ty dotrzymujesz........
ja nie bede sie z tobą wcale kłócił!
Za bardzo cie szanuje zeby sie z tobą kłucić!!!